IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 What am I doing here?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Theresa Littlewood

Administrator
Theresa Littlewood

Aantal berichten : 296


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: ⋙ 17 y/o
Relationship: ⋙ uh?

BerichtOnderwerp: What am I doing here?   What am I doing here? Icon_minitimezo jan 03, 2016 10:16 pm

De les was saai. Ja dat kon ze makkelijk zeggen. Wat er gezegd werd vond ze niet interessant. Ze kon toch al goed Engels spreken? Waarom nog een hele les ervoor? Met een zucht schoof ze het boek aan de kant toen er werd gezegd dat ze het boek dicht moest doen. Kregen ze een overhoring? Oh god ze had niet geluisterd. Haar ogen schoten door het lokaal. Kende ze iemand hier überhaupt? Misschien zat er wel iemand verstopt ergens. Ineens klonk haar naam en ze ging rechtop zitten. Haar blik was alles behalve aanwezig geweest, dus daarop werd ze aangesproken. Ther knikte en glimlachte naar de lerares en die gaf daarna een opdracht aan de hele klas. Ze moesten in tweetallen gaan zitten en dan de opdrachten maken die ze uitdeelde. Het ging over verschillende dingen van grammatica. Zou wel lukken. Nu nog een partner zoeken. Haar ogen gingen door het lokaal. Ze moest snel zijn, anders zat ze met een raar iemand. Niet dat ze dat heel erg zou vinden, maar ze had liever een aardig iemand eigenlijk.

{ OPEN
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com
Sera Lavellan

Sera Lavellan

Aantal berichten : 29


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 16
Relationship: gurl u so hot ur the reason for global warming

BerichtOnderwerp: Re: What am I doing here?   What am I doing here? Icon_minitimema jan 04, 2016 7:01 pm

'Sera. Sera..? Sera!' Ze voelde iets op haar schouder en meteen schoot haar hoofd omhoog. Shit, was ze serieus in slaap gevallen. Ze herinnerde zich wel een saaie Engels uitleg, en dat ze op en gegeven moment een beetje voor zich uit was gaan staren en niet echt meer oplette. Maar het was niet helemaal de bedoeling geweest ook daadwerkelijk in slaap te vallen. Nouja, ze nam het zichzelf niet kwalijk, Engels was wel echt het saaiste vak dat ze had vond zijzelf. 'Uh sorry,' mompelde ze. De lerares zuchtte en legde snel nog even aan haar uit wat de bedoeling was, want dat had ze blijkbaar allemaal gemist. Het was de bedoeling om met een partner wat opdrachten te maken. Dat moest wel lukken. Doordat ze niet helemaal had opgelet hadden de meeste mensen helaas al een partner, beetje jammer. Ze liet haar blik door het lokaal gaan, op zoek naar iemand die nog zonder alleen zat. Haar ogen vielen op een meisje met rood haar, Therese of zoiets dacht ze zich te herinneren, of nee, Theresa. Ze schoof haar stoel achteruit en stapte op het meisje af. 'Hoi, klopt het dat je nog niemand hebt? Dan kunnen we wel een tweetal vormen namelijk. Gezellig Engels opdrachten maken.'

_________________
What am I doing here? 2ewf59x                                           What am I doing here? Zvob5c
What am I doing here? 2ufg7ko
Terug naar boven Ga naar beneden
Theresa Littlewood

Administrator
Theresa Littlewood

Aantal berichten : 296


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: ⋙ 17 y/o
Relationship: ⋙ uh?

BerichtOnderwerp: Re: What am I doing here?   What am I doing here? Icon_minitimedi jan 05, 2016 10:26 am

Een meisje kwam haar kant uit en zei een paar woorden. De roodharige keek haar aan en tikte toen op de stoel naast haar dat ze kon komen zitten. Degene waar ze naast had gezeten was al weg, dus zij kon daar gaan zitten. De naam van het meisje was Sera als ze het goed had. Ther vond het wel zo aardig om de naam van iedereen te kennen, dus dat trainde ze ook bijna. "Sera toch?", zei ze met een glimlach. "Nou we kunnen beginnen." Ze sloeg het boek weer open. "Zijn niet zulke moeilijke opdrachten volgens mij. Welke waren het ook alweer precies?" Ze moest toegeven dat ze het niet echt opgevangen had. Zij misschien wel?
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com
Sera Lavellan

Sera Lavellan

Aantal berichten : 29


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 16
Relationship: gurl u so hot ur the reason for global warming

BerichtOnderwerp: Re: What am I doing here?   What am I doing here? Icon_minitimedi jan 05, 2016 6:19 pm

Het meisje waar ze op af was gestapt gebaarde naar de stoel naast haar om aan te tonen dat ze daar kon gaan zitten. Ze pakte de stoel vast en verschoof hem een stukje zodat ze comfortabel kon gaan zitten, nou ja, zo comfortabel als mogelijk op de harde houten schoolstoeltjes. 'Sera toch?' Vroeg Theresa glimlachend. Ze gaf een knikje als antwoord. 'Nou we kunnen beginnen.' Ze sloeg het boek open. 'Zijn niet zulke moeilijke opdrachten volgens mij. Welke waren het ook alweer precies?' Tja, welke opdrachten. De lerares had alleen een beetje pissig snel tegen haar gezegd dat ze tweetallen moesten maken en wat opdrachten maken. Verder had ze geen idee wat er van hen verwacht. Een zenuwachtig lachje kwam naar boven. 'Uuh, ja, nou. Ik moet bekennen dat ik in slaap was gevallen, ik heb geen idee wat we moeten doen om eerlijk te zijn.' Ze grijnsde schaapachtig naar het andere meisje. 'Ik had het niet eens door, maar Engels is ook wel pittig saai. Op een gegeven moment maakte de lerares me wakker, niet echt ideaal. Maar we kunnen het wel aan iemand in de les vragen.'

_________________
What am I doing here? 2ewf59x                                           What am I doing here? Zvob5c
What am I doing here? 2ufg7ko
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: What am I doing here?   What am I doing here? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
What am I doing here?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Gangen & Lokalen :: Les lokalen-