IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Secondhand Smoke

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Secondhand Smoke   Secondhand Smoke Icon_minitimedi jan 05, 2016 3:12 pm

Liam bedekte zijn ogen even van de felle zon die s'avonds laag aan de hemel stond. Vervolgens haalde hij zijn hand door zijn haar en stapte verder naar buiten. Het was toch een stuk kouder dan hij in eerste instantie verwacht had, maar gelukkig had hij zijn jas meegebracht, die om eerlijk te zijn niet echt veel warmte bracht. Toch moest hij, want hij verlangde zo ongelooflijk hard naar een sigaret. Hij zocht een plekje uit dat wat uit de wind stond en waar hij een beetje uit zicht stond. Hij had geen zin in gezeur met leraren over het feit dat hij rookte of iets dergelijks. Hij haalde één sigaret uit het pakje, dat al bijna leeg was, en stak het tussen zijn lippen. Hij stopte zijn hand in de achterzak van zijn broek, maar tot zijn teleurstelling bleek zijn aansteker daar niet te zijn. Hij begon zichzelf te fouilleren, maar het leek erop dat zijn aansteker nog gewoon lekker in zijn kamer lag. "Shit," siste tussen zijn tanden door, terwijl hij de sigaret tussen zijn tanden uit plukte en terug in het pakje stopte. No way dat hij zin had om helemaal weer heen en weer te lopen. Dan maar op zoek naar iemand die eventueel vuur had.

x Duncan eerst   
Terug naar boven Ga naar beneden
Duncan Austen

Duncan Austen

Aantal berichten : 6


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: -

BerichtOnderwerp: Re: Secondhand Smoke   Secondhand Smoke Icon_minitimedi jan 05, 2016 5:00 pm

Met een goed gevoel was hij vandaag teruggekomen van de huisarts. Zijn enkelbreuk was vrijwel volledig genezen. Zijn krukken behoorden tot de verleden tijd en die benauwde gips was er ook vanaf. Na tijden kon hij gewoon even snel douchen zonder zo’n smerige vuilniszak om zijn been heen. Dat hij nu weer vrijwel de oude was, betekende ook dat hij weer kon beginnen met Hockeyen. Man, wat had hij dat gemist. Toch had hij nog wel zijn twijfels of hij er al wel helemaal klaar voor was. Bang dat hij er weer iets mis zou gaan.

Nog wat onhandig liep hij door de schooltuinen heen. Het voelde toch wel apart zo zonder gips opeens. Wat zouden anderen die hem nu zo zagen lopen wel niet denken? Ondertussen was het ook al bijna gaan schemeren. Hij verlangde naar een lekkere maaltijd. Macaroni? Klonk goed. Toen hij richting een van de gebouwen wilde lopen zag hij in zijn ooghoeken een jongen staan. Hij keek wat zoekend om zich heen, alsof hij iets nodig had. ”Zoek je wat?” wierp hij hem toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Secondhand Smoke   Secondhand Smoke Icon_minitimevr jan 08, 2016 9:14 pm

Liam's groenkleurige ogen vielen op iemand van zijn leeftijd die nogal moeizaam op hem af kwam strompelen. Of hij had een heel bijzonder loopje, of er was iets mis met zijn been. Waarschijnlijk had het iets te maken met een sportblessure. De gast voor hem was behoorlijk groot, gespierd nog wel, iets dat je niet verkreeg zonder enige vorm van sporten. Nu vroeg hij zich eigenlijk wel af waar deze jongen zijn tijd mee vertoefde. American football? Hockey? Zwemmen? Ach ja, hij moest zich nu focussen op zijn prioriteiten: het vinden van een aansteker. Hij keek op toen hem gevraagd werd of hij wat zocht. Liam glimlachte en knikte. "Heb je misschien vuur?" vroeg hij toen, terwijl hij de sigaret tussen zijn vingers omhoog hield. Niet bepaald gezond, maar ja, een verslaving was een verslaving.   

_________________
Secondhand Smoke 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Duncan Austen

Duncan Austen

Aantal berichten : 6


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: -

BerichtOnderwerp: Re: Secondhand Smoke   Secondhand Smoke Icon_minitimema jan 11, 2016 6:38 pm

Al snel werd duidelijk dat de jongen op zoek was naar een aansteker om te kunnen roken. Er leek nogal haast bij te zijn. Tja, hij kon daar jammer genoeg niet bij helpen. Hij was geen roker en bovendien ook geen pyromaan, dus droeg vrijwel nooit een aansteker bij zich. "Ik denk dat ik je moet teleurstellen," liet hij weten. Hij had ook nooit de verleiding gehad om te gaan roken. Het stonk en bovendien kon hij het zich niet veroorloven wat betreft zijn sport. Aan de andere kant was hij wel weer diegene die zo nu en dan een biertje of meer kon waarderen. Jammer genoeg verbood de staat dat alleen...

De jongen die tegenover hem stond leek vrij oud. Eigenlijk misschien wel te oud om nog hier op school rond te lopen. Misschien was het wel gewoon een senior of wie weet een leraar, maar daar was hij weer te jong voor. "Ik ken jou volgens mij nog niet. Duncan is de naam," sprak hij, terwijl hij zijn rechterarm naar voren stak om hem een hand te geven. Hij bedacht zich opeens dat deze jongen daar waarschijnlijk helemaal niet op te wachten zat. Hij wilde gewoon aan z'n nicotine komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Secondhand Smoke   Secondhand Smoke Icon_minitimema jan 11, 2016 9:30 pm

Liam keek een beetje moeilijk toen de andere gast aangaf dat hij geen aansteker bij zich had. Shit, nou moest hij weer helemaal teruglopen. Niet dat hij daar zin in had, maar zijn nicotineverslaving was nou eenmaal veeleisend. Daarbij wilde hij geen week aan school missen omdat hij last had van afkickverschijnselen. Hoe ging hij dat in hemelsnaam uitleggen aan de leraren? Liam had niet het geluk dat deze jongen een mede-roker was, helaas. Vervolgens stelde de jongen zich voor als Duncan, weer een onbekende naam. Hij moest echt eens iets gaan doen aan de socialisatie op deze school. "Liam," stelde hij zichzelf voor, een vriendelijke glimlach op zijn gezicht en hij schudde de naar hem uitgestoken hand. Dat was een behoorlijk ferme handdruk. "Ooit aan gedacht om American football te gaan spelen?" zei Liam, meer voor de grap dan serieus. Al zag deze jongen er wel uit alsof hij er de kracht voor had. Misschien was hij zelfs wel al van plan om bij de club te gaan.

_________________
Secondhand Smoke 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Secondhand Smoke   Secondhand Smoke Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Secondhand Smoke
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Schooltuin-