IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Wine & Dine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimema jan 04, 2016 8:36 pm

Met een zucht greep hij naar één van de dienbladen waar zijn eten zo meteen op gegooid zou worden. Gelukkig hadden zijn ouders geld, anders zou hij straks misschien wel iets op zijn bord krijgen dat vergelijkbaar was met gevangenisvoer. Zo erg was het hier nog niet, al was zijn vrijheid aanzienlijk beperkt: iets waar hij nog behoorlijk aan moest wennen. Het eten was niet slecht en zijn bed lag hartstikke lekker, maar het afkicken van de alcohol was niet zo fijn geweest. Het was toch wel een eye-opener geweest, het feit dat hij afkickverschijnselen had gehad, had zelfs hem laten weten dat hij toch wel te ver was gegaan. Nou vond hij het wel heel drastisch dat hij naar een kostschool gestuurd werd, maar tot hij achttien was, stond hij nog steeds onder leiding van vader en moeder. Nu moest dit een straf zijn, maar ergens dacht Liam dat hij er nog wel aan zou kunnen wennen. Tenslotte was school niet bepaald moeilijk voor hem, dus op dat gebied zou hij zich wel redden. De kantinevrouw dumpte één of ander goedje op zijn bord, het maakte hem niet echt uit wat het was: het zag er goed uit en hij had honger. Hij zette het dienblad op één van de tafels, haalde een boek uit zijn tas en legde het naast hem neer zodat hij kon eten en lezen tegelijkertijd. Even een pauze van alles wat om hem heen gebeurde.

Shiva eerst c:   
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimema jan 04, 2016 9:14 pm

Honger. Ze had honger. Ze had flink gesport na haar lessen en normaal at ze een heel stuk vroeger, dus nu had ze bijna het gevoel dat ze stierf. Toen ze de kantine binnen kwam zag ze dat ook een groot aantal andere mensen besloten rond dit moment te eten. Ze had het gepraat in de hal al gehoord, maar over het algemeen stoorde ze zich niet aan de drukte. Met het gevoel dat haar bloedsuiker op 0 stond ging het bruinharige meisje in de rij staan. Gelukkig was deze niet al te lang. Met trillende handen hield ze het dienblad beet. De geur van het eten wat ze normaal niet wist te waarderen was nu ineens hemels voor het meisje. Ze wachtte wat ongeduldig tot iedereen geweest was en de vrouw het goedje op haar dienblad kwakte. Shiva koos een van de gebruikelijke drankjes uit en liep daarna naar de eerst volgende tafel. Voorzichtig zette ze het dienblad op de tafel, hoewel dat nog een hele opgave was met trillende handen en ging toen zelf zitten. "Hey," begroette ze de persoon vriendelijk, die ook aan de tafel zat. Ze prikte met haar vork wat in het goedje, waarna ze een hap nam. Hey, het was op zich niet eens zo verkeerd.

_________________
Wine & Dine 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimema jan 04, 2016 9:37 pm

Het was vrij zelden dat hij alleen at, maar het was vrij laat en eigenlijk had hij wel wat behoefte aan een beetje rust en stilte. Tevreden stopte hij het eten in zijn mond, geen idee hebbend wat het nou eigenlijk was. Zijn ouders mochten dan veel geld hebben, gewend aan luxe cuisine was hij ook niet echt. Pa en ma hadden het bijna altijd druk en een persoonlijke chef was toch wel een beetje overdreven. Meestal waren hij en zijn broers aangewezen op ovenpizza's en magnetronmaaltijden. Op zich niet verkeerd, tenzij je er collectief twintig per week naar binnen schoof. Qua eten was hij er sinds de kostschool toch op vooruit gegaan. Zijn groene ogen werden omhoog gericht toen er een dienblad bij hem aan tafel werd gezet. Een donkerharig meisje groette hem en kwam zonder verder iets te zeggen bij hem zitten en begon te eten. "Hey," groette hij haar terug met een warme glimlach. Hij keek even naar haar, zag hoe ze zat te trillen. "Alles goed?" vroeg hij toen maar, misschien had ze gewoon honger of misschien was dit wel een extreem vroeg verschijnsel van Parkinson. Je wist het maar nooit, toch?  
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimema jan 04, 2016 10:35 pm

