IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 New Years [NYP 2015-2016]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Allan Frair

Administrator
Allan Frair

Aantal berichten : 288


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Alex my baee, my sunshine, my everything

BerichtOnderwerp: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimewo jan 13, 2016 6:46 pm


New Years is een echt feest. Harde muziek en gezelligheid. Er is minder toezicht dan op de andere feesten, maar het is er wel. Drank en drugs zijn nog altijd niet toegestaan! Kleding hoeft niet net, maar half bloot rondlopen is ook niet te bedoeling.

In dit topic vind het algemene feest plaats. Deze is open voor zolang nodig is, als we merken dat er lange tijd niet meer is gepost komt in de titel te staan dat dit feest is afgelopen. Onder of bovenaan je post zet je even neer met wie je personage is, om verwarring te voorkomen.
Mocht je nou een (privé) topic willen buiten de gymzaal, mag je een nieuwe aanmaken. Zorg er wel dat je in de titel [NYP] zet, wat staat voor 'New Years Party'. Drank, drugs en seks zijn IC nog steeds verboden, maar je personage kan er alsnog voor kiezen om hier voor te gaan. Hij/zij loopt echter het risico om betrapt te worden, en daar kun je straf voor krijgen. Lees daar over meer in dit topic.

Vanaf nu kan je dus posten. Een fijne avond toegewenst!

Mvg,
Het team

_________________
Meet Allan        
New Years [NYP 2015-2016] 3590rht
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Stiles Stilinski

Stiles Stilinski

Aantal berichten : 126


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 19 Years
Relationship: If you like socially awkward I'm your guy

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimevr jan 15, 2016 8:10 pmMet een niet al te net wit overhemd en een zwarte pantalon liep hij de gymzaal in, de muziek kwam kort als een klap aan wat hem een beetje moeilijk deed kijken. Kort wreef hij met zijn hand horizontaal over zijn gezicht, op dit moment kende hij nog niemand, of kwam hij nog niemand tegen die hij kende. Awkward liep hij naar wat banken die waren neergezet en plofte neer, om wat awkward naar zijn telefoon te staren.

If you're going through hell
keep going

Stiles Stilinski

_________________
It's anxiety.
Thank you Sarah!
...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Theresa Littlewood

Administrator
Theresa Littlewood

Aantal berichten : 296


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: ⋙ 17 y/o
Relationship: ⋙ uh?

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimevr jan 15, 2016 9:23 pm

"Shay!", riep ze hard door de kamer. Ja Ther had haar kamergenoot in een jurk moeten dwingen en nu was het punt gekomen dat ze haar naar de gymzaal moest trekken. Shay zat serieus op vechtsporten, dus winnen kon ze eigenlijk niet. Niet dat dat haar tegenhield. Oh nee echt niet. Het was simpel. Als zij niet zou gaan zou zij vertellen waar haar zwaarden lagen. Wapens mochten hier niet, dus daarbij zouden haar zwaarden dus afgepakt worden. Hopelijk zou ze nu wel naar haar luisteren. Haar ogen gingen over haar jurk. Het meisje was niet te net gekleed en wou eigenlijk niet teveel drama ervan maken. Ze wist wel dat er meisjes op deze school waren die enorme galajurken aan deden. Zelf bij New Years. Zij had haar haren half los en een blauwe jurk aan. Inmiddels stond ze bij de deur klaar om te gaan. Zodra Shay ook maar een beetje in de buurt van de deur kwam pakte ze haar bovenarm en haakte haar arm in de hare. Daarna trok ze de deur open op weg naar de zaal.
Muziek klonk al snel. Dit was het feest van de luidere muziek namelijk, dus het klonk door bijna heel de school. Het meisje liep naar binnen en keek om zich heen. Het stond al aardig vol, de gymzaal was ook heel groot natuurlijk. Ther pakte Shay haar arm weer vast en duwde haar op een bank. Zelf ging ze op de rand van de bank zitten. Er zouden toch wel meer mensen die ze kende langskomen?

