IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 ✎ Special Events

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Theresa Littlewood

Administrator
Theresa Littlewood

Aantal berichten : 296


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: ⋙ 17 y/o
Relationship: ⋙ uh?

BerichtOnderwerp: ✎ Special Events   ✎ Special Events Icon_minitimezo nov 15, 2015 8:35 pm

Hallo Gast,

Om spanning in de rpg te houden houden hebben we wat events die in de rpg afspelen. We hebben vaste events, die altijd ergens in het jaar gebeuren, maar soms zal het team iets leuks verzinnen voor ergens in het jaar. Dit is altijd anders. De vaste feesten komen elk jaar voor.

Homecoming
Dit is een feest die wordt gehouden aan het begin van het jaar om iedereen te verwelkomen. Dit feest is vooral gezellig en om de nieuwe leerlingen/leraren te leren kennen. Er wordt verwacht dat je een beetje nette kleding aan hebt. Te net hoeft niet. Drank en drugs zijn niet toegestaan!

New Years
Dit is een echt feest. Harde muziek en gezelligheid. Er is minder toezicht dan op de andere feesten, maar het is er wel. Drank en drugs zijn nog altijd niet toegestaan! Kleding hoeft niet net, maar half bloot rondlopen is ook niet te bedoeling.

Prom
Dit is het nette bal. Het is de bedoeling dat dit net is. Vrouwen jurken aan en mannen in pak. Dit is elk eind van het jaar om gedag te zeggen tegen de laatste jaars. Je karakter hoeft niet perse hierna een jaar ouder te worden.

Iemand van het team of een leraar zal hiervoor een topic aanmaken. Hierop kan dan gepost worden. Zodra je een privé topic wil, maar wel op het feest, kan je dat doen. Zet dan in de titel wat ook bij het desbetreffende feest staat. Bijv.
[Homecoming 2015] Topicnaam
Dan moet jouw aparte topic zo:
[Homecoming 2015] Jouw Topicnaam

Als jouw privétopic dicht is kunnen er geen leraren in, maar zodra je student een regel overgaat in het algemene topic kun je betrapt worden. Leraren geven je wel de tijd om jezelf te verbeteren. (Dingen verstoppen enz.)

Mvg,

Het Team
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com
 
✎ Special Events
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Brochure :: Informatie-