IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.

Buiten school

Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Brooklyn

Dit is een heel kunstig stadsdistrict in New York. De wijken zijn heel kunstig en op straat vind je veel artiesten. Ook is hier een lange kustlijn met Coney Island, een van de eerste pretparken in NYC.

5 messages in 1 topics
No friends
wo aug 09, 2017 2:06 am
Allan Frair Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Manhattan

Hier wonen de money makers. Hoge wolkenkrabbers, kantoorgebouwen en natuurlijk central park. Tevens is dit de dichtstbevolkte district van New York

19 messages in 2 topics
Swank's Annual X...
za jan 16, 2016 10:41 pm
Dolores Sinclair Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Staten Island

Zoals de naam al zegt, is Staten Island een eiland. Deze is met het vastenland verbonden door de wereldberoemde Verrazano-Narrows Bridge en de gratis Staten Island Ferry. Hier vindt je ook een van de laatste onverstoorde bossen van de stad.

5 messages in 1 topics
Atlantic's high ...
ma jan 11, 2016 8:13 pm
Mavis Horne Laatste bericht bekijken
Buiten school Empty