Ze keek even op toen de persoon aan de tafel haar ook begroette en luisterde vervolgens naar zijn vraag. Waarom zou het niet.. oh. Ze keek naar haar trillende handen en verwachtte dat het daarom ging. Ze legde haar trillende handen op de tafel. "Alles prima hoor. Ik heb alleen heel de dag niets gegeten en dat in combinatie met sporten is niet zo handig," glimlachte ze naar hem, waarna ze haar vork neerlegde. Haar dienblad was inmiddels al bijna leeg, had ze snel gedaan. "Hoe gaat het met jou?" vroeg ze oprecht geïnteresseerd, hem met een vrolijke glimlach aankijkend. Ze opende haar tas en zocht haar telefoon, maar kon alleen haar wiskunde boek vinden, het boek wat ze zo vreesde. Verder zag ze nog wat eten in haar tas. Een appel. Ze zette het ding op de tafel, waarna ze besloot dat ze dan maar even zonder telefoon moest. Die lag vast nog op haar kamer. "Hoe was je dag tot nu toe?" vroeg ze vervolgens, na heel haar tas te hebben doorzocht en deze weer op de grond te hebben gezet. Ze nam een hap van haar rode appel en keek hem aan. Ze had eigenlijk geen idee hoe deze persoon heette, maar daar kwam ze vast wel ooit achter.

_________________
Wine & Dine 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimema jan 04, 2016 11:23 pm

Het bleek dat hij meer honger had dan hij had gedacht, want hij schoof het eten met gemak naar binnen. Hij was dan ook behoorlijk groot en het engste was dat hij nog niet eens was uitgegroeid, dus had hij het eten ook flink nodig. Het meisje voor hem vertelde dat ze de hele dag nog niks gegeten had en zojuist flink had gesport. Hij trok zijn wenkbrauw omhoog uit nieuwsgierigheid. "Wat voor sport doe je?" vroeg hij toen. Het was toch wel een soort van interessegebied voor hem, en als ze wat gemeen hadden, hadden ze in ieder geval iets om over te praten. Hij nam net nog een hap toen ze vroeg hoe het met hem ging, hij keek haar nog even aan. Ze was donker, zeker mooi om te zien, had een vriendelijke glimlach. Maar hij had geen idee hoe ze heette. "Prima, prima. Bijna betrapt op wiet smokkelen, maar alles gaat goed," antwoordde hij, met oog op het rare incident in de bibliotheek van eerder vandaag. Hij had iemand anders' secret stash gevonden en was er nog voor betrapt ook. Nou ja, door een leerlinge. Hij had geluk gehad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimedi jan 05, 2016 6:55 pm

Het hongergevoel wat in haar maag geknaagd had verdween langzaam, maar nog altijd voelde ze zich wat trillerig en niet al te fijn. Ze nam nog een hap van haar rode appel, terwijl ze de jongen aankeek. Hij vroeg haar welke sport ze deed. Snel slikte ze het stuk appel door. "Nou, op het moment niet meer dan hardlopen en wat oefeningen, maar ik wil wel ooit echt een sport gaan doen. Ik weet alleen nog niet welke.." respondeerde ze vriendelijk. Ze liet haar blik even vallen op de jongen, welke er voor haar wel flink atletisch uit zag. Hij moest vast en zeker ook sporten. Of hij was een van die geluksvogels die gezegend waren met het perfecte lichaam. Ze had altijd zo een puur gevoel van jaloezie jegens zulke mensen. "Jij sport ook zeker? Wat doe je?" vroeg ze hem benieuwd. Het volgende liet haar enkele seconden fronsen. Wacht wat? "Oh je bent er zo een? Had ik je niet voor aangezien hoor, wat een tegenvaller," sprak ze met een onschuldige grijns op haar gezicht. "Maar leg eens uit?" vroeg ze vervolgens toch wel benieuwd naar wat er gebeurd was. Als hij echt smokkelde zou hij het niet vertellen, toch?

