IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Truth Be Told

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitimeza jan 09, 2016 11:26 pm

Liam hing wat doelloos rond op de campus, niet echt wetend wat hij moest doen. Zijn school had hij zoals gewoonlijk voor elkaar. Nou ja, zijn huiswerk was niet af, maar dat was hij ook niet bepaald van plan om te doen. Het was meer vaker wel dan niet dat hij teveel vrije tijd in zijn handen had. Drie keer per week besteedde hij zijn tijd aan het spelen van American football, de rest vulde hij met zijn lessen, het lezen van boeken en het nutteloos rondhangen buiten het schoolgebouw. Zijn leven was toch een stuk saaier geworden sinds hij zijn intrek had genomen in Atlantic High, maar het was misschien ook wel wat hij er zelf van had gemaakt. Eigenlijk had hij hier een redelijk solitair bestaan voor zichzelf opgezet, al zou dat nog wel kunnen veranderen. Hij ging tegen een muurtje aanstaan zodat hij niet al teveel last zou hebben van de gure wind die in de winter door New York streek. Uit zijn broekzak haalde hij zijn pakje sigaretten en wierp vervolgens een blik om één van de sigaretten die omgekeerd in het pakje zat: zijn lucky cigarette. Niet dat hij nou in dat soort dingen geloofde, maar je wist maar nooit, toch? Hij pakte er één uit en zette hem tussen zijn lippen, stak hem aan en nam een trekje. Hij had eigenlijk geen idee of het schoolbeleid er iets op tegen had dat hij rookte. Tot dan zou het hem ook niet echt stoppen.

x Dolores eerst, daarna open.

_________________
Truth Be Told 2vljz1w
these violent delights have violent ends


Laatst aangepast door Liam Carter op zo jan 10, 2016 5:34 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Dolores Sinclair

Docent Drama
Dolores Sinclair

Aantal berichten : 127


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 22
Relationship: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Re: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitimezo jan 10, 2016 12:50 am

Tevreden haalde Dolores een hand door haar haar. Ze treuzelde een beetje om haar zojuist bijgeverfde en gemodelleerde kapsel aan het gure weer van New York bloot te stellen, maar het was niet anders. Ze trok de kraag van haar gevoerde trenchcoat extra hoog op en stapte met haar handtas vol speciale dus peperdure shampoos de drempel van de kapsalon over.

Tree voor tree liep ze de trap af die haar van de deur naar de grond zou brengen. Haar hakjes klikten op het marmer. Met een zelfverzekerde tred zette ze de wandeling naar haar auto, die nog bij Atlantic geparkeerd stond, in. Die leidde schuin over de sportvelden. Weinig van haar tienerherinneringen aan deze plaats waren positief, helaas. Sportiviteit was nooit haar middle name geweest. Maar het gaf ook wel voldoening om daar te zijn, wetend dat dat hoofdstuk van haar leven afgesloten was.

Terwijl ze haar reis over de velden voortzette, tastte ze in haar linkerzak en haalde er een pakje sigaretten uit. Ze wilde zichzelf niet verslaafd noemen: een paar per dag als steuntje in de rug kon toch geen kwaad? Helaas ontdekte ze zodra ze het opende al dat het leeg was. Geirriteerd verfrommelde ze het en stopte het terug in haar zak. Dan niet. Zuchtend liep ze verder. Gunde het leven haar dan niets?

Maar op het moment dat ze om de hoek van een gebouwtje stapte, zag ze haar redding. Een jongetje, dat ze herkende van school. Ze wist zijn naam, hoewel ze niet wist hoe. Ze dacht hem niet in de klas te hebben. Hoe dan ook was hij aan het roken, en zijn timing kon niet beter zijn geweest. Het kon toch geen kwaad om een sigaretje bij hem te bietsen? Ze was lerares, hij kon haar niet weigeren. Anderen ook niet overigens, althans dat vond zij. Deze ondankbare maatschappij kon best wat gulheid gebruiken. Met een vriendelijke glimlach hield ze halt op ongeveer twee meter afstand van hem. 'Liam, wat sta je er eenzaam bij, en dat met dit weer.' Half onwillekeurig, half om haar zin kracht bij te zetten, trok ze haar kraag opnieuw op. 'Je kan wel wat gezelschap gebruiken.' Ze wierp een blik op zijn sigaret. 'Mag ik er ook eentje? Om me een beetje warm te houden vanbinnen.' Ze schonk hem een vriendelijke glimlach en wreef ondertussen in haar handen.