Tag -- Shay
--> Jurk

_________________
I've got a little confession
I don't know what I'm doing


Laatst aangepast door Theresa Littlewood op za jan 16, 2016 7:57 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com
Aveline Saber

Aveline Saber

Aantal berichten : 9


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15 years
Relationship: Hold me now 'cause I couldn't even if I tried

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimeza jan 16, 2016 5:53 pm

Opgelucht dat ze haar haar er niet had afgebrand legde de blondine de stijltang weer weg. Omdat haar haar snel begon te golven en ze het echt stijl wilde hebben had ze het moeten stijlen. Iets waar ze zelf niet zo handig in was. Een vorige keer had ze per ongeluk wat haar er af gebrand aan de onderkant waardoor er een stukje af moest. Deze keer was het gelukkig goed gegaan. Nu haar haar klaar was, ze haar jurk aan had en make-up op was het tijd om langs Mavis te gaan. Ze had met het meisje afgesproken dat ze samen zouden gaan en dat ze haar zou komen ophalen. Voor de kamer van de ander bleef ze staan en kopte drie keer op de deur om die vervolgens zelf open te gooien. "Mavis ben je er klaar voor?" Zei ze met haar altijd harde stem door de kamer. Mavis was stond al klaar waardoor ze al snel weg konden. Het was een verassing om te horen dat Mavis nog een ander persoon had uitgenodigd. Ene Shiva. Na de brunette opgehaald te hebben vertrok het drietal richting de gymzaal.

Bij het binnenlopen van de gymzaal kwam de harde muziek haar tegemoet. Door het grootste deel van de school had ze die al kunnen horen, als je in zelfde ruimte kwam werd het alleen altijd nog een stuk erger. De blondine voelde de bas van de muziek in haar buik door trillen. "Sowee, dit had ik niet verwacht van deze school." Riep ze richting Mavis. Haar harde stem was nog een voordeel als de muziek zo hard stond, dan konden anderen haar tenminste verstaan. Dit was haar eerste schoolfeest sinds ze op Atlantic High zat, begin december komen was een goede timing geweest. Zo kreeg ze toch een wat duidelijkere indruk van de school dan door een hele tijd enkel lessen te volgen.

Tag: Mavis & Shiva

Ave's jurk

_________________
New Years [NYP 2015-2016] 2mnowgn
~Shipping Stiam~


Laatst aangepast door Aveline Saber op wo jan 27, 2016 6:29 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimeza jan 16, 2016 6:10 pm

Wat ongemakkelijk was ze op haar bed gaan zitten en had zich half in haar kussens begraven. Misschien zou Theresa wel vergeten dat ze samen gingen en haar gewoon op haar bed laten zitten, nee, dat zou niet gebeuren Theresa kennende. De zwarte jurk die ze aan had liet haar zich een beetje ongemakkelijk voelen. Niet omdat het zoiets was als een rokje, waarin mensen zich snel ongemakkelijk voelde. Met een rokje kon ze op zich wel leven gezien ze er een lange tijd ook een had moeten dragen bij haar schooluniform. Er waren geen schooluniformen op Atlantic High. Het was meer om het feit dat ze een jurk aan had. Jurken waren alles behalve haar ding. "Shay!", riep de roodharige door de kamer. Met een zucht kwam de brunette omhoog uit de kussen van haar bed uit en liep in de richting van Theresa. Als die niet zo nieuwsgierig was geweest en niet tussen haar spullen had zitten snuffelen had ze hier niet gestaan. Ze kende het risico van wapens mee naar school nemen. De dingen betekende echter redelijk veel voor haar dus kon ze ze moeilijk thuis achterlaten. Om die reden was ze bereid de risico's te ondergaan. Theresa haakte haar arm in de hare, waarschijnlijk zodat ze niet weg zou kunnen, en verliet samen met haar de kamer.

Bij het binnengaan van de gymzaal was ze tegelijkertijd opgelucht en geïrriteerd. Door de regenboog aan jurken en de enkele gigantische gala jurken in de ruimte zou ze niet zo veel opvallen in haar zwarte jurk. De hardheid van de muziek dreunde echter in haar hele lichaam. De bas voelde ze vooral in haar buik en in haar hoofd. Gezien ze hier waarschijnlijk wel een tijdje zou verblijven kon ze rekenen op flinke hoofdpijn morgen. Shay's arm werd opnieuw vast gepakt en weer meegetrokken, deze keer richting een bank waar de brunette vervolgens op werd geduwd. De roodharige ging zelf op de rand er van zitten. Schuin keek Shay omhoog richting de ander. "Moet dit echt?" Vroeg ze op een zielig toontje aan Theresa. Ze had hier alles behalve zin in en wilde zo snel mogelijk terug richting hun kamer. Waarschijnlijk moest ze gewoon blijven en kon ze daarom er beter maar het beste van maken. Op een of andere manier...