_________________
Wine & Dine 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimedi jan 05, 2016 8:16 pm

Het meisje - wiens naam hij nog steeds niet wist - vertelde dat ze gewoon aan hardlopen deed, hier en daar wat oefeningen. Hij knikte rustig terwijl hij het laatste beetje eten in zijn mond lepelde. Hij kon het zelf nooit opbrengen om hard te lopen, veel te veel afleiding. Het meisje, God, hoe heette ze nou? Had ze het al gezegd en had hij het domweg gemist, of hadden ze de introducties gewoon overgeslagen? Hij wist het eerlijk gezegd al niet meer. Zou het stom zijn om nu nog naar haar naam te vragen? Nou ja, maakte ook niet uit. Hij greens toen ze vroeg welke sport hij deed. "American football, natuurlijk," antwoordde Liam, alsof het een van de meest obvious dingen in de wereld was. Misschien was het niet zo verstandig om hier publiekelijk in de kantine over wiet te gaan praten, hij had al vaak genoeg na moeten blijven, maar het maakte hem vrij weinig uit. Natuurlijk werd hij meteen voor de grap getypeerd als stoner, maar vervolgens werd er om meer uitleg gevraagd. "Ik vond in de bibliotheek iemand's stash. Eén of ander meisje betrapte me, maar volgens mij denkt ze nog steeds dat het spul van mij was," vertelde hij. Ook echt iets voor hem om daarop betrapt te worden.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimedi jan 05, 2016 10:18 pm

De jongen had verteld dat hij natuurlijk American football deed. Ze knikte geïnteresseerd. "Ik hou van American football. Of nou ja, van het kijken naar American football. Heb het zelf nog nooit gedaan," respondeerde ze vriendelijk. Ze was ooit van plan het te gaan doen, maar besloot dat het toch waarschijnlijk niets voor haar zou zijn. Ze bedacht zich ineens dat ze zijn naam niet wist. Had hij het gezegd? Zij had zich niet voorgesteld toch? Maar ze kreeg de tijd niet zich voor te stellen, hij begon zijn uitleg over zijn 'drugssmokkel'. Een meisje had het betrapt, vertelde de jongen. "Oh, das dan weer dat minder," sprak ze toen. Het zou je maar gebeuren zeg. "Wat heb je ermee gedaan? Je hebt wel geluk dat er geen schoolpersoneel achter je stond zeg." Ergens kon zij de humor er wel van inzien, als het haar zou gebeuren. Niet op het moment zelf, ze was vast in paniek geraakt en had het in haar tas gestopt of zo, maar achteraf. Ineens kwam het voorstelonderwerp weer op in haar. "Oh ja, ik ben trouwens Shiva," glimlachte ze naam de nog naamloze jongen. Beter laat dan nooit right?

_________________
Wine & Dine 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimedi jan 05, 2016 11:40 pm

De brunette gaf aan dol te zijn op American football, althans, naar het kijken ervan. Op tv zou hij binnenkort nog wel niet zijn met zijn team, maar hij deed z'n best en dat was meer dan genoeg. "Er is tegenwoordig ook een vrouwenteam, als je interesse hebt," vertelde hij haar toen. Het was een vrij ruwe sport, maar dat betekende zeker niet dat vrouwen het niet aan zou kunnen. Hijzelf vond het bijzonder leuk dat er nu een vrouwelijk team was, hij verspilde zijn tijd graag aan het kijken naar wedstrijden van de school. Gelukkig was zijn hele drugsdealer scenario goed voor hem uitgepakt. Het was sowieso iets dat hij nooit zou doen. Sigaretten en drank? Oké, maar drugs. Dat was iets waar hij nooit aan ging beginnen. Hij had het zijn moeder nou eenmaal beloofd. Hetzelfde gold voor drank en roken, maar dat lag anders, toch? Het meisje vroeg wat hij ermee gedaan had, een iets minder cool verhaal. "Ik heb het teruggelegd, dat mens van de bibliotheek is doodeng," zei hij met een grijnsje. Het lag nu precies op dezelfde plek, en Liam vroeg zich af of hij niet even terug moest gaan om te kijken of het zakje nu meegenomen was. Hij zou liegen als hij niet nieuwsgierig was naar wie de eigenaar bleek te zijn. De brunette stelde zich voor als Shiva, Liam leek het namenincident alweer vergeten te zijn. "Liam," stelde hij zich vervolgens voor. "Shiva is een aparte naam. Waar komt het vandaan?" Hij was oprecht nieuwsgierig, als het met taal en cultuur te maken had, lag het waarschijnlijk in zijn interessegebied. Nu was hij wel benieuwd welke culturen dit meisje in zich had.   
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimewo jan 06, 2016 10:11 pm

