IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Atlantic's high [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mavis Horne

Mavis Horne

Aantal berichten : 50


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15 Years
Relationship:

BerichtOnderwerp: Atlantic's high [open]   Atlantic's high [open] Icon_minitimevr jan 08, 2016 7:30 pm


Meestal waren al haar taakjes in Brooklyn of Manhattan. Die hippies van Staten Island hadden geen interesse in drugs, en de rest van de districten werden door andere mensen gedaan. Vandaag had ze echter een tas met een lading gekregen, met de opdracht om deze naar 82 Wadsworth Ave te brengen, en daar moest ze via de ferry heen.
Dat was een beetje een probleem. Ten eerste haatte Mavis boten, en ten tweede werd ze behoorlijk onrustig als ze met het ov moest reizen voor één van haar klusjes. Als je werd gesnapt kon je heel moeilijk ontsnappen, en met deze boot was dat zeker het geval. Ze had een plekje zo dicht mogelijk bij de uitgang gekozen, dan kon ze zo snel mogelijk van die verdomde boot af. Gelukkig had niemand haar aangesproken, en er was ook geen politie.


_________________

Atlantic's high [open] I73dco
Terug naar boven Ga naar beneden
Alex Weichselbaumer

Alex Weichselbaumer

Aantal berichten : 4


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Atlantic's high [open]   Atlantic's high [open] Icon_minitimeza jan 09, 2016 1:03 pm

Wat was een van de belangrijkste dingen die je moest weten zijn in New York? Juist. De sportstadia. Eigenlijk was het plan geweest om vandaag met zijn opa naar het MetLife stadium te gaan kijken, maar die laatste had zich niet zo goed gevoeld die ochtend, dus ging hij vandaag maar het Yankee stadium gaan bezoeken. Zijn opa was een even grote footballfan als hij en hij gunde de oude man het plezier om het stadium aan zijn kleinzoon te laten zien.

Hij had niets te doen gehad die dag, dus hij had besloten om de hele tocht te voet te doen. Zijn grootouders hadden hem gek verklaard maar hij meende dat het goed zou zijn als hij de stad wat beter leerde kennen. In die paar weken dat hij nu al op Atlantic High zat was hij immers nog niet veel buitengekomen.

Wat hem het meeste opviel was hoe verschillend New York was van zijn vroegere woonplaats Jamestown. Dat viel in het niets in vergelijking met New York. Het was zo groot, zo levendig, onvoorstelbaar.

Na een dik uur gewandeld te hebben, nam hij de veerboot richting Staten Island. Hoewel hij genoot van zijn trip door de stad, was hij blij om even iets anders te zien dat het oneindige asfalt. Wacht eens... Nee, dat kon niet. Het moest toeval zijn... Hoe groot was de kans in zo'n oneindig grote stad. Hij twijfelde. Hij dacht dat hij dat meisje gezien had tijdens de afgelopen paar weken op Atlantic High, maar hij wist het niet zeker. Niet dat hij haar kende, maar hij herkende haar wel. Dacht hij. Misschien leek ze ook wel gewoon op dat ene meisje. Zou hij... Nee. Ach, wat maakte het ook uit.

"Mag ik je iets vragen?" Alex stelde zich naast haar, op een respectvolle afstand. "Is het misschien mogelijk dat ik je al op Atlantic High zag?" Hij grijnsde zwakjes. "Nee, laat maar. Vergeet wat ik zei, ik heb me vast vergist." Hij krabde aan zijn hoofd, grijnsde nog eens en maakte aanstalten om terug weg te lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mavis Horne

Mavis Horne

Aantal berichten : 50


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15 Years
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Atlantic's high [open]   Atlantic's high [open] Icon_minitimeza jan 09, 2016 10:23 pm


"Mag ik je iets vragen?" God nee. Hopen dat het een of andere toerist was die wilde weten wat een dollar was of zo. "Is het misschien mogelijk dat ik je al op Atlantic High zag?" Mavis keek op, misschien iets pissiger dan de bedoeling was. De jongen zei namelijk al vrij snel dat ze moest vergeten wat hij zei. Ze keek ietwat moeilijk en haalde haar schouders op*. Hoezo? Vroeg ze maar, hopend dat de jongen hem snel weer zou peren.


*Atlantic's high [open] C330cbe6f62a7019df148bf3be2c3b70


_________________

Atlantic's high [open] I73dco
Terug naar boven Ga naar beneden
Alex Weichselbaumer

Alex Weichselbaumer

Aantal berichten : 4


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Atlantic's high [open]   Atlantic's high [open] Icon_minitimezo jan 10, 2016 12:34 am

Vreemd meisje. Eerst keek ze hem kwaad aan, maar ze wou wel meer weten. Hoewel, hij zou waarschijnlijk hetzelfde gereageerd hebben mocht een volledig onbekend iemand hem plots aanspreken. "Ik vroeg het me gewoon af..." Hij haalde zijn schouders op. Waarom was hij het ook komen vragen? "Dus je zit op Atlantic High? Ik dacht al dat ik je had zien rondlopen." Haar vraag beschouwde hij als bevestiging van zijn vermoedens. Waarom zou ze dat anders willen weten? "Ik ben Alex trouwens." Hij stak zijn hand uitnodigend naar haar uit en glimlachte. Tuurlijk. Had hij nu echt niets beters kunnen verzinnen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Mavis Horne

Mavis Horne

Aantal berichten : 50


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15 Years
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Atlantic's high [open]   Atlantic's high [open] Icon_minitimema jan 11, 2016 8:13 pm


"Ik vroeg het me gewoon af..." Makes sense. "Dus je zit op Atlantic High? Ik dacht al dat ik je had zien rondlopen." Zei hij. Het grappige was dat ze deze jongen nog nooit had gezien. "Dat kan," Zei ze maar. "Ik ben Alex trouwens." De jongen stak zijn hand naar haar uit en glimlachte. Even staarde ze naar de hand voor ze hem aan nam. Moest dit nou echt? Ze had fucking drugs in haar tas en net dan besloot een random joch om een gesprek met haar te beginnen. "Mavis." Ze schudde zijn hand één keer, trok hem toen weer terug.


_________________

Atlantic's high [open] I73dco
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Atlantic's high [open]   Atlantic's high [open] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Atlantic's high [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Buiten school :: Staten Island :: Staten Island Ferry-