Tag: Theresa

Shay's jurk

_________________
New Years [NYP 2015-2016] 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Mavis Horne

Mavis Horne

Aantal berichten : 50


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15 Years
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimezo jan 17, 2016 12:44 pm


Sera was niet zo van de schoolfeesten, en als Mavis niet mee was gevraagd was ze waarschijnlijk ook de hele avond op haar kamer gebleven. Dan hadden ze samen films kunnen kijken, beetje chillen. Toen Aveline haar had meegevraagd had ze liever nee willen zeggen, maar Dolores was 'toevallig' langs gelopen en had al voor haar ingestemd. De schat. Stiekem was ze het vergeten, pas toen Do een paar dagen voor het feest met een jurk voor haar deur had gestaan herinnerde ze zich het weer.

En zo had dat ding een paar dagen op haar kastdeur gehangen, daar had haar zus op gestaan. En vandaag was het zo ver. Mavis had het gewaad met hulp van haar roommate aangekregen, en voor het eerst in tijden mascara op gedaan. Ze had die van Sera moeten jatten, want de hare was helemaal opgedroogd.
Helaas had haar zus niet aan schoenen gedacht, dus toen Aveline haar deur open gooide moest ze haar schoonste gympen onder haar bed uit toveren. En zo waren ze naar het volgende adres gegaan, Shiva. Mavis had haar horen klagen dat iedereen een date had, en roekeloos als ze was, had Mav voorgesteld dat ze met haar mee kon. Dus gingen ze met zijn drieën naar het feest van het jaar.

De muziek hoorde je al van ver door de gangen schallen, en zodra ze een stap in de gymzaal zette bonkte de bas in haar hals. Het zag er goed uit: plafond bezaaid met ballonnen, net als de grond. In een hoekje stond een tafel beladen met eten, drinken en vriendloze kinderen, die zich daar maar probeerden te vermaken. Het was al aardig vol, wat maar goed was, want ze had niet zo'n zin in een dooie boel.
Ave zei iets, geen idee wat. Mavis lachte maar wat en knikte.

Tag Aveline en Shiva
Dress klik

_________________

New Years [NYP 2015-2016] I73dco
Terug naar boven Ga naar beneden
Nate Archibald

Nate Archibald

Aantal berichten : 12


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 Years
Relationship: One night stand sounds fine?

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimema jan 18, 2016 2:53 pm

Nate stond voor de spiegel en streek zijn blouse glad. Voor de laatste keer haalde hij zijn hand door zijn haar voor hij de kamer verliet en de deur achter zich in het slot liet vallen. Hij was nog maar net op school dus dit werd een school feest waar die niemand kende. Gelukkig was hij sociaal aangelegd dus het zou vast wel goed komen. Met grote passen liep die door de gangen richting het school feest. Hij hoorde de muziek al zachtjes. Hij hield wel van een goed feestje. Hij hoopte daarom ook dat dit niet zo een lame school feestje zou worden. Maar er echt een beetje pit achter zat. Toen hij de deuren van de gymzaal open gooide verscheen de vrolijk versierde zaal. De muziek klonk nu heerlijk hard dat hij niet eens de deur waar die vlak voor stond achter zich kon horen dichtvallen. Er waren al redelijk veel mensen aanwezig. Er zaten ook zeker een aantal leuke meisjes tussen. Hij wandelde richting een aantal bankjes waar een jongen een beetje naar zijn telefoon staarde. Dat was een goed begin. Hij plofte neer naast de jongen en keek een beetje de zaal rond. "Heei, Nate Archibald" Sprak die terwijl hij zijn hand uit stak naar de jonge en wachtte op een reactie.

Tag: Stiles
Pak
Terug naar boven Ga naar beneden
Stiles Stilinski

Stiles Stilinski

Aantal berichten : 126


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 19 Years
Relationship: If you like socially awkward I'm your guy

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimema jan 18, 2016 7:57 pm

Een beetje vragend keek hij op toen hij een stem hoorde en bleef even zo staren tot het tot hem doordrong, iemand was zich aan hem aan het voorstellen. Meteen klikte hij zijn telefoon uit en wurmde die in zijn broek om de hand te schudden. "Stiles Stilinski." Knikte hij en dacht even kort na. "Ik heb jou hier nog nooit gezien of wel? Kan ook zijn omdat ik nieuw ben hoor." Ging hij verder.