Toen de jongen aangaf dat er een vrouwenteam was was ze toch wel enigszins geïnteresseerd. Niet dat ze ook maar iets snapte van alle regels, maar dat kwam op den duur toch wel? Ze moest van haar vader altijd meekijken met American football, sinds het dus echt bij Amerika scheen te horen en aangezien ze haar vader pas enkele jaren kende had ze daarvoor ook nooit echt gekeken. "Ik zal eens gaan bij wat trainingen gaan kijken. Hoe vaak train jij per week trouwens?" vroeg ze geïnteresseerd, terwijl ze over de sport nadacht. Zijzelf had altijd gekickbokst, een sport die totaal niet te vergelijken was met American football. Ze vond het wel jammer dat er geen vechtsport hier op de campus was, al ook ergens te begrijpen. Ze had het ergens al wel verwacht, maar het was toch een kleine teleurstelling. De jongen vertelde dat hij het boek terug gezet had, omdat de vrouw van bibliotheek de bibliotheek zo eng was. Ze grinnikte en knikte. Daar had hij gelijk in. Om een of andere manier waren de meeste mensen die bij een bibliotheek werkten, tenminste in de bibliotheken waar zij geweest was, eng en chagrijnig. Misschien hoorde het wel bij het vak.. Vervolgens stelde de jongen zich voor als Liam. Ze herhaalde de naam enkele keren in haar hoofd, zodat ze hem niet vergat. Vervolgens vroeg hij waar haar naam vandaan kwam. "Shiva is een Hindoeïstische god, een mannelijke trouwens. Hij staat geloof ik bekend als de god van vernietiging, al weet ik het niet zeker.. Ik weet trouwens ook niet precies waarom mijn moeder me zo genoemd heeft. Ze is zo katholiek als het maar zijn kan, dus als het aan haar gelegen had was ik waarschijnlijk Maria genoemd," grinnikte de brunette, niet echt door hebbend dat ze nogal veel sprak. Ze was een erg sociaal persoon, een die veel te vertellen had. Zo was ze opgevoed en het zat in haar karakter, ze kon er niet veel aan doen.

_________________
Wine & Dine 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimedo jan 07, 2016 3:57 pm

De brunette leek - tot zijn verbazing - daadwerkelijk geïnteresseerd te zijn in het vrouwenteam. Meestal was het gewoon wat gepraat over sport, maar niemand was ooit echt van plan om mee te gaan doen. Het was gewoon een conversation starter, maar daar bleef het bij. Toch leek dit meisje wel van plan om het echt te gaan proberen, al moest hij natuurlijk nog zien of dat echt ging gebeuren. Ze zag er niet echt uit als het type dat aan American football deed, maar dat gevoel had hij bij de meeste meisjes. Ze zagen er vaak zo klein en tenger uit, maar als ze het tenue aanhadden, leken ze ineens twee keer zo groot. Shiva vroeg hem hoe vaak hij trainde, vaak genoeg, vond hijzelf. "Drie keer per week," antwoordde hij. Dat was vaak ook wel het maximum, de school wilde natuurlijk niet dat leerlingen al hun tijd in sport gingen steken en zo van school af zouden zien. Niet dat dat een probleem voor hem was. Liam kreeg een brede glimlach op zijn gezicht toen het meisje over haar naam vertelde. De hindoeïstische god van vernietiging, een apart iets om je dochter naar te vernoemen. "Er zit niks hindoeïstisch in je?" vroeg hij geamuseerd. Een meisje met een Aziatische naam die zo katholiek was als het maar kon, dat was zeker bijzonder. "Apart," merkte hij nogmaals op. "Ben je ook katholiek opgevoed?" Iets waar hij ook wel nieuwsgierig naar was. Zelf was hij zo atheïstisch als de pest, toch vond hij het leuk om erover te horen.

