IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Ink

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Ink   Ink Icon_minitimewo jan 06, 2016 9:37 pm

De pen gleed over het papier, enkele tekens verschenen, woorden, zinnen. Binnen een korte tijd was de helft van het papier gevuld met zwarte inkt. Ze moest de rest van het papier volschrijven, iets om over te schrijven had ze niet meer. Voor haar gevoel had ze inmiddels te veel fouten gemaakt. Iemand het laten checken kon niet, niet hier. Ze zou vaker moeten lezen en schrijven wilde ze de taal weer beter gaan beheersen. De drie jaar die ze nu in Amerika was hadden een duidelijke tol geëist, haar Japans was een redelijk eindje achteruit gegaan. Ze las het niet, ze sprak het niet en maar heel soms schreef ze het. Nu zat ze echter met het probleem dat ze niets te vertellen had en dus verder niets in haar brief kon zetten. Op zich was het voor haar een goed punt dat ze niet veel te vertellen had omdat ze zich redelijk gedeisd hield. Dat nam echter niet weg dat ze haar brief vol wilde schrijven. De brunette legde de pen naast het papier weg en liet haar hoofd in haar nek vallen terwijl ze een geïrriteerde kreun liet horen.

{Eerste post Theresa}

_________________
Ink 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
 
Ink
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Kamers :: Meisjes kamers-