Tag: Nate

_________________
It's anxiety.
Thank you Sarah!
...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunset Wade

Sunset Wade

Aantal berichten : 59


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 16 years
Relationship: You can't love me

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimema jan 18, 2016 9:02 pm

Eigenlijk vroeg ze zich steeds meer af wat ze aan het doen was, terwijl ze richting de gymzaal liep. Sunset had haar haar opgestoken, had een redelijk korte strapless jurk aan, een lichte panty en platte balarina's aan haar voeten. Haar handen had ze in elkaar verstrengeld voor haar buik en ze liep zachtjes naar de gymzaal. De muziek was duidelijk te horen en werd naarmate ze dichterbij kwam steeds luider.

Sunset liep door de deuren en kwam meteen in de menigte terecht. Dansende mensen, schuifelende stelletjes, groepjes mensen met elkaar aan het lachen en praten. Ze zag niet meteen iemand die ze kende, en ze voelde zich meer en meer ongemakkelijk. Dus begon ze een rondje door de zaal, zoekend naar mensen die ze wél kende. Ze zag Shay ergens, maar ze kende het meisje niet goed genoeg dat Sunset zich nou geroepen voelde om naar haar toe te gaan. Dus dat deed ze niet. Ze liep door, tot ze Stiles zag staan, op zijn telefoon, en duidelijk ook niet zo gemakkelijk voelend. Ze liep op hem af toen er een andere jongen naar hem toe ging. Sunset bleef even aarzelend staan, maar ze wilde naar hem toe. Dus wat aarzelend deed ze dat. Ze liep naar de bankjes tot ze bij de jongens was. "Hey, kan ik erbij komen zitten?" voeg ze. "Ik ben Sunset," zei ze met een glimlach tegen de onbekende jongen.

Tag: Stiles, Nate
Dress: Klik
Terug naar boven Ga naar beneden
Dolores Sinclair

Docent Drama
Dolores Sinclair

Aantal berichten : 127


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 22
Relationship: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimedi jan 19, 2016 4:36 pm

Plichtmatig werkte ze haar make-up bij in de achteruitkijkspiegel van haar auto. Ze smakte met haar roodpaarse lippen, spreidde met haar middelvinger haar oogschaduw nog wat beter uit en stapte uit. Dolores sloot de wagen af en terwijl ze over de parkeerplaats naar de zijingang liep, smeet ze de make-up enigszins passief agressief in haar tas. Met kracht duwde ze de vastzittende deur open en stapte over de drempel.

Als je haar op haar achttiende, bij het aanmelden voor haar opleiding, had verteld dat ze over vier jaar zou moeten surveilleren op een schoolfeest, zou ze het onmiddellijk gecanceld hebben. Dan maar geen studie. Dan maar voor altijd werkloos. Bij wijze van spreken natuurlijk. Ze overdreef graag, hoewel ze op dit moment de neiging om de eerste de beste te wurgen moeilijk kon weerstaan. Ze kon uitgaan en feestjes zeer waarderen hoor, laat daar geen misverstand over bestaan, maar dit was in geen geval het soort feest waarheen ze zelf gegaan zou zijn. Daarnaast mocht ze zelf niet eens meedoen, want ze moest "toezicht houden". Maar bovenal zat kijken naar feestende en zogenaamd nuchtere tieners (of echt nuchtere tieners for that matter) naar haar idee diep in de onderste kringen van de hel. Het enige leuke van het geheel was overigens geweest om een jurk voor haar zusje te kopen. Ze had Mavis al tijden niet in iets anders dan een broek gezien, en toen ze haar laatst dus in dat jurkje zag, begon ze helemaal te gloeien vanbinnen van trots. Maar van dat gevoel was nu niets meer over.

Zonder haar best te doen haar ergernis te verbergen dropte ze haar jas en haar tas bij de garderobe. Terwijl ze haar jurk, die ze bij nader inzien veel te mooi vond voor dit feest, gladstreek, keek ze de zaal rond. De muziek dreunde diep door tot in het binnenste van haar lijf en ze voelde elk van haar organen trillen. Alsof ze wilden vluchten voor dit auditief geweld.

