IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Liam Carter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Liam Carter

Liam Carter

Aantal berichten : 112


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17
Relationship: these violent delights have violent ends

BerichtOnderwerp: Liam Carter   Liam Carter Icon_minitimema jan 04, 2016 7:36 pm

these violent delights have violent ends


» Algemeen
Naam; Liam Carter
Geslacht; Mannelijk
Leeftijd; 17
Geboortedatum; 03-11-1998
Geboorteplaats; New York, USA
Nationaliteit; Amerikaans

» Uiterlijk
Lengte; 1.88 m
Gewicht; 79 kg
Bouw; Atletisch, lang
Huidskleur; Blank
Oogkleur; Groen
Haarkleur; Lichtbruin

» Familie
Moeder; Adelaide Carter-Jameson
Vader; Henry Carter
Broers; Jordan Carter, Holden Carter
Zussen; Geen
Beroep vader; Investment Banker
Beroep moeder; Advocate

» Vrienden
Beste vriend;
Vrienden;
Vijanden;
Crushes;
Relatie;

» Persoonlijk
Religie; Geen
Politieke stand; Liberaal
Grootste sterkte; Vriendelijkheid
Grootste zwakte; Obsessie
Hobby's; Uitgaan, voetballen, lezen
Obsessies; Drank, roken, liefde

» Karakter
Liam is een sociaal dier, al is hij diep van binnen toch wel een echte introvert. Hij gaat graag naar feestjes en maakt het liefst lol met zijn vrienden, maar heeft vaak wel behoefte om alleen te zijn en gewoon uren lang te lezen. Wat dat betreft, is hij een echte boekenwurm. Daarbij is hij ook een hopeloze romanticus: wanneer hij verliefd wordt, laat hij niet meer los. Dit kan voor een hele romantische relatie zorgen, maar ook voor een hele pijnlijke afwijzing. Al lijkt Liam soms de typische jock en een totale klootzak als je hem niet kent, eigenlijk is hij heel vriendelijk. Hij is behulpzaam en leeft altijd intens met anderen mee, soms misschien wel iets teveel.

» Geschiedenis
Liam is geboren als de jongste zoon van Adelaide en Henry Carter. Hij groeide op met twee broers in een rijk gezin, al heeft dit hem nooit afhankelijk gemaakt van zijn ouders. Hij is behoorlijk zelfstandig en door de druk van twee oudere broers ook behoorlijk competitief. Al van jongs af aan was het al snel duidelijk dat Liam over een behoorlijk snel hersens beschikte: hij begon al vroeg met praten en ook op school kreeg hij de meeste vakken bijna meteen onder de knie. Op sociaal gebied was hij ook zeker niet slecht. De jongen maakte snel en veel vrienden en was aardig populair op school. Buiten school sportte hij veel, Liam bleek redelijk goed te zijn in basketbal, voetbal en American football. Sinds hij behoorlijk veelbelovend was, zetten zijn ouders heel wat druk onder Liam. Ze spoorden hem aan om extra voor school te doen en vaker te sporten. Door de druk begon Liam op zijn veertiende te experimenteren met drank. Hij kreeg behoorlijk 'foute' vrienden en ging zo vaak mogelijk uit waarna hij de volgende dat met een kater op bed lag. Sinds hij nogal verslavingsgevoelig was, liep zijn alcoholgebruik steeds meer op. Zijn school en sport begonnen hieronder te lijden, tot grote schrik van zijn ouders. Zij stuurden hem naar een kostschool om zijn gedrag onder de duim te kunnen houden, zonder dat zijn sport en school eronder zouden lijden.

© LOUIS!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Liam Carter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: IC :: Voorstellen :: Personages-