IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Addictions

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Addictions   Addictions Icon_minitimezo jan 10, 2016 4:56 pm

Het was al vrij laat, ongeveer etenstijd, maar Shiva stond voorover gebogen op het atletiekveld, terwijl ze al haar haren verzamelde en deze in een staart deed. Ze had het elastiekje om haar pols gedaan en pakte deze met haar tanden beet, om hem vervolgens om haar samengepakte haar te doen. Het was vrij koud, maar dat maakte haar niet veel uit. Ze had al wat warming-up oefeningen gedaan, om wat los te komen. Ze had een vrij lange schooldag gehad, met veel zitten dus ze moest nu toch nog echt even wat sporten. Ze kwam graag aan haar dagelijkse beweging, het maakte haar niet uit hoe dit was. Cardiotraining, krachttraining, ze vond alles prima. Ze zuchtte, strekte zich nog een enkele keer uit, waarna ze begon met rondjes te joggen rondom de atletiekbaan. Ze had het al vrij snel minder koud en na een stuk of vier, vijf rondjes besloot ze dat ze niet meer zo veel zin had om te joggen. Ze liep nog een wat langzamer half rondje, waarna ze naar haar tas liep om wat te drinken te pakken. Ze opende de schoudertas en vond algauw een pakje sigaretten. Ze slikte even, wetend dat ze die gauw moest weggooien. Ze was nu net uit die periode waarbij je alles wilde slopen en iedereen wilde uitschelden en dus in de periode waarbij je nog even moest doorzetten en niet moest terugvallen in de verslaving. Ze had niet super lang gerookt, maar twee jaar was genoeg om een verslaving te krijgen en er vanaf komen was lastig. Ze pakte het pakje uit haar tas, liep naar een vuilnisbak en keek nog twijfelend naar het pakte. Hij zat nog vol en het was zonde om hem weg te gooien. Kon ze hem niet nog even leeg roken? Nee. Ze gooide het pakje in de vuilnisbak en liep weer gauw terug, om haar drinken te pakken en even te gaan zitten. Ze nam een slok van haar drinken en haalde vervolgens diep adem. Ze vond het wel even heel knap van zichzelf dat ze nee gezegd had.

- Een van Lottes chars! ^^.

_________________
Addictions 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Dolores Sinclair

Docent Drama
Dolores Sinclair

Aantal berichten : 127


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 22
Relationship: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Re: Addictions   Addictions Icon_minitimeza jan 16, 2016 7:17 pm

De schrik was haar om het hart geslagen in de McDonald's. Terwijl ze haar Big Mac in ontvangst had genomen, had ze ontdekt dat ze haar tas niet bij zich had. Haar tas was haar alles. Haar geld, haar mobieltje, haar identiteitsbewijs, haar rijbewijs en bovenal haar sigaretten zaten erin. En ze kon ook nog eens de McDonald's niet betalen waarop ze recht hadden, en dat nu ze zo'n honger had! Gelukkig vond ze nog een biljet van 5 dollar in haar jaszak. Het gezicht van Abraham Lincoln dat haar fier aankeek vanaf het briefje bracht haar weer wat tot rust. Gauw had ze het over de toonbank geschoven, met de uitroep: 'Houd de rest maar!' en was met de hamburger in haar hand naar buiten gelopen.

Op haar route naar Atlantic High - de enige plek waar de tas mogelijk zou kunnen liggen volgens haar overwegingen - was ze vast begonnen aan haar hamburger. Als haar vader dood zou zijn geweest, had hij zich omgedraaid in zijn graf: zijn dochter die zomaar naar de McDonald's ging om ordinaire hamburgers te kanen, en die vervolgens niet eens netjes zittend opat! Horror.

Over de sportvelden was de snelste route naar school vanaf de Mac. Het was winter, dus het was al donker. De kou leek redelijk mild vandaag, niet zo snerpend als hij op andere dagen kon zijn. Met een smakkend geluid likte ze haar vingers af, die dropen van het vet. Ze slikte en realiseerde zich hoe dorstig ze was geworden van haar gemakzuchtige avondmaaltijd. Bovendien begon haar nicotineverslaving op te spelen, die ze altijd ontkende te hebben. Met een zucht verfrommelde ze de servet die om de burger heen had gezeten. De eerstvolgende gelegenheid om hem weg te gooien zou ze aangrijpen. Het was nog best een eind naar Atlantic toe.

