IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 You're standing in my way

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Camille Devereux

Camille Devereux

Aantal berichten : 10


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 19 y/o
Relationship: I beg your pardon?

BerichtOnderwerp: You're standing in my way   You're standing in my way Icon_minitimeza jan 09, 2016 10:46 pm

Wacht wat waren ze nou aan het doen? Oh god ze was het kwijt. Mensen begonnen ineens te rennen en er werden ballen het spel ingegooid. Geschrokken keek ze om zich heen en pakte snel de arm van een ander meisje vast. "Wat moeten we doen?", zei ze en ze keek haar aan. Een uitleg volgde en het meisje keek om zich heen. Oké ze had het door. Het was best een ingewikkeld spel eigenlijk. Cami was wel sportief, dat was de reden dat zij hier was, maar slim was een ander woord. Een paar keer sprong ze op en neer en daarna begon ze met het spel. De gymzaal was groot en er waren meerdere klassen bezig met lessen op het moment. Dit was het eindspel, dus hierna kon ze vertrekken. Geen idee wat ze daarna ging doen. Had ze training vandaag? Ze werd uit haar gedachten gerukt toen er ineens een bal naast haar rolde. Ze kon hem te pakken krijgen en gooide hem toch met enige snelheid naar een jongen. Het raakte hem en met een grijns keek ze hem aan. Hij leek niet zo geamuseerd. Maar het was een snelle blik, dus ze wist het niet zeker. Al snel was het voorbij en ze vertrok naar de kleedkamer. Daar had ze zichzelf snel opgefrist. Als laatste ging ze voor de spiegel staan en gooide haar haren los, daarna verliet ze de kleedkamer. Op weg naar haar kluisje. Toen ze er bijna was botste ze hard tegen iets aan. Het was best een harde klap. Verbaasd keek ze op. Wie liep er zo in de weg?

{ OPEN

_________________
When the butterflies
They came to life
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: You're standing in my way   You're standing in my way Icon_minitimewo jan 13, 2016 8:55 pm

"Shiva!" schreeuwde een stem woedend. De brunette snoof wat geïrriteerd en keek slaperig omhoog. De lerares Engels stond met een woedende blik naast haar tafel. Gossie, was ze nou in slaap gevallen? Ze nam de tijd om wakker te worden - tot de irritatie van de lerares, strekte zich even uit en keek toen weer naar de vrouw. "Zeg het eens," klonk haar stem slaperig. De lerares zuchtte en gaf haar de hele preek dat als ze sliep ze nooit beter kon worden in het vak. Wat protesterend keek ze naar de lerares. Ze had pas toch wel een B gehaald hoor! Toch besloot de brunette verder niet te protesteren en volgde zuchtend de les.
Toen de bel ging schoot Shiva op, pakte ze alles in en liep ze zo snel als mogelijk het lokaal uit. Ze ging even haar boeken in haar kluisje leggen en daarna op naar haar kamer, slapen. Tenminste, als ze niet nog meer vakken had. De brunette pakte haar telefoon uit haar achterzak en checkte het gauw, niet merkend dat er een ander persoon voor haar aan het lopen was. Natuurlijk niet dezelfde kant op als Shiva, maar in de tegenovergestelde richting. Met een harde knal liepen ze tegen elkaar op. De iPhone van Shiva vloog de lucht in en Shiva wankelde wat naar achteren, met een blik in haar ogen van 'val dood', hoewel ze eerst nog wat verbaast gekeken had. Wat. Kon ze niet uitkijken of zo. Maar het was waarschijnlijk wel haar schuld, zij lette niet op want ze keek op haar telefoon, dus pakte ze gauw haar telefoon en checkte deze op krassen, waarna ze weer naar het meisje keek. "Het spijt me," kwam er, op zich nog wel vriendelijk, uit. Dit soort dingen gebeurden haar gewoon.. altijd.

_________________
You're standing in my way 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
 
You're standing in my way
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Gangen & Lokalen-