_________________
i know a man, he came from my home town
he wore his passion for his woman like a thorny crown
Truth Be Told Dolores
he said: "dolores, i live in fear
my love for you's so overpowering i'm afraid that i will disappear"

:.:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitimezo jan 10, 2016 6:02 pm

Met zijn ogen volgde hij de rook die hij zojuist had uitgeblazen en mee werd gevoerd door de koude wind. New York had niet bepaald goed weer in deze tijd van het jaar, maar het was ook wel eens erger geweest. Hij stak zijn ene hand in zijn broekzak om het kleine beetje warmte te behouden dat hij nog had, met de andere rookte hij rustig door. Het was behoorlijk stil. Het was nog vrij vroeg op de dag en de trainingen waren nog niet begonnen: al met al zagen de sportvelden er zo behoorlijk verlaten uit. Het had bijna een apocalyptische sfeer over zich heen hangen. Het beetje mist dat nog over de velden hing, maakte het scenario helemaal af. Ergens gaf het hem een raar gevoel. Misschien dat hij toch een tikkeltje eenzaam was. Het idee dat zijn ouders hem weg hadden gestuurd naar deze school was dan ook geen heerlijke gedachte geweest, alsof ze van hem af wilden. Hij wist dat het niet zo was, maar toch. Geen van zijn broers waren weggestuurd naar één of andere kostschool. Hij was dan ook degene geweest met het uit de hand gelopen alcoholprobleempje, maar was dat echt zijn fout geweest? Waarschijnlijk wel. Hij raakte zo gemakkelijk geobsedeerd door dingen. Alcohol, sigaretten, boeken, vrouwen. Als hij gepassioneerd raakte, kwam hij er ook niet meer vanaf. Een lastige karaktertrek die hij liever kwijt dan rijk was.

Uit het niets werd zijn aandacht getrokken door een extreem blonde vrouw die op twee meter afstand van hem stond. Zijn adem stokte, half omdat hij haar niet aan had horen en zien komen, half omdat ze een behoorlijke verschijning was. Kort blond gekruld haar, volle rode lippen en een onbeschrijflijke blik in haar blauwe ogen. Wow, gewoon wow. Om één of andere reden wist ze zijn naam zelfs. Hij wist dat ze een lerares was hier, hij had haar wel vaker zien lopen. Waarschijnlijk niet van een vak dat hij had, hij had namelijk nog nooit les van haar gehad. Toen ze om een sigaret vroeg, krulden zijn lippen omhoog in een glimlach. "Natuurlijk, mevrouw Sinclair, was het?" Natuurlijk wist hij wel hoe ze heette, zijn vrienden hadden het wel eens over die hete lerares die hier over de campus rondliep. Om haar zo echt één op één te zien, was toch wel even wat anders. Hij haalde zijn pakje sigaretten uit zijn broekzak, haalde er één uit en hield het haar voor. Roken met een leraar, dat was iets dat hij nu van zijn bucket list af kon strepen.   

_________________
Truth Be Told 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Dolores Sinclair

Docent Drama
Dolores Sinclair

Aantal berichten : 127


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 22
Relationship: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Re: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitimezo jan 10, 2016 11:57 pm

Een glimlach trok zijn mondhoeken omhoog. Zijn lach werkte als een kacheltje, want ze voelde zich helemaal warm worden vanbinnen. Jak, wat een vreselijke vergelijking. Gaf niet, want het klopte wel. 'Natuurlijk, mevrouw Sinclair, was het?' 'Ja, maar noem me maar Dolores hoor.' Ze zette haar tas tussen haar voeten op de grond. Terwijl zijn hand naar zijn broekzak ging haalde ze vast haar aansteker uit haar jas. Het was een gedecoreerde zippo uit de Tweede Wereldoorlog met het logo van de US Navy plus enkele gevechtsvliegtuigen. Op haar zesde had ze het gejat van een van de bejaarde collega's van haar vader die op bezoek was en constant sigaren zat te roken in hun huiskamer, die hij aanstak met deze zippo. Het was liefde op het eerste gezicht geweest tussen haar en deze zippo en had niet anders gekund dan hem van de tafel pakken en onder haar kussen verstoppen. Nog steeds voelde ze elke keer weer dezelfde 'awe' als ze hem bekeek.

Trivialities.