Jakkes wat morbide. Zie je, dat krijg je ervan, dacht ze nog, toen ze zich zo ruim mogelijk om de leerlingenmassa in het midden rechtstreeks naar de bar begaf. Ze duwde zich langs de kinderen en zei tegen het meisje dat erachter stond: 'Hai, doe mij maar een bacardi-cola. Please.' Het barmeisje glimlachte vriendelijk. Iets te vriendelijk als het aan haar lag. 'Sorry miss, het bal is alcoholvrij.' 'Godverdomme,' mompelde Dolores in zichzelf. 'Sorry, wat zei u?' vroeg het meisje achter de bar met een mierzoete stem. 'Nee, nee, niks. Geef me maar een spa rood.' Ze wapperde met haar hand. 'Hier heb je vijf euro, hou maar.' Ze pakte haar drinken aan en ging met haar rug tegen de bartafel aan staan. Kop op Dolores, sprak ze zichzelf in gedachten moed in. Je gaat het overleven. Het zijn maar leerlingen. Het is maar een nieuwjaarsbal. Zuchtend nam ze een slok en keek verveeld de zaal in.

Dress: klik

_________________
i know a man, he came from my home town
he wore his passion for his woman like a thorny crown
New Years [NYP 2015-2016] Dolores
he said: "dolores, i live in fear
my love for you's so overpowering i'm afraid that i will disappear"

:.:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Allan Frair

Administrator
Allan Frair

Aantal berichten : 288


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Alex my baee, my sunshine, my everything

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimedi jan 19, 2016 9:40 pm


Hij had samen met Alex, Liam, Kenny en wat andere vrienden ingedronken. Gek genoeg waren ze best vroeg klaar geweest. Ze waren vertrokken, waren een bomvolle zaal binnen gelopen, en iedereen was een beetje zijn eigen ding gaan doen. In de menigte was Allan zijn vriendin verloren, wat hij stiekem niet zo erg vond. Ze was nogal irritant als ze dronken was.
Hij liep een beetje rond, op zoek naar iemand die hij kende. Een eindje verderop zag hij Stiles zitten, maar zijn roommate zat met allemaal sukkeltjes te praten. Daar had hij niet zo'n zin. Oh en Theresa en Shay kwamen net binnen, al keken ze niet heel vrolijk. Was te verwachten.
Een vies slow liedje kwam op toen een groot deel van de dansvloer leeg liep, en weer vol liep. "Fuck it," Mompelde hij, en zette koers naar de hapjestafel. Daar begon hij aan een gesuikerde donut, die heel lekker was. Hij was lekker knapperig, en zoet, en hard, en zacht. Heel veel smaken. "Lekker," Zei hij tegen niemand in het bijzonder.

Tag niemand loner
Note Ik heb like 4 uur over deze post gedaan respect
Outfit Gewoon een zwarte broek een bloes en een vlinderdas. Maar het zit allemaal niet heel netjes meer

_________________
Meet Allan        
New Years [NYP 2015-2016] 3590rht
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimewo jan 20, 2016 9:15 pm

Hij haalde haastig een hand door zijn haar om het even te kunnen fiksen. Liam stond voor de spiegel in de wc's, om voor de zekerheid toch maar te checken of hij er niet al te bezopen uitzag. Via zijn oudere broers had hij toch wat drank kunnen regelen, en samen met Alex, Liam en Kenny was er toch heel wat van opgegaan. Het was dan ook geen wonder dat hij wazig zag en dat hij de grijns niet van zijn kop kon vegen. Nu maar hopen dat hij geen ingewikkeld gesprek zou moeten voeren met een leraar, want dan zou hij er waarschijnlijk wel bij zijn. Haha, nou ja, fuck it, dan kon hij hier tenminste weg. Hij opende de deur om weer terug te gaan naar de gymzaal waar het feest zich plaatsvond, en keek even rond. De muziek veranderde net in het soort nummer waar kleffe stelletjes eens lekker op konden schuifelen. Gelukkig maakte hij geen deel uit van die populatie, dus had hij een excuus om andere dingen te gaan doen. Zijn ogen vielen op Allan die druk aan het bekken was met een donut. "Gast, ik ben echt ver heen," zei hij grinnikend. Hij probeerde zo subtiel mogelijk te doen, maar het lukte niet echt. Gelukkig had hij voor noodgevallen nog een klein beetje meegenomen. Een beetje wodka uit een flacon deed wonderen. Vervolgens gleden zijn ogen over het aanbod van voedsel heen, waar hij al snel aan toe moest geven. Hij propte zijn mond vol met een donut, die op dit moment bijzonder goed smaakte. "Mmm," bracht hij uit, terwijl hij een verlangende blik op de snack wierp.