_________________
Wine & Dine 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimevr jan 08, 2016 10:06 pm

De jongen vertelde dat hij drie keer per week trainde. Oh.. Dat was nog best wel veel. Shiva had niet zo veel tijd om te sporten, wel af en toe maar met haar vrij grote leerachterstand duurde het leren ook vrij lang. Misschien moest ze gewoon wat meer tijd vrijmaken dan, al wist ze uiteraard nog niet eens zeker of ze dit wel wilde. Daarom glimlachte ze enkel naar hem en knikte. "Ik zal wel eens voorbij kijken, om te zien of het wat voor me is," klonk haar antwoord. Shiva had nogal veel gemist in de jaren hiervoor, ze had meer tijd aan besteed haar sport en aan alles wat niet met school te maken had, dus echt geweldig waren haar cijfers niet geweest. Het was dan ook zo dat ze eigenlijk gedwongen was door haar stiefvader om goed te leren en hij begon te dreigen met meerdere dingen, zodat ze het weer wat beter zou doen. Vervolgens vroeg hij geamuseerd of er hindoeïstisch in haar zat. Ze schudde haar hoofd. "Nope, mijn vader is gewoon Amerikaans en mijn moeder komt uit Colombia, denk het niet dus.." respondeerde ze, terwijl ze haar schouders ophaalde. "Ik denk dat ze een speciale naam wilden." Vervolgens vroeg hij op ze katholiek opgevoed was. De brunette knikte. "Maar ik geloof nergens in. Ben jij gelovig opgevoed?" vroeg ze op haar beurt nieuwsgierig. Hoewel ze nergens in geloofde, konden de geloven van anderen nog wel interessant zijn.

_________________
Wine & Dine 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimevr jan 08, 2016 11:56 pm

School was nou niet bepaald moeilijk voor hem, daar had hij altijd al geluk mee gehad. Zijn huiswerk ging met gemak af, al wel met tegenzin en zijn cijfers waren prima. Natuurlijk kon je altijd meer doen en voor het hoogst mogelijke cijfer gaan, maar Liam vond het prima om rustig aan te doen en genoegen te nemen met een zeven. Een streber was hij nou niet bepaald. Hij had genoeg andere dingen die hij leuker vond dan leren, dus wist hij al vrij snel waar zijn prioriteiten lagen. Het antwoord van het meisje klonk niet bepaald veelbelovend, maar het waren ook niet zijn zaken. Hij zou uiteindelijk wel zien of ze een keer het veld op kwam lopen of niet. Hij trok één van zijn wenkbrauwen verbaasd omhoog toen het meisje aangaf half-Amerikaans, half-Colombiaans te zijn. Geen ongewone combinatie, maar gepaard met een Hindoestaanse naam was het wel apart. En apart trok nou gewoon zijn aandacht. Liam schudde zijn hoofd toen ze vroeg of hij geloofde.  "Nee, al wou ik soms wel dat ik dat deed," was zijn antwoord. "Het is soms gewoon nice om te denken dat er iets meer is." Dan was alles misschien toch niet altijd zijn schuld.

_________________
Wine & Dine 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimeza jan 09, 2016 11:55 pm

Het viel Shiva op dat het wel een vrij ongewoon gesprek was zo in de kantine. Het viel haar dan ook op dat ze hier nu al een tijdje zat terwijl haar eten al lang op was. Niet dat het haar veel interesseerde, ze vond het wel gezellig dus dat zat wel goed. De jongen zei dat het wel jammer was dat hij nergens in geloofde, dat het wel 'nice' was om te geloven dat er meer was. Ze haalde even haar schouders op. "Soms zou het wel goed uit kunnen komen en het zou wel interessant zijn eigenlijk," respondeerde ze en keek hem nu weer aan. Ze had besloten dat deze bankjes inmiddels eigenlijk wel vervelend gingen zitten. "Zullen we anders naar buiten gaan of zo? Ik vind het hier niet meer echt comfortabel," vroeg ze glimlachend aan hem, hopend dat hij ja zou zeggen. Als hij besloot dat hij wel lekker zat hier, moest ze maar alleen gaan. Ze vond het echt niet meer fijn zitten en wilde eigenlijk wel nar buiten, wat frisse lucht gaan halen. Alhoewel, zodra ze buiten kwam vond ze het vast toch weer koud. Ugh, het was allemaal ook zo lastig.