Ze kreeg een pakje sigaretten aangereikt. In eerste instantie pakte ze de middelste sigaret, maar toen ze zag dat hij omgekeerd in het pakje zat, stopte ze hem gauw weer terug. Ze kon het niet maken om zomaar even zijn lucky cigarette op te roken. In plaats daarvan nam ze die ernaast. Ze moest haar rug naar de wind toe keren en haar hand beschermend om de sigaret draaien, en zelfs toen had ze nog meerdere pogingen nodig om hem aan te steken, maar uiteindelijk was het gelukt. Tevreden nam ze weer een normale houding aan en stak de aansteker terug in haar zak. 'Wat doe je hier, in je eentje met een sigaret op het sportveld?' vroeg ze uit oprechte interesse. Ondertussen bestudeerde ze zijn verschijning. Hij was lang, en maakte een nonchalante doch zelfverzekerde indruk op haar. En ja, hij was onmiskenbaar mooi. Kijken naar mooie mensen was een van haar favoriete activiteiten. Met één opgetrokken mondhoek nam ze een trekje aan de sigaret en keek hem verwachtingsvol aan.

_________________
i know a man, he came from my home town
he wore his passion for his woman like a thorny crown
Truth Be Told Dolores
he said: "dolores, i live in fear
my love for you's so overpowering i'm afraid that i will disappear"

:.:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitimema jan 11, 2016 9:14 pm

Dolores, als in het meisje uit het boek dat hij zoveel maal had uitgelezen. Het meisje in Lolita dat in het boek twaalf jaar was geweest, maar zoveel ouder werd beschreven. Dolores was de naam voor een echte vrouw, zoals ze voor hem stond. Liam beet even op zijn lip terwijl hij knikte, Dolores zou het zijn dan, hij kon haar moeilijk weigeren. Zijn ogen vielen op de eigenaardige aansteker die ze uit haar jaszak haalde. Hij haalde zijn wenkbrauw even op bij het zien van de met US Navy logo gedecoreerde zippo die ze bij zich droeg. Hij wist niet wat het was, maar op één of andere manier werd deze vrouw steeds interessanter voor hem. Waar had ze die nou weer vandaan? Ze leek nog tamelijk jong en toch had Liam het gevoel dat ze al een hele hoop had meegemaakt. Hij wilde haar beter leren kennen, maar om zoiets van een lerares te vragen, zou gewoonweg ongepast zijn. En hij wilde niet onbeleefd zijn, niet tegen haar.

Even zonk zijn hart toen ze naar de omgekeerde sigaret greep. Om één of andere reden was hij toch wel vatbaar voor bijgeloof, misschien onderdeel van zijn verslavingsgevoeligheid? Wie wist. Hoe dan ook, ze leek zijn rare gewoonte te herkennen en liet de sigaret waar hij was en pakte een andere. Liam schonk haar een dankbare glimlach, misschien dat ze hem er wel een idioot om vond, maar ja. Vervolgens kwam de vraag naar wat hij hier deed. Nog even was hij versteend door die blik van haar. "Blijkbaar mag je hier niet binnen roken," reageerde hij toen met een blik die zei dat hij het nergens op vond slaan, al was dat natuurlijk niet zo. "Hoe gaat het ondertussen met het schooltoneelstuk?" vroeg hij toen, oprecht geïnteresseerd. Hij deed dan niet mee - acteren was niet zijn forte - maar hij was wel benieuwd. Liam was zelf altijd meer een beschouwer van muziek, literatuur en toneel geweest dan iemand die het echt zelf deed. Zijn talenten lagen weer ergens anders, bleek het.  

_________________
Truth Be Told 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Dolores Sinclair

Docent Drama
Dolores Sinclair

Aantal berichten : 127


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 22
Relationship: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Re: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitimeza jan 16, 2016 8:16 pm

'Hoe gaat het ondertussen met het schooltoneelstuk?' Ach. Wat lief. 'Lief dat je het vraagt,' zei ze opgewekt. 'We hebben er al wel eentje op het oog, maar we moeten nog even de knoop doorhakken. Dus het is nog niet helemaal zeker.' Ze nam een trekje van haar sigaret en tikte de as eraf. 'Eigenlijk wou ik het nog even geheimhouden, maar voor jou maak ik een uitzondering.' Ze leunde een klein stukje naar hem toe en hield haar hand langs haar mond, alsof het top secret was, en zei: 'Het wordt een Shakespeare. Hoogstwaarschijnlijk The Taming of the Shrew.' Ze ging weer achterover staan en nam een nonchalante houding aan, met de sigarettenarm steunend in haar zij en haar andere arm onder de bijbehorende elleboog. 'Je gaat je toch wel aanmelden he, als het er is?'

