IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Pick Your Poison

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimema jan 04, 2016 8:27 pm

Het enige voordeel dat hij hier had, was de gigantische bibliotheek die de kostschool hem aanbood. Mocht hij eens in stilte ergens willen zitten en toch last hebben van zijn kamergenoot, kon hij altijd nog naar hier vluchten. Stiekem vond hij het heerlijk om zijn tijd te slijten met het lezen van boeken die hij misschien al wel twintig keer had gelezen. Jack Kerouac, J.D. Salinger en dat soort gekke dingen. Al was die laatste misschien nog wel verboden in de bibliotheek hier, dat zou hij nog even moeten checken. Voor een plek waar zijn ouders hem heen geforceerd hadden, viel het hier op zich nog wel mee. Hij liep langs de boekenkasten terwijl hij zijn vingertoppen over de kaften liet glijden. Zijn vingers bleven vervolgens rusten op een redelijk dun boek en hij tilde het eruit. The Picture of Dorian Gray van Oscar Wilde. Hij greep de kaft met één hand vast en bladerde met de andere door de pagina's. Zijn ogen werden groot bij het zien van een dubieus plastic zakje dat tussen de pagina's in zat. Een flink deel van de bladzijden waren eruit gekerfd om ruimte te creëren voor het zakje met het groene spul. Hij keek haastig om zich heen terwijl hij het boek dichtsloeg, hopend dat niemand van het personeel gezien had wat hij net zag. Het goedje was niet eens van hem, het laatste wat hij wilde, was om ermee betrapt te worden...

Shay eerst c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimema jan 04, 2016 8:50 pm

Een van de weinige plaatsen waar het echt rustig was was de bibliotheek. Lezen was echter niet de grootste hobby van de brunette dus kwam ze er niet vreselijk vaak. Wel deed de stilte die haar goed dus kwam ze er eens in de zoveel tijd voor wat rust. Haar ogen gleden langs de boeken terwijl ze door het gangpad liep. Een jongen die verderop in het gang pad stond viel behoorlijk op doordat hij wat angstig om zich heen keek en vervolgens het boek in zijn handen dicht klapte. Shay versnelde haar pas wat en griste zo het boek uit de handen van de jongen. Vervolgens zette ze enkele stappen naar achter terwijl ze het boek opende. Een aantal pagina's waren open gesneden. De brunette keek met een serieuze blik van het zakje met groene spul dat in het boek zat naar de jongen. Ze zei niets zodat ze zijn reactie kon pijlen. Als het niet van hem zou zijn zou hij nu denken dat het van haar was. Als het wel van hem was zou het het terug willen.

_________________
Pick Your Poison 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimema jan 04, 2016 9:09 pm

Hoewel hij zo nu en dan met liefde een sigaret rookte, rolde hij er liever geen wiet in. Zonde van de tabak, zoals zijn vader zelf ook vaak had gezegd. In ieder geval, Liam had het ooit eens geprobeerd en dat was ook meteen de laatste keer geweest. Hij had zich zo ongelooflijk loom gevoeld en vond het niets aan, dan kon je toch veel beter dronken worden. Net toen hij het boek terug wilde leggen, werd zijn aandacht getrokken door het geluid van voetstappen die haastig dichterbij kwamen. Hij durfde haast niet opzij te kijken. Zijn ouders zouden hem vermoorden als hij nu al van school getrapt werd. Hij keek opzij, een excuus al bijna van zijn tong rollend, toen hij zag dat het maar een leerlinge was. Hij zuchtte en keek toen bijna beledigd naar haar toen ze het boek uit zijn handen griste. Op één of andere manier wist ze het zakje wiet meteen te vinden. "Die," sprak hij rustig, wijzend naar het boek. "Is niet van mij." Zo, nu was het in ieder geval meteen duidelijk dat hij volkomen onschuldig was. "Het spijt me, ik wilde het boek meenemen, geen idee dat dat erin zat," begon hij toen te ratelen, er op afgaand dat het zakje wel van het meisje moest zijn. Al leek ze hem niet bepaald de typische wietroker, je wist het maar nooit. Er zat een stoner in iedereen, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimedi jan 05, 2016 6:22 pm