_________________
Wine & Dine 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimezo jan 10, 2016 7:07 pm

Normaal gingen eerste gesprekken over standaard dingen, zoals 'waar kom je vandaan' en 'in welk jaar zit je'. Eigenlijk vond Liam het wel leuk dat dit gesprek toch een andere richting nam, een richting die meer naar zijn interesses neigde. Al had hij natuurlijk weer geen zin in een zware discussie over politiek en/of religie. Dat was wel het laatste waar hij trek in had. Ondertussen had hij zijn bord ook leeg weten te krijgen en hij schoof het boek dat hij voorheen aan het lezen was maar in zijn tas. Daar zou hij later wel aan toe komen, waarschijnlijk. Het was niet alsof hij bijzonder veel te doen had buiten footballtrainingen en lessen om. Eigenlijk had hij zin om gewoon een beetje achterover te hangen met een glaasje Bourbon in zijn hand, maar dit was hier niet echt de plaats voor. Gelukkig deelde Shiva zijn mening en gaf aan dat ze naar buiten wilde. "Gelijk heb je," zei hij glimlachend, en hij stond alvast op. Hij sloeg zijn rugtas alvast over één van zijn schouders heen, al helemaal klaar om weg te gaan. Waarschijnlijk zou het behoorlijk fris zijn buiten, maar hij had zijn jas en genoeg sigaretten om zichzelf warm te houden. Althans, dat hoopte hij.

_________________
Wine & Dine 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimezo jan 10, 2016 8:03 pm

De jongen had ingestemd en stond op. Shiva pakte haar schoudertas beet en stond ook op. Ze had er eigenlijk niet aan gedacht dat ze helemaal geen jas had - ze dacht er eigenlijk nog steeds niet aan, dus ze kreeg het vast vrij koud. Ze had dan wel een vrij warm shirt aan, maar het zal wel weer heel erg koud zijn. Ze keek hem aan. "Gewoon naar het park of waar wil je heen?" vroeg ze hem toen. Ze keek nog even achter zich, pakte haar dienblad op en legde deze bij de 'vieze' dienbladen, om vervolgens weer naar de jongen toe te lopen. Het viel haar nu pas op hoe lang hij was - en hoe klein zij was met haar 1.68. Als je zat zag je dat nooit zo, maar wow. Hoe lang zou hij zijn? Rond de 1.90 schatte ze. Shiva moest gewoon omhoog kijken. Vervolgens keek nog een enkele keer door de kantine. Het was inmiddels al vrij rustig geworden en voor het eerst zag ze hoeveel rotzooi mensen eigenlijk maakten. God, wat was zij blij dat ze niet in een kantine werkte.

OOC: Gewoon in dit topic verder of een nieuwe?

_________________
Wine & Dine 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitimeza jan 16, 2016 11:21 pm

Hij was de laatste tijd vaker wel dan niet buiten, grotendeels vanwege American football en sigaretten. Niet bepaald fijn, het was ijskoud buiten, maar football ging door en daarmee ook zijn verslaving aan nicotine. Misschien dat hij binnenkort toch maar in wat warmere kleding moest gaan investeren, al had hij eigenlijk geen zin om de stad in te gaan. Misschien zou hij wel weer iemand tegenkomen die hij kende, en vervolgens geconfronteerd worden met het feit dat hij nu naar een kostschool ging. Iets waar zijn vrienden hem maar al te graag mee zouden pesten. Kostscholen waren nu eenmaal voor verwende kinderen en het zou zijn vrienden eraan herinneren dat hij beter af was dan hen. Wie zei dat sociale klasse geen verschil maakte, had groot ongelijk. Maar waarschijnlijk was er nooit iemand die dat gezegd had. "Gewoon naar het park of waar wil je heen?" vroeg ze, waarop hij zijn schouders ophaalde. "Wat jij wil," zei hij glimlachend. Het maakte hem echt niet uit, je kon overal roken buiten. Hij schoof zijn dienblad bij de afwas en liep achter de brunette aan. Amuserend hoe hij nu boven haar uitstak met zijn 1.88 meter.

- Buiten een nieuwe maken? c':

_________________
Wine & Dine 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Wine & Dine   Wine & Dine Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wine & Dine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Kantine-