_________________
i know a man, he came from my home town
he wore his passion for his woman like a thorny crown
Truth Be Told Dolores
he said: "dolores, i live in fear
my love for you's so overpowering i'm afraid that i will disappear"

:.:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitimeza jan 16, 2016 11:45 pm

Jezus, ze zag er zo vrouwelijk uit. De jas, de hakken, haar zo voorzichtig gemodelleerde kapsel, haar lange benen, oh shit, was hij aan het staren? Hij haalde zijn blik snel weer op naar haar gezicht, waar haar mooie ogen weer op hem leken te wachten. Hij blies de rook uit en tikte zijn sigaret af alvorens hij nog een trekje nam. De warmte verspreidde zich opnieuw door zijn lichaam, leek zijn longen te verlichtten en deed hem eraan herinneren dat hij waarschijnlijk nooit zou stoppen met roken. Nee, goed voor hem was het zeker niet, maar dat was wel het laatste wat boeide. Er waren zoveel dingen ongezond of gevaarlijk, hij kon zich niet van alles weerhouden, dus waarom zou hij het proberen? Hij keek haar glimlachend aan toen ze vertelde over het schooltoneelstuk, en leunde naar haar toe toen ze hem het grote 'geheim' wilde vertellen. Shakespeare, The Taming of The Shrew. Ondertussen merkte hij op hoe heerlijk ze rook, waarschijnlijk door een zorgvuldig uitgekozen parfum. Hij rechtte zijn rug weer en trok zijn wenkbrauw op. "Niet zijn meest bekendste werk," merkte Liam toen op. Een komedie, heel wat controversie, een kritisch punt over de positie van de vrouw. Eigenlijk begon het hem al te dagen waarom ze voor zoiets had gekozen. "Maar zeker niet zijn minste," vulde hij zichzelf glimlachend aan. Liam beet even op zijn lip toen ze vroeg of hij zich zou aanmelden. "Ik denk dat ik deze even ga uitzitten. Ik heb niet bepaald acteertalent," gaf hij toen toe. Vandaar dat hij het vak drama ook helemaal niet had. Hij mocht er graag naar kijken, dat zeker, maar het zelf doen? Niets voor hem.   

_________________
Truth Be Told 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Dolores Sinclair

Docent Drama
Dolores Sinclair

Aantal berichten : 127


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 22
Relationship: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Re: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitimezo jan 17, 2016 11:23 pm

Kort beet hij op zijn lip toen Dolores vroeg of hij mee zou doen. Lightning. Er raasde een siddering over haar ruggengraat. Onwillekeurig lachte ze nog iets breder dan ze al deed. 'Ik denk dat ik deze even ga uitzitten. Ik heb niet bepaald acteertalent.' Het interesseerde niemand of een jongen zo mooi als hij kon acteren of niet. Er waren twee doorslaggevende factoren in de toneelwereld, al gaven de echte toneelkenners het niet graag toe: talent maar ook schoonheid. Die hoefden helemaal niet in balans te zijn, zolang ze elkaar maar compenseerden. Zo was Jack Nicholson een geweldig acteur maar geen gezicht, en was Keanu Reeves de schoonheid zelve maar zeer middelmatig voor de camera. Als het klopte wat de jongen zei, behoorde hij tot de Keanu-categorie. Maar Dolores vermoedde dat hij het acteren nooit serieus genoeg had benaderd, want iedereen had in meer of mindere mate potentie, en hij had dus al ruim genoeg compensatie opgebouwd. Maar ja, uiteindelijk lag de keuze toch bij hem.

'Ah joh,' begon ze. 'Maak je daar maar niet druk over. Iedereen kan acteren. Bovendien leer je ontzettend veel bij het toneelstuk, en het is ook nog eens vreselijk gezellig.' Ze nam een snel trekje van de sigaret, die ze tot haar teleurstelling al half had opgerookt. 'Het kan nooit kwaad om je aan te melden. Is leuk.' Demonstratief bekeek ze hem van top tot teen. 'Je zou best kans maken hoor. Er zijn altijd te weinig jongens. Laat staan knappe.' Het rolde er heel natuurlijk uit. Dolores was sowieso nooit zo moeilijk met complimentjes. Ze glimlachte voor de zoveelste keer vriendelijk en hield haar hoofd lichtjes scheef. Ze realiseerde zich dat ze dit gesprek bijna aan niets anders dan zijn verschijning had gedacht. Ze kon niet beslissen of dat goed dan te slecht was, maar ze wist wel dat ze het in ieder geval niet érg vond.