"Die," begon de jongen die Shay strak aan keek. "Is niet van mij." Hij ontkende meteen dat het van hem was dus. Of het was daadwerkelijk niet van hem, of hij wilde voorkomen dat iemand hem verlinkte. "Het spijt me, ik wilde het boek meenemen, geen idee dat dat erin zat," ratelde de bruinharige jongen vervolgens. Ergens viel zijn ontkenning wel op door het wat ontspannen gevoel dat er aan zat. Kort fronste het meisje waarna ze het boek weer dichtklapte. Met uitgestrekte armen reikte ze het de jongen aan na een paar stappen dichterbij te hebben gezet. "Dan zetten je het nu terug en gaat verder met je leven gezien het niets met ons te maken heeft. Of we gaan het samen inleveren bij de bibliothecaresse." Zei de brunette op een rustige toon. Het was een laatste test om naar de onschuld van de jongen te kijken. Als hij zou voorstellen om het in te gaan leveren zou het zeker niet van hem zijn, want wie zou iets dat veel geld waard is nou zomaar afgeven? Als hij het terug zou willen zetten was er alsnog een kans dat het van hem was. Verder zou zij zich er dan in ieder geval niet mee bemoeien.

_________________
Pick Your Poison 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimedi jan 05, 2016 7:17 pm

Liam keek het meisje met opgetrokken wenkbrauw aan, wat wilde ze van hem? Was dit zakje nu van haar of was ze één of andere kleine hypocriet die graag punten wilde scoren bij de leraren en hem daarom zou gaan aangeven? Ze klapte het boek dicht en gaf het weer terug, waarop Liam het twijfelachtig van haar aanpakte. "Wat moet ik hiermee?" vroeg hij. Was dit het moment waarop zij de bibliothecaresse zou waarschuwen en hij van school getrapt werd voor een zakje wiet dat helemaal niet van hem was? De brunette gaf hem toen twee opties, het boek terugzetten en doen alsof er niets gebeurd was, of het inleveren. "Wat als ze denkt dat het van ons is?" fluisterde hij, want het was natuurlijk een bibliotheek, en hij moest daar natuurlijk zijn bek houden. Daarbij wilde hij zichzelf niet schuldig laten klinken door hier over wiet te gaan roepen. En eigenlijk wilde hij ook geen verklikker zijn, dus hield hij zich maar lekker stil. Liam schoof het boek weer terug, netjes waar hij het vandaan had gehaald. "Dit is niet ons probleem," zei hij toen, eigenlijk nog niet volkomen zeker van zijn beslissing. En het was ook nog eens flink zonde van het boek. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimedi jan 05, 2016 7:27 pm

"Wat als ze denkt dat het van ons is?" Daar had hij ook weer een punt. De vrouw was daar zeker een type voor en zou hun met alle liefde schorsen ook al deden ze enkel iets goeds. Je hoefde enkel een vraag te stellen en er werd al een heel drama van gemaakt door haar. Shay keek met haar ogen opzij terwijl haar onderlip schuin naar beneden dat duidelijk maakte dat het inderdaad eigenlijk geen goed idee was. De jongen schoof het boek terug op de plaats waar het gestaan had, wat na zijn opmerking een verwachtte actie was. Waarschijnlijk was dat ook de beste actie. "Dit is niet ons probleem," zei hij dan ook waarop Shay bevestigend knikte. Het was toeval dat hij het had gevonden en dat zij op dat moment in de buurt was geweest. Het was niet van hun en ze konden zich beter ook niet bemoeien met dat soort gedoe. "Hoe heet je eigenlijk?" Vroeg ze toch wel een beetje nieuwsgierig geworden naar wie hij eigenlijk was. Enkele keren had ze hem door de gangen zien lopen, misschien zat ze zelfs bij hem in een cluster. Zijn naam wist ze niet en dat was uiteindelijk altijd wel makkelijk om te weten.

