IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 At least I tried

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: At least I tried   At least I tried Icon_minitimema jan 04, 2016 7:55 pm

Het was eigenlijk prima weer, maar Shiva moest wel (nog steeds) wennen aan de temperaturen die hier waren in de winter. Normaal was het in Roswell, waar zij zestien jaar van haar leven doorgebracht had, een stukje warmer. Ze zuchtte en liet zich op een van de bankjes zakken, terwijl haar handen over haar armen wreven. Ze was hier op deze school nu dan wel al een jaar, maar ze kon gewoon niet wennen aan deze temperaturen. Na nog enkele minuten wat geïrriteerd naar voren gestaard te hebben besloot ze dat het misschien wel een slim plan was om even wat huiswerk door te nemen. Ze had immers haar boeken gewoon bij zich, maar ze was vrij moe geweest die les en wist niet precies meer wat het huiswerk was. En ze was ook gewoon zo intelligent om niets op te schrijven. Ze pakte de boeken die ze dacht nodig te hebben en besloot toch maar wat te gaan lezen. Echt interessant vond ze het niet en afgeleid werd ze ook snel door iedereen die voorbij liep. Na tien minuten vroeg ze zichzelf af waarom ze niet in de bibliotheek of in haar kamer haar huiswerk ging maken, aangezien ze het koud kreeg en constant afgeleid werd, maar ze besloot toch nog even een paar minuutjes door te gaan.
De paar minuutjes waren er hooguit vijftien geworden en met een opgeluchte zucht, denkend dat ze minimaal een half uur geleerd had, pakte ze haar telefoon uit haar broekzak. Shiva was dan ook enigszins teleurgesteld toen ze erachter kwam het inderdaad maar een kwartiertje was geweest, maar ze besloot dat het genoeg was. Ze kon 's avonds nog wat doen, haar hoofd stond nu echt niet naar leren. Ze stond op, rekte zich uit en keek wat om zich heen. Was er wat interessants te doen?

- Mavis first!

_________________
At least I tried 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Mavis Horne

Mavis Horne

Aantal berichten : 50


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15 Years
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: At least I tried   At least I tried Icon_minitimema jan 04, 2016 8:53 pm


Ze had geen idee hoe lang ze had gerend, maar waarschijnlijk was dat vrij lang, aangezien het veel drukker was toen ze terug op school kwam. Terwijl ze zwaar hijgend de schooltuin door liep staarde ze naar de grond. Mavis stopte in de buurt van een kleine open plaats, met een bankje dat bezet werd door een latina die waarschijnlijk op haar school zat. Ze pakte een tak om die te gebruiken voor een paar balans oefeningen. Haar coach had gezegd dat ze daar wat aan moest doen, aangezien die bij haar niet al te best was.
Het lukte prima, op één been lukte zonder problemen. Op een gegeven moment gooide ze de tak weg, lette niet op in welke richting. Ze verloor haar gewicht toen de tak met een harde kling tegen iets aan kwam. Snel keek ze om, en zag dat de tak bij het bankje van het meisje was geland. "Oh sorry! Ik lette niet op" Riep ze terwijl ze op het meisje af liep.


_________________

At least I tried I73dco
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: At least I tried   At least I tried Icon_minitimewo jan 06, 2016 8:40 pm

Shiva legde haar handen rondom haar armen, in een poging wat op te warmen. Ze zag enkele mensen in groepjes staan, anderen leerden, anderen waren aan het hardlopen en er waren ook een aantal wat alleen aan het staan, zoals zij dus. Ze was van plan weer naar binnen te gaan, maar werd opgehouden toen een voorwerp vlak voor haar neus vloog, met volle snelheid, en tegen het bankje aan klapte. Ze hoorde het ding op de grond stuiteren en keek er wat verbaast naar. Wacht wat? Een stok? Ze keek weer op, eigenlijk zoekend naar een hond, hoewel ze wist dat deze niet op school mochten, je wist maar nooit wat je allemaal tegen kwam hier. Maar het was enkel een meisje, die zich meteen verontschuldigde. "Oh, maakt niet uit hoor," sprak ze vriendelijk. Ze vroeg zich nu wel echt af wat dit moest voorstellen. Een stok gooien? Ze besloot het maar gewoon te vragen. "Wat was je aan het doen?" vroeg ze benieuwd, waarna ze de stok oppakte en deze aan het meisje had. Misschien had ze een denkbeeldige hond of zo, dat kon allemaal wel hier. Ze had zat mensen aan de drugs gezien in de tijd dat ze in New York was, dus een denkbeeldige hond zou haar niets verbazen.

