IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Quinn Wallace

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Quinn Wallace

Quinn Wallace

Aantal berichten : 15


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: You're the last thing on my mind before I go to sleep

BerichtOnderwerp: Quinn Wallace    Quinn Wallace  Icon_minitimezo jan 24, 2016 11:12 pm

It's the need to escape reality
Quinn Wallace  Tumblr_nwdy5n9FSq1qh6s1no1_250 Quinn Wallace  Tumblr_ns67754PSF1qmybnno5_250
ALGEMEEN
[ NAME ]  Quinn Inara Wallace
[ GESLACHT ] vrouw
[ LEEFTIJD ] 17
[ LEERJAAR ] Senior
UITERLIJK
Haar;; Witgeverfd en pluizig, met enkele donkerblauwe strengen aan de zijkant. Het is in een korte coupe geknipt.
Ogen;; Licht blauwe ijzige ogen.
Bouw;; Quinn is redelijk lang en gespierd. Ze heeft mooi zachte rondingen, een zandloperfiguur. Het gracieuze lichaam van haar moeder heeft ze zeker geërfd.

PERSOONLIJKHEID

-- slim-- ijverig -- dagdromer -- doordenker -- aanhankelijk -- snel tevreden -- bemoeizuchtig -- nieuwsgierig --
Quinn is slim en denkt graag na. Ze werkt hard op school en haalt goede cijfers. Quinn voelt zich minderwaardig als ze zichzelf vergelijkt met rijke meiden, iets wat ze redelijk vaak doet. Ze dagdroomt vaak over dingen die ze graag zou bereiken en wanneer ze iemand op het oog heeft droomt ze ook over relaties en dergelijke. Door haar simpele opvoeding is ze snel tevreden.
Quinn heeft de neiging om te lang te blijven hangen bij gesprekken, na een discussie bedenkt ze zich bijvoorbeeld nog dagen wat ze beter had kunnen zeggen en ze kan het dan echt niet vergeten, hoe hard ze het ook probeert. Met loslaten heeft ze problemen, ze is redelijk aanhankelijk en bindt zich snel aan mensen, waardoor zij meer in een vriendschap oid ziet dan de ander.
Wanneer ze even niets hoeft te doen speelt ze graag muziek of tekent ze figuurtjes.

Hobby's: Zingen, gitaar spelen, drummen, doodlen.
+ Kampvuren, sarcasme, flauwe grappen, zachte comfortabele kleding, koude dagen, beslagen ramen, citroenthee, haarverf.
- Sletterige dellen, dom genoemd worden, dansen.

GESCHIEDENIS
Quinn's moeder is door haar man in de steek gelaten, waardoor ze de eindjes met moeite bij elkaar moest knopen. Haar moeder trok terug in bij haar ouders en zocht wanhopig naar een baan. Ondertussen werd Quinn grotendeels door haar oma opgevoed.
Op school moest Quinn moeite doen om zich niet te laten beinvloeden door iedereen die riep dat nerds verschrikkelijk waren. Het hoogtepunt van haar week was de muziekles die ze kreeg van haar moeder. Ze heeft met haar hoge cijfers een beurs weten te krijgen om naar Atlantic High te kunnen, gecombineerd met het spaargeld van haar oma is dat net genoeg om vol te houden. Wel betekent dit dat ze niet de hippe kleren en gloednieuwe boeken heeft, waarmee de rest rond loopt.
Quinn Wallace  Riley%20a_zpszqtlvxkq Quinn Wallace  Riley%20d_zpsbady0sg9

_________________
Quinn Wallace  Quinn-os-2_zps0jkfcgxl
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Quinn Wallace
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: IC :: Voorstellen :: Personages-