IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 thnks fr th mmrs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ariel Morgan

Ariel Morgan

Aantal berichten : 16


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Every now and again we get that feeling, and the great big void inside us opens up

BerichtOnderwerp: thnks fr th mmrs   thnks fr th mmrs Icon_minitimema jan 04, 2016 11:43 pm

Ariel lag op zijn bed en gooide een stuiterbal de lucht in om hem daarna te vangen. Opnieuw gooide hij hem in de lucht om hem weer opnieuw te kunnen vangen. Hij was nu twee dagen op school, was gewend geraakt aan zijn kamer, alleen zijn kamer genoot had hij nog niet veel gezien. Niet dat, dat ook echt mogelijk was. Tussen alle lessen en gesprekken met leraren had Ariel nog niet veel tijd gehad om met andere mensen te spreken. Maar nu was hij vrij en had hij de kans om zijn kamer genoot te leren kennen. Als die natuurlijk vanavond niet ergens anders was. Ariel keek even naar de klok, het was pas acht uur. Hij gooide de stuiterbal nog eens om hoog en ving hem weer met gemak. Opnieuw gooide hij de stuiterbal omhoog, maar deze keer stuiterde hij tegen het plafond en Ariel wist hem nog net te ontwijken voordat hij terug stuiterde op het bed. Hij zag nog net hoe de bal in een van de vazen viel die Ariel zo ongeveer door de hele school had zien staan.
"Oops." Mompelde hij tegen zichzelf en stak zonder na te denken zijn hand in de vaas. Hij probeerde de stuiterbal te grijpen maar het lukte niet. Hij stak zijn hand arm er zo diep mogelijk in, maar hij kon hem niet vast grijpen. Wat beteuterd wilde hij zijn hand terug trekken maar ook dat ging niet zo gemakkelijk als hij had gedacht. Ariel trok nogmaals aan zijn hand, maar hij wilde er echt niet uit. Lichtelijk gestrest begon hij nog harder aan zijn arm te trekken maar niets had nu om die uit de vaas te krijgen. Mooie eerst indruk zou hij achter laten als zijn kamer genoot binnen zou komen. Ariel bleef maar trekken en trekken maar niets leek te helpen. Hoeveel zou hij moeten betalen als hij de vaas zou breken? Hij keek naar de vaas, in zijn optiek zag die er veelste duur uit om te kunnen vervangen zonder zijn pa wat extra geld te vragen. Nope dat ging hem ook niet worden.
"Oh shit, shit, shit, shit.." Mompelde Ariel terwijl hij steeds harder aan zijn arm begon te te trekken.

& Liam

_________________
thnks fr th mmrs RRPkwwh
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: thnks fr th mmrs   thnks fr th mmrs Icon_minitimedi jan 05, 2016 12:07 am

Pure focus was het, waarmee hij naar de klok boven het bord keek. Nog enkele seconden en deze verschrikkelijke uren zouden voorbij zijn. Zodra de klok aangaf dat het acht uur was, zou hij vrij zijn om te gaan en staan waar hij wilde. Terwijl hij schreef, voelde hij de blik van de lerares branden. Wat ongelooflijk ongemakkelijk dit. Hij had na moeten blijven, en voor vandaag was hij de enige geweest, wat ervoor zorgde dat hij nu een gezellig één op één uurtje had in volkomen stilte. Hij had niet eens iets ergs gedaan, soort van. Roken mocht buiten gewoon, maar het regende. Wist hij veel dat er een rookmelder in het portiek hing. Wie deed dat nou? Hij staarde naar zijn blaadje dat nu gevuld was met rare quotes van zijn favoriete schrijvers. Eindelijk, na wat een eeuwigheid leek, stond de lerares op en vertelde hem dat hij kon gaan. Hij stond op, verfrommelde zijn papiertje en gooide het in de prullenbak. Zuchten stapte hij het lokaal uit, blij dat hij eindelijk naar zijn kamer kon.

Hij opende de deur en zijn ogen vielen op de gast die zijn nieuwe kamergenoot zou zijn. Hij had hem nog amper gezien, de laatste tijd was nogal druk geweest, maar blijkbaar was dit hun eerste echte ontmoeting. Liam keek even naar zijn kant van de kamer, waar een tornado van kleding en boeken langs te zijn geweest. Vervolgens keek hij weer naar zijn kamergenoot die ineens een heel bijzondere hand had. Zonder te spreken liep Liam op hem af, greep Ariel's arm vast en sloeg daarmee de vaas stuk tegen de muur. De scherven verspreidden zich over de vloer maar Liam keek nog steeds naar zijn kamergenoot. Hij had toch echt even een einde moeten maken aan die zielige vertoning. "Zo beter?" zei hij toen, en een warme glimlach vormde zich op zijn gezicht.   
Terug naar boven Ga naar beneden
 
thnks fr th mmrs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Kamers :: Jongens kamers-