_________________
Pick Your Poison 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimedi jan 05, 2016 8:56 pm

Het was niet alsof hij de meest onschuldige persoon op aarde was. Wie wist vond de bibliothecaresse het wel hilarisch om die brave kindertjes die haar het zakje wiet brachten te beschuldigen van het misdrijf zelf. Dat mens werd al hysterisch als je op normale toon praatte hier, laat staan wat ze zou doen als iemand drugs in haar bibliotheek had verstopt. Hij keek nog even achterom om er zeker van te zijn dat ze hen nu niet rechtstreeks aan het bekijken was, want dan zouden ze al helemaal een probleem hebben. Gelukkig leek de brunette het nu toch ook met hem eens te zijn, want ze knikte toen hij het boek terug legde. Hij keek haar even verbaasd aan toen ze zijn naam vroeg. Waren ze al klaar met het hele 'er zit marijuana in dat boek'-gebeuren? Oké dan. "Liam, jij?" Het was wel makkelijk als hij haar naam nu ook zou weten. Hij voelde zich nog steeds niet compleet op zijn gemak nu ze hier zo casual naast dat boek stonden te praten. "Zin om even ergens te gaan zitten?" stelde hij toen maar voor. Voor hetzelfde geld kwam die nare vrouw de boeken hier op een rijtje zetten en zou ze die zooi vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimewo jan 06, 2016 9:01 pm

"Liam, jij?" De verbazing was van zijn gezicht af te lezen na haar vraag, toch gaf hij gewoon antwoord. De brunette herhaalde de naam een paar keer in haar hoofd, er kwamen geen herinneringen omhoog. Hij was haar dus nooit echt opgevallen. "Shay," antwoordde ze simpel met enkel haar naam. Nu ze zijn naam wist had ze verder geen behoefte om op de zelfde plaats te blijven. "Zin om even ergens te gaan zitten?" Stelde Liam echter voor, wat haar kans om weg te gaan stopte. Beleefd zijn zat er bij haar van jongs af aan, nee zeggen was dus geen optie. "Ehm okay, waar?" Vroeg ze terwijl ze even naar beide uiteindes van het pad. Ze was nog niet helemaal wegwijs in de bibliotheek. Voor dit jaar was ze er dan ook amper geweest. Er stonden te veel kasten en het was in een gebouw. In de natuur had ze een redelijk gevoel voor richting, in gebouwen totaal niet. Bovendien vormde de kasten een waar doolhof waardoor het nog moeilijker werd om de weg te vinden. De jongen had hopelijk wat meer inzicht in waar wat was.

_________________
Pick Your Poison 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimevr jan 08, 2016 9:23 pm

Zijn naam klonk om één of andere reden zo vreemd in zijn eigen mond. Het meisje stelde zich voor als Shay, een bijzonder mooie naam. Wat dat betrof, paste het wel bij haar. De naam klonk hem echter niet bekend in de oren. Niet dat hij al gek lang op de kostschool zat, maar natuurlijk ving je hier en daar toch wel een naam op met het bijbehorende gezicht. Haar gezicht had hij zo nu en dan wel eens voorbij zien komen, dat meisje met het lange, bruine haar, maar haar naam had hij nooit opgevangen. Op zijn voorstel om ergens te gaan zitten, reageerde het meisje nogal aarzelend. Het was geen verplichting, zeker niet. Hij wilde net zijn mond open trekken toen hij de bibliothecaresse achter het meisje de hoek om zag komen. De oudere vrouw was druk bezig met het herordenen van de boeken, en vanuit zijn ooghoek zag Liam dat hij het boek van net niet bepaald op de juiste plaats had teruggezet. En dus zou het boek slachtoffer worden van de handen van de enge bibliotheekmedewerker. Subtiel probeerde hij naar Shay te wenken dat ze hier beter weg konden gaan, en hij trok zich alvast terug uit de rij van boekenkasten die de Engelse literatuursectie markeerde.

