IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Rock 'n Roll

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Quinn Wallace

Quinn Wallace

Aantal berichten : 15


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: You're the last thing on my mind before I go to sleep

BerichtOnderwerp: Rock 'n Roll    Rock 'n Roll  Icon_minitimema jan 25, 2016 8:46 pm


Just the way you are
De kerstvakantie was voorbij en vol goede moed was Quinn weer terug gekeerd naar school. Haar oma had een trui voor haar gebreid die er daadwerkelijk afgrijselijk uit zag, mosgroen van kleur met een rood-wit patroontje erop. De oude vrouw had letterlijk een paar steekjes laten vallen, waardoor het model niet helemaal mooi zat. Maar voor Quinn voelde het als een constante warme omhelzing en ze droeg het kledingstuk dolgraag, hoe gek sommige modetrutjes haar er ook om aan keken.

Aangezien ze nu wel genoeg had van de eindeloze sneeuwgevechten buiten had ze zich teruggetrokken in de bibliotheek om te studeren. De deadline van haar geschiedenis essay kwam razendsnel dichterbij en ze had het de hele vakantie uitgesteld. Tijd om aan het werk te gaan dus! De eerste stap daarvoor was natuurlijk bronnen verzamelen. En zoals de docent duidelijk gezegd had werd wikipedia absoluut niet getolereerd. Met haar koptelefoon stevig op doorzocht Quinn de bibliotheek tot ze drie geschikte boeken had gevonden.

Met die boeken in haar armen geklemd liep ze richting een aantal tafeltjes met uitzicht over de schooltuin. Haar blik viel op een ander persoon dat daar eveneens zat en ze twijfelde kort, voordat ze de ander op de schouder tikte en met haar andere hand de rand van een stoel beetpakte. ''Hey! Is deze stoel vrij?'' vroeg ze dan, behoorlijk luid. Maar dat had ze niet door, dankzij de harde muziek die haar koptelefoon afspeelde.

TAG: Eerste post voor Shiva Pearce
By Kíli

_________________
Rock 'n Roll  Quinn-os-2_zps0jkfcgxl
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: Rock 'n Roll    Rock 'n Roll  Icon_minitimedi jan 26, 2016 1:43 am

Shiva had besloten weer eens naar de bibliotheek te gaan. Ze had besloten iets harder te werken aan alles, dus had ze de stapel wiskunde boeken meegenomen uit haar kamer en was ze richting de grote bibliotheek gelopen. Ze moest de Engelse grammatica doornemen, ze moest natuurkunde leren, ze moest enkele formules voor scheikunde uitzoeken en was door haar moeder gedwongen Spaans te leren. Ook moest ze natuurlijk wiskunde leren, dus al vrij vroeg was Shiva vertrokken. Ze had een plekje gevonden, had alle boeken verzameld en was gaan leren. Een stapel met minimaal tien boeken stond naast haar op de grond, een minimum van vijventwintig schriften lagen verspreid over de tafel, overal lagen pennen, markeerstiften en losse blaadjes. Shiva zuchtte, proberend de formules te vinden die ze nodig had om het scheikunde hoofdstuk te snappen. Naast haar lag haar telefoon en al gauw ging de tijd voorbij. Honger knaagde in haar maag, maar ze besloot door te gaan. Ze moest even productief zijn vandaag. Zuchtend begon ze weer aan het huiswerk.
Algauw waren er een groot aantal blaadjes vol gekrabbeld met ezelsbruggetjes, dingen die ze moest onthouden, formules, grammatica uitleg en dat soort dingen. Ze zuchtte. Toen ze een nogal luide stem hoorde, keek de brunette op. De mensen in de bibliotheek keken allemaal woedend naar de twee en lieten een 'shhhhhht' horen. Shiva keek met een glimlach naar het meisje. Kende ze haar al? Niet dat ze wist. "Tuurlijk, kom er maar bij zitten," zei Shiva toen, terwijl ze haar notities, boeken en pennen was naar zichzelf schoof, zodat het meisje de ruimte had. Ze ruimde haar spullen wat op, zodat ze het niet kwijt zou raken, waarna ze een nieuw boek pakte - Spanje, de taal en cultuur, en voor zich neer legde, al had ze eigenlijk helemaal geen zin meer hierin.

_________________
Rock 'n Roll  2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rock 'n Roll
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Bibliotheek-