IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 ✎ Promotie regels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Allan Frair

Administrator
Allan Frair

Aantal berichten : 288


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Alex my baee, my sunshine, my everything

BerichtOnderwerp: ✎ Promotie regels   ✎ Promotie regels Icon_minitimezo nov 15, 2015 2:18 pmRegels
- Om een site te promoten moet je minstens 2 weken lid zijn
- Per maand mag je maximaal 1 nieuw topic aanmaken
- 1 topic per site
- Updates mogen 1x per week worden gepost
- Vul altijd de onderstaande informatie in
- Reageren mag. Hou het wel netjes
- Er mogen geen accounts aangemaakt worden om alleen te promoten

Informatie
- Naam De naam van je site
- Soort RPG, Forum, Site, Game etc..
- Onderwerp Zeg in een paar woorden waar de site over gaat
- Beschrijving Hier kan je een uitgebreid verhaaltje doen over je site
- Link De link naar je site

AH Promoten
Natuurlijk mag je Atlantic High promoten op andere sites. Daar hebben we al een post voor gemaakt (klik). Het enige wat je hoeft te doen is deze kopiëren, het lijstje (mocht deze er zijn) van de desbetreffende site invullen en een pb sturen aan iemand van het team met de link naar je post, dan voegen we die aan het lijstje toe. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je Atlantic High als je eigen site gaat claimen, maar dat was je waarschijnlijk al wel duidelijk.  

Check voor je gaat promoten ook even of AH niet al gepromoot is op die site. Hier onder kun je zien waar al gepromoot is:
Helemaal nergens ;-;

Linkpartners
Als je een linkpartner wil worden moet je een pm sturen naar iemand van het team. Daarbij geef je jullie kleine banner(die moet 88px x 31px) en de link van je site. Zodra wij onze banner op jullie site zien zetten wij hem erop. Als dit niet gebeurt zal jullie kleine banner niet op de site worden gezet.

✎ Promotie regels Fuijn

Code:
[url=http://atlantic-high.actieforum.com/][img]http://i65.tinypic.com/fuijn.png[/img][/url]
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
 
✎ Promotie regels
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Brochure :: Regels-