IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Alexander Weichselbaumer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alex Weichselbaumer

Alex Weichselbaumer

Aantal berichten : 4


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15
Relationship:

BerichtOnderwerp: Alexander Weichselbaumer   Alexander Weichselbaumer Icon_minitimeza jan 09, 2016 11:50 am

Feiten
- Naam, Alexander (Alex) Weichselbaumer
- Leeftijd, 15, Sophomore
- Geslacht, mannelijk

Uiterlijk
-Bouw, Groot (ongeveer 1,85m en nog steeds in de groei), breed gebouwd.
-Haar, kort, blond haar
-Ogen, blauw-groen
-Huid, bruin
-Kleding, Een loszittende broek, nooit een short, en ditto t-shirt, vaak met de kleuren blauw-wit.
-Algemene eerste indruk,  O,oh, daar loop ik best een blokje voor om. Maar als zijn gezicht op vriendelijk staat, dan is hij het voorbeeld van de populaire jongen in een school.
-Overige,  Alex heeft een groot litteken van een brandwonde op de buitenkant van zijn rechterbeen.

Innerlijk
-Houd van, American Football, aandacht, sport
-Houd niet van, vuur, te strenge regels, hyperactieve mensen, kanker, God, geloven
-Karakter,  Alex heeft een dubbele persoonlijkheid. In het openbaar is hij een vrolijke jongen die geen blad voor de mond neemt en altijd tijd heeft voor een grapje. Daarnaast is hij ook zeer ijverig en werkt hij hard voor wat hij wil. Maar hij is ook gesloten, en wie heel goed kijkt ziet dat als hij lacht, zijn ogen niet meelachen. En daarmee zijn we aangekomen bij de tweede persoonlijkheid van Alex. Een persoonlijkheid die getekend is door veel verdriet en pijn, maar ook mooie herinnerringen. Maar deze kant zien alleen zijn vertrouwenspersonen. Dus die kant ga ik jullie nog niet vertellen... Peuter ze er maar uit.
-Sterke kanten, American Football, gevoel voor humor
-Zwakke kanten,  dubbele persoonlijkheid, gesloten
-Interesses/hobby’s American Football

Achtergrond
Alex werd zestien jaar geleden geboren in Philadelphia als zoon van een militair en een celliste en kleinzoon van Eleonore Weichselbaumer, een wijze maar erg bijgelovige vrouw, die beweerde te zijn ingewijd in de oeroude geheimen van een Afrikaanse stam. Zijn grootmoeder voorspelde dat hij ongeluk zou brengen over de familie, aangezien hij en geen zwarte was, en exact elf dagen na een sterrenregen. Of het nu toeval was of niet, ze bleek gelijk te krijgen. Een jaar later overleed zijn vader bij een terroristische aanslag die de geschiedenis zou ingaan als 9/11.Zijn vader zat niet in een van de WTC gebouwen, maar op de American Airlines-vlucht 11, De vlucht die op de North Tower neerstortte. Maar Alex was te jong om nog echt iets van zijn vader te herinneren.

Zijn kindertijd verliep voor de rest heel goed. Hij bleek een enorm talent te bezitten voor sport en American Football in het algemeen. Op zijn achtste werd hij toegelaten tot het Flag Football team van zijn school. Aan het einde van het schooljaar werd het team kampioen van de stad voor die leeftijd en met Kerst bleek dat enkele van de grote teams hem hadden zien spelen en hem als speler bij een van hun jeugdploegen wouden. Maar in de nacht van 24 op 25 december brandde hun huis af. Beiden ontsnapten ze aan het vuur met derdegraads brandwonden, vandaar dat litteken op zijn rechterbeen, maar bij zijn moeder werd dat na enkele uren  haar dood. Alex herinnert zich nog altijd de belofte die hij haar had gedaan en haar laatste woorden. "Gelukkig kerstfeest jongen"

Ja, Gelukkig Kerstfeest. Die woorden waren sindsdien verdoemd. Hij had zich laten ontdopen en God honderden malen vervloekt. Want God zag dat het goed was. En tot overmaat van ramp stierf ook nog eens Eleonore een paar dagen later aan de combinatie van longkanker en het vele rouwen. Alex trok in bij zijn grootouders langs de kant van zijn moeder en het duurde ruim een paar maanden totdat hij zijn leven weer kon oppakken. Mede dankzij zijn grootmoeder is dat gelukt. Ze herinnerde hem aan de belofte die hij zijn moeder op haar sterfbed had gedaan. En die belofte moet hij nog altijd nakomen.

Alex en zijn grootouders verhuisden deze herfst van een klein stadje aan de buitenrand van de staat New York naar een vrij groot huis in Upper East Side, New York. Dit is dus zijn eerste jaar op Atlantic High. Zijn grootouders hebben meer dan genoeg geld om het inschrijvingsgeld te betalen. Aanvankelijk kon Alex er niet echt mee lachen dat ze verhuisden, hij was er dit jaar net in geslaagd om quarterback te worden na een lange carrière als fullback. Toen hij echter hoorde dat Atlantic High ook over een football team beschikte, een stuk beter dan zijn huidige, kon het allemaal opeens niet snel genoeg gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Alexander Weichselbaumer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: IC :: Voorstellen :: Personages-