IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 {Philosophy Class} The beginning

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ezra Grimes

Docent Filosofie
Ezra Grimes

Aantal berichten : 11


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 25 years
Relationship: We need a moral philosophy in which the concept of love, so rarely mentioned now by philosophers, can once again be made central.

BerichtOnderwerp: {Philosophy Class} The beginning   {Philosophy Class} The beginning Icon_minitimema jan 11, 2016 10:22 pm

Het was vandaag zijn eerste lesdag op Atlantic High. Ezra Grimes was de nieuwe leraar filosofie, een vak wat hij nu al een aantal jaar met plezier gaf. Helemaal nieuw was hij dus ook niet op de plek voor het bord. Toch was de eerste dag op een nieuwe school altijd wel spannend. Hij kende zijn collega's nog niet zo goed, laat staan alle leerlingen. Maar over het algemeen zag hij er wel kalmpjes uit. Hij droeg een zwarte spijkerbroek met daaronder zwarte schoenen zoals je die vaak onder een net pak ziet. Daarboven droeg hij een witte blouse die weggestopt zat in zijn broek en waarvan je duidelijk een telefoon in één van de zakjes kon zien zitten. Die stond uit natuurlijk, zou eens wat zijn als tijdens zijn eerste lesuur zijn telefoon afging. De stropdas die hij eerst nog om had gehad, had hij simpeltjes over zijn bureaustoel gehangen. Dat was stiekem toch niet echt iets voor hem, veel te strak om de keel. Het bovenste knoopje van zijn blouse stond dan ook open, maar dat boeide hem verder niet zo. Hij haalde zijn hand een keer door zijn bruinblonde haren en hoorde hoe de bel ging. Rustig sjokte hij naar de deur en gooide deze open, waarna hij bleef wachten op de leerlingen die deze eerste les bij hem zouden gaan volgen.

{ Open voor alle leerlingen die maar willen }
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: {Philosophy Class} The beginning   {Philosophy Class} The beginning Icon_minitimema jan 11, 2016 11:05 pm

Zuchtend slenterde ze naar het lokaal. Ze had blijkbaar filosofie, echt zo een nadenkvak. En een nieuwe leraar blijkbaar. Ze was stiekem altijd wel benieuwd naar nieuwe leraren, maar meestal viel het allemaal zwaar tegen. Dan waren ze bijvoorbeeld de eerste les echt aardig en dan ineens uit het niets begonnen ze random tegen je te bitchen en boos te worden. Ze hoopte dat deze dan wel meeviel. Ze hield sowieso niet zo van filosofie, ze werd er wat slaperig van en dan als je niet oplette voor een seconde kreeg je altijd zo een super moeilijke vraag, allemaal niet zo geweldig. Ze keek op haar telefoon, in welk lokaal ze zat. Oh, daar was ze al bijna. Ze deed haar telefoon rustig in haar achterzak en stapte het lokaal in. Zat ze hier goed? Onderzoekend keek ze naar de leraar, een die ze nog nooit gezien had. Maar hij zag er nog zo jong uit en was vooral echt super knap, dus twijfelde ze of ze wel goed zat. Hij kon ook gemakkelijk model worden of zo, hij ging vast niet zijn leven besteden aan leraar zijn en al helemaal niet aan filosofie. Maar dit was wel het juiste lokaal. Ze besloot maar gewoon te gaan zitten op een random plek, zette haar tas op de grond en pakte haar boeken eruit, om vervolgens te wachten tot de les begon. Ondertussen keek ze onderzoekend naar de jonge leraar. Hij stond toch echt op de plek van een leraar, hij moest wel de leraar zijn. En al was hij geen leraar en zat ze helemaal in het verkeerde lokaal, ze had hier wel prima uitzicht hoor.

_________________
{Philosophy Class} The beginning 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Theresa Littlewood

Administrator
Theresa Littlewood

Aantal berichten : 296


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: ⋙ 17 y/o
Relationship: ⋙ uh?

BerichtOnderwerp: Re: {Philosophy Class} The beginning   {Philosophy Class} The beginning Icon_minitimedi jan 12, 2016 12:19 am

Oh wat had ze nu? Waarom was zij ook zo slordig? Al haar muziekpapier lag ook al echt overal en ze kon gewoon geen orde houden. Nou ze zeiden dat creatieve breinen dat hadden, toch? Of ze daar wat van moest geloven?
Met een zwaai gooide ze haar tas over haar schouder en hurkte zodat ze even rustig in haar tas kon kijken. Het meisje keek netjes op haar rooster. Het ging te snel om te zien dat er een nieuwe leraar naast het vak stond. Filosofie had ze. Echt een vak waar je je hoofd moest gebruiken. De leraar die ze ervoor had mocht ze niet, maar het vak wel. Dat was de reden dat ze er gemengde gevoelens over had. Het meisje volgde de gangen naar haar lokaal en stapte naar binnen. Gelijk viel haar iets op. Een man -duidelijk in leraar kleren- stond in de klas. Een nieuwe leraar? Oh ze was benieuwd. De nieuwe zag er heel anders uit dan de oude. Heel wat beter. Het onschuldige brein van Ther gaf dat natuurlijk niet toe. Tja zo was zij nou eenmaal. Op dat gebied kon je haar een klein kind noemen. Kort glimlachte ze toen ze oogcontact maakte en daarna ging ze een beetje in het midden zitten. De rest was ook aan het binnenstromen.