Ah, daar was al een prullenbak. Terwijl ze er naartoe liep, zag ze dat er al iemand bij stond. Het was een meisje. Naarmate ze naderde, zag ze het meisje beter. Ze droeg sportkleding en was in een tas aan het rommelen. Het meisje liep even naar de vuilnisbak om er iets in te gooien. Inmiddels was Dolores ook gearriveerd en trok de bak open om het vettige servetje erin te werpen. Geschokt zag ze wat het meisje erin had gegooid. Een vol pakje sigaretten! Met echte sigaretten met tabak en alles! Als er niemand in de buurt was geweest had ze het eruit gehaald, maar het imago van zwerver was niet moeilijk te krijgen. Ze deed of ze het niet gezien had.

Ze vond het onbeleefd om zomaar langs deze persoon te lopen gezien ze de enigen in de wijde omgeving waren, en toen ze zag dat het meisje drinken in haar handen had kon ze bijna niet anders meer. 'Zou ik misschien een slokje mogen?' vroeg ze zo casually mogelijk. 'Beetje rare vraag, maar ik heb zo'n dorst en ik heb niets bij me.' Zo van dichtbij dacht ze het meisje wel te herkennen. Ze was een junior of een senior, en had een niet erg Amerikaanse naam, die haar nu alleen even was ontglipt.

_________________
i know a man, he came from my home town
he wore his passion for his woman like a thorny crown
Addictions Dolores
he said: "dolores, i live in fear
my love for you's so overpowering i'm afraid that i will disappear"

:.:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: Addictions   Addictions Icon_minitimezo jan 17, 2016 9:18 pm

Ze had haar fles half leeg gedronken, waarna ze hem naast haar neer zette en nog even een korte pauze nam, om daarna nog enkele rondes te joggen en daarna terug naar haar kamer te gaan. Toen iemand iets weggooide keek Shiva enkel op, om te kijken of het iemand was die ze kende. Het bleek een van hun leraren te zijn, een van de jongeren onder de leraren. Mevrouw Sinclair, wist de brunette. Ze vond het echter niet nodig om helemaal naar de docent te lopen, deze te begroeten en daarna weer terug naar haar plek te gaan, das was sowieso raar en zoals al gezegd, onnodig. De vrouw kwam echter naar haar gelopen. Oh shit. Ze had vast wat fout gedaan. Waren ze achter haar geheime.. nee wacht ze had helemaal geen geheime drugs stash, dus dat was het vast niet. Misschien was het wel helemaal niets. Ze kon zich niet herinneren dat ze iets fout gedaan had. Het bleek dan ook inderdaad niets te zijn. De vrouw had dorst en vroeg of ze wat mocht drinken. Oh eh.. oké dan. Shiva glimlachte, maakte de dop schoon en overhandigde deze aan de vrouw. Ze zei dat het een nogal rare vraag was, maar ze niets bij zich had. Ach, kon gebeuren right? Shiva was dan eerder het persoon wat zich zou laten verdorsten, maar oké. Ieder zo zijn ding. "Kan gebeuren. Hij is wel nog maar half vol," merkte de brunette op. Ze stond op, om even beleefd te zijn. "Mevrouw Sinclair was het toch?" vroeg ze toch maar voor de zekerheid. Ze had de vrouw niet als docent, al was het een opvallende verschijning dus zo snel was die naam niet te vergeten. Nee, haar stiefpa vond het geen slim plan om de brunette dramales te geven, hoe graag ze het ook wilde. 'Tijdverspilling' had hij gezegd. Hij had gewild dat ze enkel vakken gehad had als filosofie, wiskunde en al die onzin. Toch was ze wel blij dat hij haad niet op een vak als muziek gezet had. Dan zou ze nog harder falen dan dat ze deed voor wiskunde.

_________________
Addictions 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Addictions   Addictions Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Addictions
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Sportvelden :: Atletiek & Football-