_________________
Pick Your Poison 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimeza jan 09, 2016 5:04 pm

De blik van de jongen ging van haar ogen naar een plaats over haar schouder. Zodra ze zich focuste hoorde ze een geluid dat niet veel goeds betekende. Boeken werden gepakt en weggezet in de kasten. Geen normaal persoon deed dat bij zo veel boeken wat er op wees dat het de bibliothecaresse moest zijn. Liam maakte haar ook al duidelijk dat ze weg moesten wezen uit het gangpad. Hij begon het gangpad uit te lopen, Shay volgde meteen. Elke stap die ze zette was er op gemaakt dat die zo min mogelijk geluid zou maken. Achterom kijken zou geen goed plan zijn, dat zou opvallen. Vandaar dat ze haar blik vooruit hield terwijl ze achter Liam aan liep. Normaal zou ze enkele keren hebben gekeken of ze opgemerkt waren, nu zou dat er juist verdacht uit zien. Zodra ze een hoek om waren keek de brunette de jongen aan. "Waar heen?" Fluisterde ze op een bijna onhoorbare toon tegen de jongen.

_________________
Pick Your Poison 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimeza jan 09, 2016 8:42 pm

Liam probeerde zo snel maar tegelijkertijd zachtjes weg te komen van het gangpad waar de bibliothecaresse nu in zat te loeren. Het laatste wat hij wilde was nu wel van school getrapt worden voor iets dat hij helemaal niet had gedaan. Misschien had Shay gelijk gehad, en hadden ze het boek toch terug moeten brengen. Ach ja, het was te laat voor hem om zich daarover te bedenken. Oh shit, had ze hen gezien? Hij kwam vaak genoeg in de bibliotheek, dus de medewerkers kenden hem nu al wel. Ze hoefde alleen maar puntje bij paaltje te voegen en hij zou erbij zijn. Hij keerde de hoek om, waar hij zich naar Shay draaide. Die vroeg waar ze heen moesten. Wist hij veel? "Geen idee. Is het verdacht als we ineens weggaan?" fluisterde Liam. Hij had echt geen idee. Hier blijven zou minder argwaan verwekken, maar dan zouden ze wel meteen te vinden zijn, mocht de bibliothecaresse hun als schuldige zien. Hij voelde zijn hart zinken toen iemand hun kant op kwam lopen.  

_________________
Pick Your Poison 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimema jan 11, 2016 9:17 pm

"Geen idee. Is het verdacht als we ineens weggaan?" Fluisterde Liam terug, dat was ook wel een goed punt. Kort knikte de brunette terwijl waarna ze een blik over haar schouder wierp. "Ik denk dat wegga-" Midden in haar zin stopte ze met praten en greep de jongen vast bij zijn arm. Ze trok hem mee een bocht om en zorgde dat hij net als zij zelf met zijn rug tegen de kast aan kwam te staan. Met haar andere hand hield ze haar vingers voor haar lip om duidelijk te maken dat hij stil moest zijn. Tegen een van de kasten had ze een schaduw zien bewegen in hun richting en voetstappen gehoord. De voetstappen stopte even, Shay hield haar adem in. Als ze nu betrapt zouden worden waren ze er hoogstwaarschijnlijk geweest.

_________________
Pick Your Poison 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimema jan 11, 2016 10:11 pm

Aan de ene kant wilde hij niet verdacht overkomen, gezien hij hier wel vaker kwam, aan de andere kant wilde hij niet in het pad van de enge bibliothecaresse gevonden worden en hier dus zo snel mogelijk weg. Mocht hij betrapt worden, dan was hij niet alleen verbannen uit de bibliotheek, maar van de hele school. Op het bezitten van drugs stond vast een grote straf en het was behoorlijk logisch dat ze zijn ouders er ook van zouden weten, iets wat hij al helemaal niet zag zitten. Straks zouden ze hem naar military school sturen of zo. Shay gaf aan dat ze waarschijnlijk weg zou gaan, maar voordat ze haar zin af had kunnen maken, werd hij de hoek om gesleurd. Hij liet zich braaf meevoeren door de brunette en was stil toen ze wenkte dat hij zijn mond moest houden. Op dit moment voelde hij zich een gazelle die gestalkt werd door een leeuwin en op ieder moment verslonden zou kunnen worden. Hij hoorde de voetstappen van de bibliothecaresse en hield zijn adem in terwijl hij bad dat hij niet gevonden zou worden. Oh shit, ze kende zijn naam natuurlijk. Hij kwam geregeld boeken lenen en had zijn naam al tientallen keren moeten scannen. Shit, shit, shit. Toen de voetstappen van verder weg leken te komen, wenkte hij naar de uitgang van de bibliotheek. "Tijd om te gaan," fluisterde hij snel. Hoe dan ook was hij er waarschijnlijk bij nu.  

