IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.

School

Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Gangen & Lokalen

Door de lange gangen van Atlantic High kun je eindeloos dwalen. Ze zijn breed en hoog, en licht door de grote ruiten. Aan de gangen grenzen de lokalen waarin de lessen plaatsvinden.

60 messages in 7 topics
[NYP] Bordeaux...
do jul 05, 2018 1:39 am
Dolores Sinclair Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Kantine

In de kantine vindt ontbijt, lunch en avondeten plaats. Er hangt een fijne sfeer, en de meeste leerlingen komen er graag. Bovendien is het eten er heerlijk.

43 messages in 3 topics
Anxious
vr jan 22, 2016 6:11 pm
Stiles Stilinski Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Schooltuin

De tuinen zijn heel groot en betoverend mooi. Je kan er fijn rond de centrale fontein of op een bankje aan de paden zitten, maar voor de leerlingen die even helemaal alleen willen zijn, zijn er genoeg verborgen plaatsjes te vinden.

52 messages in 5 topics
Got a feeling th...
zo jan 31, 2016 2:29 pm
Stiles Stilinski Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Bibliotheek

Het paradijs voor elke boekenwurm. Tienduizenden boeken wachten hier om gelezen te worden. Hier vind je de perfecte leersfeer, maar er zijn ook leeshoekjes waar je op banken kan chillen en met schoolgenoten kan praten. Het is hier heel normaal om een gesprek te hebben. Alleen niet te hard. Want dan komt de boze bibliothecaresse.

80 messages in 6 topics
I hate math.
zo jan 31, 2016 2:35 pm
Stiles Stilinski Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Sportvelden

Atlantic High biedt gigantische sportieve mogelijkheden. Je hebt velden voor veldhockey, voetbal en rugby, en ook tennisbanen en een atletiekbaan. De velden worden gebruikt tijdens de gymnastieklessen en de trainingen voor de schoolteams, maar na de lessen komen veel leerlingen nog terug. 's avonds zijn de velden meestal uitgestorven.

23 messages in 3 topics
Once upon a time...
vr jan 29, 2016 6:23 pm
Shay Kunai Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Kamers

De slaapkamers zijn hier te vinden. Jongens- en meisjeskamers zijn gescheiden. De kamers zijn ruim en chique, en de leerlingen zijn tot op zekere hoogte vrij om ze in te richten. Alleen de muren, de vloer, de kast en de bedden moeten onveranderd blijven. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met ligbad, douche en toilet.

31 messages in 6 topics
Wrong room
vr jan 22, 2016 6:48 pm
Allan Frair Laatste bericht bekijken
School Empty