_________________
I've got a little confession
I don't know what I'm doing
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: {Philosophy Class} The beginning   {Philosophy Class} The beginning Icon_minitimedi jan 12, 2016 9:33 am

Vragend trok hij zijn wenkbrauw omhoog bij het zien van zijn rooster. Zoals iedere week had hij rond dit uur filosofie, maar bij het vakje 'leraar' stond toch een hele andere naam. E. Grimes, volledig onbekend. Toch was hij wel redelijk benieuwd naar de persoon. Hij vergrendelde zijn telefoon en stopte hem in zijn broekzak om vervolgens onderweg te gaan naar zijn volgende les. Filosofie vond hij een behoorlijk leuk vak: het was niet zo heel intensief maar tegelijkertijd wel heel interessant. Helaas was de vorige leraren niet bepaald één van zijn favorieten geweest. De man had alles zo saai kunnen vertellen dat Liam eens in slaap was gevallen tijdens de les. Vervolgens was hij eruit gestuurd en had de leraar de schuld gegeven, want hoe kon je nou opletten als een leraar zo vermoeiend vertelde? Toen hij eenmaal bij het lokaal aankwam, stond er een vrij jonge leraar op hen te wachten. Eigenlijk was hij niet verbaasd: deze school leek een maximale leeftijd van 25 te hanteren wat leraren betrof. Hij groette de leraar met een vriendelijk glimlachje, gepaard met een knik van zijn hoofd en ging ergens achterin zitten. Zo zou hij alles wel kunnen horen, maar zou het niet opvallen als hij stiekem toch ergens anders mee bezig was.  

_________________
{Philosophy Class} The beginning 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Allan Frair

Administrator
Allan Frair

Aantal berichten : 288


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Alex my baee, my sunshine, my everything

BerichtOnderwerp: Re: {Philosophy Class} The beginning   {Philosophy Class} The beginning Icon_minitimedi jan 12, 2016 9:15 pm


Oke, filosofie. Een verschrikkelijk vak wat hij van zijn vader had moeten kiezen. Die was van mening dat iedereen zijn zicht moest verbreden of zo. Alsnog vond hij het een best leuk vak, je hoefde er niet heel veel moeite voor te doen, maar je voelde je er wel slim door. Zijn docent was alleen niet al te best. Een man die zo uit het graf leek te komen. Hij was saai en streng, en van filosoferen kwam niet veel.
Toen de jongen met een dramatische zucht het lokaal binnen kwam sloffen viel hem al meteen op dat er een nieuwe voor de klas stond. Hij was niet heel oud, maar zijn kledingsmaak was niet al te best. Een typisch geval van een goede indruk proberen te maken. Allan liep naar Theresa, aangezien ze de enige was die hij kende. Al zat er een ander meisje dat er wel leuk uit zag, maar dat zou Ther weer doorvertellen aan Alex. Die zou daar niet heel blij mee zijn. Hij pleurde zijn tas op de tafel, begroette zijn buurvrouw kort, en schoof de stoel luidruchtig naar achter. Allan plofte lui neer en pakte een schrift en zijn etui. Hij was er klaar voor.


_________________
Meet Allan        
{Philosophy Class} The beginning 3590rht
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Camille Devereux

Camille Devereux

Aantal berichten : 10


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 19 y/o
Relationship: I beg your pardon?

BerichtOnderwerp: Re: {Philosophy Class} The beginning   {Philosophy Class} The beginning Icon_minitimedo jan 14, 2016 5:06 pm

Terwijl ze haar spullen in haar tas liet gaan keek ze om zich heen. Nu zat ze bij Engels en straks moest ze naar een nu nog onbekende les. Toen ze alles in haar tas had trok ze even haar shirt goed en liep weg. De laatste paar lessen had ze zonder vriendinnen gehad. Wel kennissen en daarmee had ze maar gepraat. Had zij geen problemen mee. Vergeleken met veel vriendinnen was zij nog de zachtste van het groepje, al kon zij ook wel haar opmerkingen maken. Kort pakte ze haar telefoon en keek heel snel naar de les die ze nu had. Telefoon was helemaal mooi gemaakt met stickers en dergelijke en deed zijn taak. Filosofie was de volgende les. Het meisje bewoog zich tussen alle mensen door en al snel stond ze voor een lokaal. Kort bleef ze ervoor stil staan. De bruine handtas pakte ze met twee handen vast en keek naar de leraar die naast de deur stond. Haar ogen gingen kort naar de zijne en ze trok haar mondhoek op. Oké nieuwe leraar. Eens zien hoe dat zou aflopen. Haar vorige cijfer was niet zo'n goede geweest. Misschien zou deze leraar meer doen dan de vorige. Met een paar passen liep ze naar binnen en koos een tafel uit naast een willekeurig persoon. Cami bleef staan om haar spullen uit de tas te halen. Daarna kon ze rustig gaan zitten en keek naar voren.