_________________
Pick Your Poison 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimevr jan 15, 2016 8:12 pm

Dat Liam braaf met haar mee werkte hielp enorm veel. Het geluk dat de voetstappen langzaam verder weg klonken was enorm. De kans was immers één op twee dat ze hun pad in zou lopen. Dan zouden ze zich niet echt kunnen verklaren ook nog. "Tijd om te gaan," fluisterde de jongen waarop Shay bevestigend knikte. Voorzichtig keek ze om het hoekje van de kasten om de bibliothecaresse nog net een gangpad in te zien slaan. "Kun jij voorop gaan? Ik verdwaal hier best snel en dan is de kans dat we haar tegenkomen vrij groot." Vroeg de brunette waarna ze een stap opzij zette zodat hij voorop kon gaan. Ze konden het beste zo snel mogelijk weg gaan uit de bibliotheek en verdwalen onderweg zou zeker niet meewerken.

_________________
Pick Your Poison 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimeza jan 16, 2016 10:59 pm

Voorzichtig keek hij de hoek om, en de bibliothecaresse was daadwerkelijk het vorige gangpad ingeslagen. Dit was dé kans om hier weg te komen, al had hij geen idee wat de gevolgen zouden zijn van deze stomme actie. En het was niet eens zijn schuld, al had hij zichzelf nu wel heel verdacht gemaakt. Misschien dat Shay toch gelijk had gehad, en ze het boek in hadden moeten leveren. De brunette vroeg of hij voorop wilde, ze raakte hier zelf namelijk wel eens verdwaald. "Natuurlijk," antwoordde hij grinnikend. Verdwaald raken in de bibliotheek, dat was wel heel schattig. Zodra de kust veilig leek, stapte hij weg van achter de boekenkasten en liep richting de uitgang. Niet snel genoeg om aandacht te trekken, niet langzaam genoeg om tijd te verspillen. Hier en daar draaide hij wat gangen in en kromde hij wat hoeken en uiteindelijk kwamen ze bij de deuren aan die hen de gang op moesten leiden. Hij hield de deur open voor de brunette. "Na jou," fluisterde hij glimlachend. Hij was allang blij dat ze nu al flink wat meters van de enge bibliothecaresse verwijderd waren.  

_________________
Pick Your Poison 2vljz1w
these violent delights have violent ends
Terug naar boven Ga naar beneden
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitimewo jan 27, 2016 5:16 pm

"Natuurlijk," antwoordde de jongen grinnikend. Zoals verwacht werd het niet als normaal beschouwd dat ze de weg niet kon vinden in de bibliotheek. Het was genoeg te merken aan de grinnik van Liam. Al snel begon de bruinharige te lopen, een niet al te opvallend tempo. Shay volgde hem op de voet terwijl ze zo onopvallend mogelijk om haar heen keek om te zien of de bibliothecaresse niet plotseling uit een van de gangpaden zou stappen. Verbaast over hoe snel ze bij de uitgang waren haalde de brunette opgelucht adem. Nu ze zo snel bij de deur aan waren gekomen kreeg ze het gevoel dat de bibliotheek een stuk minder groot was dan dat ze had gedacht. "Na jou," fluisterde Liam. Het wekte haar weer uit haar gedachtes. Shay glimlachte terug waarna ze door de deur liep en ze zich na een paar passen de gang in te hebben gezet weer omdraaide. "Weetje je bent een van de weinige jongens hier met manieren." Zei ze op een redelijk neutrale toon tegen Liam. Zo lang ze hier was kon ze zich niet herinneren dat er ooit iemand een deur voor haar had opengehouden.

_________________
Pick Your Poison 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Pick Your Poison   Pick Your Poison Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pick Your Poison
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Bibliotheek-