Tag; Allan
Outfit;
Klik! 

_________________
New Years [NYP 2015-2016] 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Quinn Wallace

Quinn Wallace

Aantal berichten : 15


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: You're the last thing on my mind before I go to sleep

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimezo jan 24, 2016 11:30 pm

Nerveus keek ze om zich heen voordat ze het aandurfde die ene stap te zetten; de zaal in. Het was gek hoe veel verschil gedimde verlichting kon maken op de sfeer in een ruimte. Ook de stinksokkengeur leek gelukkig tot het verleden te behoren vanavond. Quinn haalde haar handen door haar warrige haren en zuchtte. Dit werd dus weer helemaal niets. De muziek die hier gedraaid werd daalde met de minuut van kwaliteit, maar de kleffe muziek was duidelijk wel iets wat koppeltjes bij elkaar bracht. En ze wist dat ze niet jaloers zou moeten zijn, maar ze kon het niet laten. Quinn trok haar rokje recht, wit met zwarte stippen, en stak haar handen in de zakken van haar leren jasje. Ze had duidelijk verkeerd ingeschat wat de kledingkeuze voor een nieuwjaarsfeestje was, ze had vurig gehoopt dat dit betekende dat iedereen naar buiten zou gaan om het vuurwerk te bekijken. Sommige meiden hadden een jurkje aan wat hun kont nauwelijks bedekte, die zouden dood vriezen buiten. Quinn baande zich een weg langs de rand van de gymzaal, over de rode lijn die normaal gesproken als leidraad voor rondjes rennen gold.

Via die geniale route bereikte ze een lange tafel waarop allerlei hapjes uitgestald stonden. Tenminste, bijna. Want twee jongens stonden behoorlijk in de weg, genietend van een donut op een manier die écht niet gezond kon zijn. Ze probeerde er langs te reiken, maar dat was onbegonnen werk, ze stootte zelfs tegen een van de twee donutlikkers aan. Ze zond hem een verontschuldigende lach. ''Sorry, kun je misschien- uh-,'' probeerde ze met een handgebaar naar de zijkant uit te leggen wat ze van de bruinharige gast verlangde. Zijn hele lichaamstaal leek echter aangeschoten uit te stralen en Quinn wist niet zo goed wat ze daar mee aan moest, behalve zijn lichaam met een korte subtiele blik te bestuderen. Er was hier toch helemaal geen drank? Officieel dan..

OOC: Hoi Allan & Liam, Quinn wil ook eten =w=

_________________
New Years [NYP 2015-2016] Quinn-os-2_zps0jkfcgxl
Terug naar boven Ga naar beneden
Allan Frair

Administrator
Allan Frair

Aantal berichten : 288


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Alex my baee, my sunshine, my everything

BerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitimedi jan 26, 2016 5:27 pm


Hij was net een donut aan het eten toen iemand het in zijn hoofd haalde hem te storen. "Gast, ik ben echt ver heen," Zei iemand, waarop Allan eens een keertje niet opkeek. Hallo, hij was bezig met zijn donut. Niemand mocht hem daarbij storen. Na en paar flinke happen was de jongen klaar, en besloot om de bezoeker een blik te schenken. "Oh hey Liam, jij ook hier" Wist hij met moeite uit te brengen. Zijn vriend was blijkbaar ook op de alcohol af gegaan, nam een slokje van wist hij wat het was. "De donuts zijn lekker," Zei de jongen. Hij pakte er nog een en beet de helft er af. "Heel lekker" Zei hij met volle mond.
''Sorry, kun je misschien- uh-,'' Klonk het van achter Liam. Een meisje met witte haren probeerde hem aan de kant te duwen, maar eerst moest ze hem nog eventjes checken. "Hoi meisje" Zei Allan.

Tag Liam & Quinn
Note Geen idee over wie je het had, dus ik ging er maar van uit dat alles naar Liam was bedoeld :')

_________________
Meet Allan        
New Years [NYP 2015-2016] 3590rht
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: New Years [NYP 2015-2016]   New Years [NYP 2015-2016] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
New Years [NYP 2015-2016]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Gangen & Lokalen :: Gymzaal-