_________________
At least I tried 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Mavis Horne

Mavis Horne

Aantal berichten : 50


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15 Years
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: At least I tried   At least I tried Icon_minitimevr jan 08, 2016 7:18 pm


"Oh, maakt niet uit hoor," Zei het meisje, die zich had omgedraaid. Ze gaf de stok aan Mavis, die hem maar aan nam. "Wat was je aan het doen?" Vroeg het meisje. Ze zag er uit alsof ze haar niet helemaal vertrouwde. Alsof ze een beetje gek was, Mavis.
"Ik was wat oefeningen aan het doen. Voor mijn balans." Zei ze maar eerlijk. Hopelijk zou de ander nou niet denken dat ze een of ander scheef kind was, maar wat moest ze anders dan zeggen? Dat Luke Skywalker uit de bosjes was gesprongen en met haar was gaan vechten, waarop zij hem terug had gepakt met een suf takje? Dat zou hem niet worden.


_________________

At least I tried I73dco
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: At least I tried   At least I tried Icon_minitimeza jan 09, 2016 6:37 pm

Het blondharige meisje nam de stok aan, waarna ze uitlegde dat ze werkte aan haar balans. Wacht wat? Waarom deed ze dat met een stok? Ze wilde het best wel weten, misschien deed ze wel een of andere interessante sport waarbij je evenwichtig een stok moest gooien, wist zij veel. "Doe je dat voor een sport?" vroeg ze daarom ook nieuwsgierig. De brunette wreef nog eens met haar hand over haar armen, in een poging om warm te worden, al leek het niet echt te werken. Ze keek het meisje met een kleine glimlach aan, diep nadenkend of ze het meisje kende, maar erg ver kwam ze niet. Misschien wel enkele keren in de hal gezien, maar verder was het geen bekend gezicht. "Sorry, ik ben even je naam kwijt. Hoe heette je ook alweer?" Hoewel Shiva al een jaar op deze school zat kende ze nog niet alle gezichten, al was dat uiteraard ook wel lastig met zo een drukke school.

_________________
At least I tried 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Mavis Horne

Mavis Horne

Aantal berichten : 50


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15 Years
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: At least I tried   At least I tried Icon_minitimezo jan 10, 2016 8:54 pm


"Doe je dat voor een sport?" Vroeg ze, waarop Mavis met een knik haar schouders ophaalde. "Football. Meestal kijken ze daar niet heel erg naar je balans, maar ik probeer Quarterback te worden en dat ik best moeilijk." Het leek alleen niet heel erg alsof ze op lette. Terwijl ze haar licht glimlachend aankeek wreef ze over haar armen. En daar kreeg Mavis dan weer de neiging door om haar vest te geven. Het was een jongensmove, klopt, maar wat moest je anders als geen van beiden een man was? Plus, ze was best leuk.
Toch deed ze het maar niet, aangezien haar vest waarschijnlijk best bezweet was en ook niet heel warm. Het was ook moeilijk in te schatten of ze geen hetero was. Het meisje wilde liever geen risico's nemen, nu niet.
"Sorry, ik ben even je naam kwijt. Hoe heette je ook alweer?" Ah, dus dat was het. "Mavis. Jij bent Siera toch? Of lul ik nou" Gaf ze als antwoord.


