IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Back again

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dolores Sinclair

Docent Drama
Dolores Sinclair

Aantal berichten : 127


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 22
Relationship: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Back again   Back again Icon_minitimeza jan 16, 2016 10:39 pm

- vervolg op https://atlantic-high.actieforum.com/t64-swank-s-annual-x-mas-issue

Dolores trok haar sjaal los zodat hij om haar nek bleef bungelen. Terwijl ze verder de bibliotheek in liep, deed ze een voor een de knopen van haar jas los. De bibliotheek leek voller dan eerst, in die zin dat er meer mensen waren. In ieder geval was de bank waarop zij het gezeten nu bezet. Ze ging rechtstreeks naar het tafeltje waar ze Allan en Sera in eerste instantie had aangetroffen. Daar lag nog steeds het stapeltje tijdschriften met de Donald Duck bovenop. Ze hield halt ernaast en trok het losgescheurde Playboy-papiertje waar het allemaal mee was begonnen uit het stapeltje. 'In deze schande hebben wij wel even verandering gebracht, he jongens?' zei ze tegen de kinderen. Ze haalde hun splinternieuwe collectie pornografische tijdschriften uit het tasje en kwakte ze naast de oorspronkelijke stapel. 'Zo.' Ze glimlachte. 'Het was leuk he.'

_________________
i know a man, he came from my home town
he wore his passion for his woman like a thorny crown
Back again Dolores
he said: "dolores, i live in fear
my love for you's so overpowering i'm afraid that i will disappear"

:.:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Back again
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Bibliotheek-