_________________
When the butterflies
They came to life
Terug naar boven Ga naar beneden
Nate Archibald

Nate Archibald

Aantal berichten : 12


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 Years
Relationship: One night stand sounds fine?

BerichtOnderwerp: Re: {Philosophy Class} The beginning   {Philosophy Class} The beginning Icon_minitimevr jan 15, 2016 9:32 am

Onhandig met zijn tas vol nieuwe boeken snel wandelde hij door het gebouw richting het juiste lokaal. Op zijn rooster stond filosofie. Op zijn vorige 4 scholen had hij het vak ook gevolgd, terwijl hij het eigenlijk haatte. Zelf koos hij zijn vakken niet uit, hoe vaak hij ook had gesmeekt bij zijn ouders ze lieten het niet toe. Ja, rijke ouders was niet alles he. Ze wouden dat hij de beste van de beste opleiding kreeg en door hem steeds maar naar de beste scholen te sturen was dat niet heel goed uitgepakt. Hij had nooit de tijd gehad om echt vrienden te maken en toen het vorig jaar net even goed ging kreeg hij het bericht dat er alweer plannen waren voor een nieuwe school. De reden waarom hij zo vaak van school is gewisseld is iets waar hij zelf nog niet helemaal uit is. Misschien alleen zijn vorige school. Dat was ook wel een beetje zijn eigen schuld. In ieder geval waren zijn ouders er niet blij mee anders had hij nu niet op weer een nieuwe school gezeten waar zijn eerste les zou bestaan uit het vak filosofie. Toen hij voor de deur van het lokaal stond spiekte hij even naar binnen. Er waren nog niet veel leerlingen aanwezig maar de leerlingen die er zaten zaten niet in een groepje bij elkaar. Nate liep richting de leraar die er erg jong uit zag. Jonger dan de leraren die die gewend was. Hij groette hem en zocht vervolgens een plekje in de klas. Nu was het moment waarop hij een keuze moest maken waar die wou zitten . Zijn blik gleed langs de klas. Zijn ogen vielen op een paar legen plekken achterin, achterin was altijd een goede keuze. De meisjes zagen er ook erg leuk uit, maar om eerlijk te zijn had hij niet zo een behoefte aan gelijk nieuwe vrienden maken en de meeste meisjes vond hij daar wel een type voor. Hij liep naar een tafeltje toe en plofte neer. Zijn tas liet die naast zich neer vallen om vervolgens zuchtend onderuit te zakken. Dit was het begin van een nieuw jaar voor hem, hopelijk ook het jaar waarin die zou slagen en af was van die verdomde scholen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Quinn Wallace

Quinn Wallace

Aantal berichten : 15


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: You're the last thing on my mind before I go to sleep

BerichtOnderwerp: Re: {Philosophy Class} The beginning   {Philosophy Class} The beginning Icon_minitimedi jan 26, 2016 8:13 pm


Just the way you are
Haar tussenuur was voorbijgevlogen in een waas van ritmes, die ze op het drumstel in het muzieklokaal geramd had. Het was te lang geleden dat ze lekker vrijuit muziek had kunnen maken en ze was dankbaar voor de kans. Helaas waren 45 minuten zo voorbij en had ze nu weer les. Nadat ze het muzieklokaal netjes achter had gelaten haastte ze zich door de gangen. Filosofie was een vak wat ze niet geweldig vond, maar als een van de weinige studenten die hier met een beurs waren had ze weinig keuze. Ze moest optimaal gebruik maken van alles wat Atlantic High haar bood en dat had haar opgezadeld met een behoorlijk druk rooster. Haar koptelefoon hing om haar nek, maar speelde geen muziek af, waardoor ze het ding vergat zoals je ook vergat dat je een sjaal droeg.

Ze zwaaide de deur open en keek richting het bureau van de docent. Daarachter bevond zich een onbekende, zo te zien  een nieuwe leraar. Hoewel dat haar interesse wel wekte besloot Quinn toch dat ze te weinig concentratie had om actief mee te doen en vooraan te zitten. Ze manoeuvreerde zich soepel tussen de tafeltjes door en belandde achterin het lokaal. ''Hey,'' groette ze de jongen die enkele tafeltjes verderop zat, met een korte zijdelings glimlach. Meteen daarna focuste ze zich op de docent en haalde een kladblok tevoorschijn. Nonchalant schreef ze de datum op de kantlijn, waarna ze patroontjes begon te schetsen.

By Kíli

_________________
{Philosophy Class} The beginning Quinn-os-2_zps0jkfcgxl
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: {Philosophy Class} The beginning   {Philosophy Class} The beginning Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Philosophy Class} The beginning
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Gangen & Lokalen :: Les lokalen-