_________________
i know a man, he came from my home town
he wore his passion for his woman like a thorny crown
Truth Be Told Dolores
he said: "dolores, i live in fear
my love for you's so overpowering i'm afraid that i will disappear"

:.:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitimewo jan 20, 2016 11:45 pm

Haar lach werkte aanstekelijk. Het enige verschil is dat hij hier stom stond te grijnzen terwijl haar lach haar zoveel mooier maakte dan ze al was. En, God, wat was ze mooi. Maar hij probeerde die gedachten te verdringen: het was nou eenmaal iets dat hij niet mócht denken. Ze was een lerares, en dat zou ze ook blijven. Toch kon hij het niet echt helpen, hij voelde zichzelf al verslaafd raken op dezelfde wijze dat nicotine en alcohol hem in bedwang hielden. Ze was mooi om te zien, om naar te luisteren en Liam kon dit nu al mis zien gaan. Er was gewoon iets aan meisjes, vrouwen, dat hem de tijd en ruimte rondom hem deed verliezen. Hij wilde ze laten glimlachen en tegen de tijd dat je met haar praatte, was je al half verliefd. En vanaf dat moment zou alles toch alleen nog maar erger gaan worden, dus kon je er niet beter gewoon van genieten?

Haar stem maakte hem weer wakker uit zijn eigen rare wereld waar alles soms zo logisch leek. Wanneer hij weer terug was in de realiteit wist hij vervolgens niet precies meer wat te doen en te zeggen. Het toneelstuk. Hij zag zichzelf al op de planken staan als Petruchio, één of andere klootzak die met zijn vrouw haar hoofd aan het rotzooien was om haar zogezegd te 'temmen'. Niet bepaald het soort daglicht waar hij in gesteld wilde worden. Bedenkelijk nam hij nog een trekje van zijn sigaret, toen hij het woord 'knap' uit haar mond hoorde komen. Hij keek haar even verbaasd aan, voordat hij zijn witte tanden ontblootte in een geamuseerde glimlach. "Ik zal erover nadenken," beloofde hij haar vervolgens. "Ik denk dat u wel een goede Bianca zou zijn," vervolgde hij, alvorens nog een trekje te nemen. Bianca, de lieflijke zuster. Die had de ideale vrouw moeten voorstellen, en ergens vond hij dat wel toepasselijk.   

_________________
Truth Be Told 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Dolores Sinclair

Docent Drama
Dolores Sinclair

Aantal berichten : 127


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 22
Relationship: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Re: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitimeza jan 23, 2016 5:17 pm

'Ik zal erover nadenken.' 'Goed zo.' Tevreden legde ze haar linkerarm over de rechterarm. 'Ik denk dat u wel een goede Bianca zou zijn.' Ze lachte. Hoe moest ze dit interpreteren? Misschien bedoelde hij dat ze op haar leek - onderdanig, mierzoet en naief - maar ze had niet het idee dat dat was hoe ze overkwam op de buitenwereld. Of hij bedoelde dat ze de hoofdrol in een Shakespearestuk waard was, wat wel weer lief zou zijn. Ze ging maar uit van zijn goede bedoelingen. 'Dat is lief, maar ik speel niet mee. Dat doen de leerlingen allemaal zelf. Ik coordineer alleen.' Ze tikte de as van haar sigaret en nam nog een trekje. Teleurgesteld constateerde ze dat er niet veel meer van over was. 'Maar even iets heel anders, mag ik je een misschien een beetje rare vraag stellen?' Ze wachtte even. 'Wie is je favoriete leraar? En vooral: waarom?' Ze vond het altijd heel interessant om de meningen van de leerlingen te peilen en ze konden zinnige feedback geven. Deze jongen leek haar wel een betrouwbare mening te hebben.

_________________
i know a man, he came from my home town
he wore his passion for his woman like a thorny crown
Truth Be Told Dolores
he said: "dolores, i live in fear
my love for you's so overpowering i'm afraid that i will disappear"

:.:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Truth Be Told   Truth Be Told Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Truth Be Told
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Sportvelden-