IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Fancy food

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Theresa Littlewood

Administrator
Theresa Littlewood

Aantal berichten : 296


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: ⋙ 17 y/o
Relationship: ⋙ uh?

BerichtOnderwerp: Fancy food   Fancy food Icon_minitimezo jan 03, 2016 10:16 pm

Inmiddels lag er eten op haar bord. Het roodharige meisje was een tijdje geleden binnen gekomen en zocht nu een plek ergens in de kantine. Haar blik ging rond. Kort ging het naar haar dienblad. Netjes, zoals alles hier eigenlijk. Je had hier vooral nette mensen. Tuurlijk had je wat mensen die met een talent binnengekomen waren en die waren niet altijd van die rijke kakkers. Je werd hier wel omringt door ze. Wat kon je dan ook verwachten. Één blik naar de school en je zag hoe duur het wel niet zou moeten zijn. Er waren niet veel mensen nu. Meestal had Ther zelf ook nog maar een uur voordat ze pauze had, maar haar rooster was vandaag anders. De club die ze deed hadden dat aangevraagd voor een dag. Ze kon even niet meer bedenken welke van de twee, maar zij vond het prima. Nu had ze een pauze van een paar minuten en daarna training. Of het nou cheerleaden was met haar nicht of hockeytraining dat moest ze nog even uitvogelen. Uiteindelijk besloot ze maar een beetje aan de zijkant te gaan zitten. Er waren wel mensen, maar dat waren de verschrikkelijk rijke kinderen. Had ze nu ook even geen zin in. Nou ja, ze had haar telefoon toch?

{ OPEN
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com
Alex Buckley

V.I.P
Alex Buckley

Aantal berichten : 36


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Come & get me Allan

BerichtOnderwerp: Re: Fancy food   Fancy food Icon_minitimema jan 04, 2016 2:59 pm

Met een schuine blik keek ze naar haar telefoon en scrolde wat heen en weer. Haar lange benen had ze over elkaar geslagen en met de ene hand onder haar kin ondersteunde ze haar hoofd. Ze luisterde maar half naar het verhaal dat het meisje schuin voor haar aan de tafel aan het vertellen was. Iets over een leraar ofzo, het interesseerde haar niet. Toen haar ogen een roodharig meisje spotte, keek ze verbaasd op. Ze had verwacht dat Ther, het roodharige meisje en haar nichtje, wel bij haar en haar groepje zou komen zitten, maar nee hoor, ze liep totaal de andere kant op. Alex fronste en klikte haar mobiel uit. Haar vriendin was inmiddels klaar met het verhaal en een van de andere meisjes had een arm om haar heen geslagen, blijkbaar was er iets "ergs" gebeurd. 'Omg, wat erg nou voor je Britney!' Sprak Alex met gemaakte bezorgdheid. 'Maar he meiden, ik ga maar weer eens.' Ze glimlachte smalletjes en stond op terwijl ze haar mobiel in haar zwarte handtas schoof.

'Heey Ther,' begroette Alex haar nichtje waarna ze haar een klein kusje op de wang gaf. 'Waarom ga je nou weer hier zitten? Op deze viezeg eeeh.. eenzame plek..' Sprak ze met een verafschuwende ondertoon. Ze boog wat naar voren en knipperde onschuldig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Theresa Littlewood

Administrator
Theresa Littlewood

Aantal berichten : 296


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: ⋙ 17 y/o
Relationship: ⋙ uh?

BerichtOnderwerp: Re: Fancy food   Fancy food Icon_minitimema jan 04, 2016 3:57 pm

Ineens voelde ze een kus op haar wang en ze keek geschrokken naar wie het gegeven had. Toen ze de stem hoorde zuchtte ze opgelucht. Het was gelukkig geen wildvreemde. Haar nicht die ook op deze school zat had hier ook gezeten blijkbaar. Ther had haar niet gezien. "Heey Alex", zei ze met een vrolijke glimlach. Haar ogen gingen kort naar haar drukke groepje een eindje verder. Alex was daar gewoon zo in opgegaan, ze had het niet eens doorgehad. Grappig hoe Alex wel echt zo'n typisch meisje van deze school was. Zij had rijke ouders, maar was niet zo'n meisje zoals haar nicht. Had ze geen problemen mee hoor. "Ik had je niet gezien!", antwoordde ze. "Je zat echt helemaal verstopt in dat groepje van jou." Het meisje lachte kort en keek het meisje aan. Het broodje op haar bord had ze nog niet aangeraakt.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Fancy food   Fancy food Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fancy food
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Kantine-