IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 ✎ Schoolregels + Mogelijke Straffen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Allan Frair

Administrator
Allan Frair

Aantal berichten : 288


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Alex my baee, my sunshine, my everything

BerichtOnderwerp: ✎ Schoolregels + Mogelijke Straffen   ✎ Schoolregels + Mogelijke Straffen Icon_minitimezo nov 15, 2015 2:06 pmIn de school
- Luister naar de docenten
- Docenten en medewerkers spreek je aan met meneer of mevrouw
- Geen racisme, discriminatie of geweld
- Vandalisme is niet toegestaan
- Niet rennen op de gang
- Huisdieren zijn verboden
- Het bezitten van alcohol en/of drugs kan leiden tot  een schorsing.
- Je gebruikt spullen waar ze voor zijn
- Ruim je eigen afval op
- Je hebt respect voor een ander en zijn/haar bezittingen
- Pesten is verboden en kan leiden tot een schorsing
- Zoenen en andere dingen in die richting willen we niet in de gangen zien
- Hou je handen thuis, geen aanranding of geslachtsgemeenschap

In de les
- Blijf in je eigen les
- Petten of hoofddeksels zet je af
- Je hebt de goede spullen en het goede huiswerk bij je
- We eten niet in het lokaal, daar is de pauze voor
- Leraren mag je niet tegenspreken
- Kom niet te laat
- Je moet aanwezig zijn bij al je lessen

In de kamers
- Jongens en meisjes mogen niet bij elkaar op de kamers komen
- Hou het netjes
- Geen drugs en dergelijke op de kamers
- Geen huisdieren
- De kamers mogen geen drastische veranderingen ondergaan. Er mag bijvoorbeeld niet op de muren geschilderd/getekend worden.
- Er zullen elke maand controles worden gehouden in de kamers (Buiten de rpg)

Mogelijke straffen
Als je karakter één van de regels overtreedt kan een leraar een straf geven. Deze straf krijgt je karakter met overleg met het team, zodat er geen straffen gegeven worden die te hoog of te laag zijn. Straffen kunnen in de rpg gegeven worden en leraren mogen als een topic open is ook altijd binnen springen om je karakter op heterdaad te betrappen. Als je topic gesloten is zal dit niet gebeuren. Ook mag je buiten de rpg om zeggen dat je karakter straf heeft, dan mag je het zelf verzinnen. Maar hou dit realistisch, anders zal je aangesproken worden door een teamlid.
Hier de straffen van laag naar hoog:

- Nablijven (5 min tot 2 uur)
Bij nablijven moet een leerling zich na school melden bij de desbetreffende leraar. Dit mag buiten en in de rpg. In de rpg is natuurlijk wel leuker! Als een leerling niet komt zullen de tijden opbouwen. Als je dus 2 keer nablijven mist van 2 uur moet je karakter 4 uur nablijven in totaal. Dit mag dan over verschillende dagen verdeelt worden.

- Corvee (5 min tot 2 uur)
Ook na school, maar dit zal minder snel gegeven worden. Je leerling moet dan een bepaald werk doen na school. Dit kan zijn schoonmaken, dus met een vuilniszak en een prikker door de school. Of schoonmaken in de keuken. Dit mag buiten en in de rpg. Als een leerling niet komt zullen de tijden opbouwen. Zoals bij het nablijven.

- Schorsing (1 dag tot 1 week)
Bij een erge overtreding zal een leerling een schorsing krijgen. Als het schoolbestuur vindt dat je de veiligheid van anderen in gevaar hebt gebracht. De dagen zal je doorbrengen bij een leraar. Dit wordt als een erge straf gezien.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
 
✎ Schoolregels + Mogelijke Straffen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Brochure :: Regels-