_________________

At least I tried I73dco
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: At least I tried   At least I tried Icon_minitimema jan 11, 2016 8:14 pm

Ze vertelde dat ze op football zat en quarterback wilde worden, maar dat het vrij lastig was. Shiva knikte begrijpend, want dat geloofde ze maar al te graag. Ze had altijd met haar vader American football gekeken en dat zag er toch wel vrij lastig uit. En je moest zo veel doen. Al leek het haar wel een interessante sport om te doen trouwens hoor. "Dat is dan wel heel leuk! Nu weet ik ook gelijk dat je geen drugs genomen hebt of zo.." het laatste kwam er wat zachter uit, maar ze bedoelde het zeker niet gemeen hoor. Het had er gewoon echt uitgezien alsof ze drugs genomen had en nu ze had uitgelegd dat waarom ze het deed, was alles duidelijker. Blijkbaar waren er wel wat mensen op deze campus die drugs namen of dealden, dus je wist het maar nooit. Vervolgens stelde het meisje zich voor als Mavis, een naam die Shiva nooit eerder gehoord had, en vroeg of zij 'Siera' was. Shiva schudde haar hoofd, terwijl ze weer ging zitten op het bankje. "Nou ja, bijna. Het is Shiva," klonk haar vriendelijke, vrij zachtaardige stem, terwijl ze het jongere meisje met een glimlach aankeek.

_________________
At least I tried 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Mavis Horne

Mavis Horne

Aantal berichten : 50


Student Sheet
Klas: Sophomore
Leeftijd: 15 Years
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: At least I tried   At least I tried Icon_minitimeza jan 16, 2016 4:17 pm


"Dat is dan wel heel leuk! Nu weet ik ook gelijk dat je geen drugs genomen hebt of zo.." Zei ze, het eerste wat enthousiaster als het laatste. "Waarom denkt iedereen dat ik drugs neem," zuchtte ze lichtelijk geïrriteerd. "lijk ik dan zo erg op een junk?" Dit was al de tweede in een week tijd. En allebei waren ze ouder geweest. Was het dan zo normaal voor Sophomores om aan de drugs te zitten?

"Nou ja, bijna. Het is Shiva," Verbeterde het meisje haar. Mavis glimlachte awkward, merkte dat ook zei het koud begon te krijgen. "Zullen we even naar binnen? Het is hier nogal koud" stelde ze voor.

_________________

At least I tried I73dco
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiva Pearce

Shiva Pearce

Aantal berichten : 138


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17
Relationship: nah

BerichtOnderwerp: Re: At least I tried   At least I tried Icon_minitimezo jan 17, 2016 4:35 pm

Oh dus meer mensen dachten dat ze drugs nam? Shiva wist een grinnik even niet te onderdrukken, waarna ze weer naar het jongere meisje keek. Nee, ze leek niet op een junk hoor. "Op een junk lijk je niet hoor, wees maar niet bang," reageerde de brunette schouderophalend. Shiva had gewoon nogal slechte ervaringen met drugs. Ze zou nooit van haar leven drugs nemen. Nooit. Nooit meer in elk geval. Haar voormalige beste vriend was een junk geweest en had ook nog eens gedeald. Hij was in zulke grote problemen geraakt dat Shiva echt bang was geworden voor zijn leven. En terecht, hij was bijna dood gegaan ooit bij een fout gelopen drugsdeal. Dus ze lette een stuk beter op anderen. De brunette wilde nooit meer te maken krijgen met drugs en alles er omheen, al wist ze dat je er tegenwoordig amper aan kon ontkomen. Toen Mavis vroeg of ze naar binnen konden gaan knikte de brunette gelijk. "Geweldig plan." Ze stond op (ik weet niet eens zeker of ze zat maar oké), pakte haar spullen en wachtte geduldig tot Mavis klaar was om naar binnen te gaan.

_________________
At least I tried 2zq8xmx
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: At least I tried   At least I tried Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
At least I tried
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Schooltuin-