IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Still cold

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Still cold   Still cold Icon_minitimema jan 18, 2016 7:08 pm

Algauw had Shiva een weg naar buiten gevonden. Ze duwde de deur open en keek omhoog. Het was vrij koud en de lucht was grijs, op zo een manier waarop het bijna leek te gaan sneeuwen. Er viel misschien zelfs een klein aantal sneeuwvlokjes naar beneden. Shiva stapte naar buiten, wachtend tot Liam ook mee kwam en keek enthousiast naar boven. Ze hield van sneeuw! Waar zij vroeger woonde viel bijna nooit sneeuw, dus vond ze het altijd wel erg leuk als het wel viel. En als er eens sneeuw viel was het of super veel of echt maar een klein beetje. Niet dat het nu veel was, maar dat kwam vast nog wel. Ze had de jongen bijna aan zijn arm getrokken alsof hij haar moeder - of in zijn geval haar vader, was en had bijna als een klein kind gezegd dat het sneeuwde, maar wist zich nog in te houden. Ze leek juist wat geïrriteerd toen de eerste ijskoude sneeuwvlok op haar huid viel en in een milliseconde tijd smolt. Oh ja. Die kou was dan weer een beetje jammer. Ze keek achter zich. "Wil je erbij zitten of blijven we staan?" vroeg ze hem glimlachend, toch nog wel een beetje enthousiast. Niet super enthousiast, maar gewoon een beetje.

& Liam.

_________________
Still cold 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Still cold   Still cold Icon_minitimewo jan 20, 2016 10:23 pm

Zodra hij naar buiten stapte, kon hij zijn adem al als een wolkje uit zijn mond zien komen. De eerste indicatie dat het verschrikkelijk koud was, de tweede indicatie was de ijzige windvlaag die hem buiten verwelkomde. Wat een rotweer was het ook, hij kon niet wachten tot het zomer was. En, oh, God, was dat nou sneeuw dat er uit de lucht kwam? Shiva leek er in ieder geval een stuk blijer mee te zijn dan hijzelf was, dus liet hij haar lekker gaan. Toen ze vroeg of hij wilde staan of zitten, haalde hij nonchalant zijn schouders op. "Maakt mij niet uit," zei hij. Er was nu maar één ding dat hij wilde doen. Uit zijn broekzak haalde hij een pakje sigaretten en een aansteker. Hij pakte één van zijn sigaretten, stak hem tussen zijn tanden en stak hem aan. Vervolgens stopte hij al z'n spullen weer terug in zijn broekzak en nam een trekje. "Nog even en we kunnen een sneeuwballengevecht houden," zei hij terwijl hij de lucht inkeek. Het begon steeds harder en harder te sneeuwen, dus het zou niet lang duren voor hij Shiva even flink kon inpeperen.

_________________
Still cold 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Still cold
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Schooltuin-