IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Your sickening desire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alex Buckley

V.I.P
Alex Buckley

Aantal berichten : 36


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Come & get me Allan

BerichtOnderwerp: Your sickening desire   Your sickening desire Icon_minitimezo jan 03, 2016 9:28 pm

Met een rode lipstick in haar handen tuiten ze haar lippen. Haar ogen waren strak op de spiegel gericht en met precisie smeerde ze het dure goedje op haar lippen. Zo, perfect. Ze glimlachte naar zichzelf terwijl ze voor een laatste keer haar blonde krullen door borstelde. Ze deed er dan wel lang over, maar het resultaat was dan ook zeker niet mis, al zei ze het zelf. En Allan was inmiddels vast al wel gewend dat ze altijd te laat kwam. Tevreden streek ze neer op haar bed en trok haar hakjes aan. Ze gingen niet op date, gewoon chillen in zijn kamer en misschien een filmpje kijken, vandaar haar casual outfit. Een nieuw donkerblauw jurkje gecombineerd met zwarte hakken en een zilveren ketting. Met de ene hand greep ze naar haar mobiel terwijl ze met de andere haar haar achter haar oor streek. Ze zag geen berichtje, dus nam aan dat hun plannen niet gewijzigd waren. Ze stond op en liep naar de deur terwijl ze smalletjes glimlachte naar haar kamergenoten. "Bye girlss," Alex mocht ze niet zo erg, maar ze deden wat ze hen beviel dus ze vond het wel prima. Zachtjes sloot ze de deur en liep in richting van de jongenskamers.

Ze had geluk, er waren geen vervelende leraren om haar mooie avondje te verpesten. Bij Allans kamer aangekomen, keek ze nog even snel in haar handspiegeltje, krulde haar lippen in een sierlijke glimlach en klopte toen aan.

[1e post voor Allan]
Terug naar boven Ga naar beneden
Allan Frair

Administrator
Allan Frair

Aantal berichten : 288


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Alex my baee, my sunshine, my everything

BerichtOnderwerp: Re: Your sickening desire   Your sickening desire Icon_minitimema jan 04, 2016 3:35 pm


Roommates de deur uit, popcorn klaar, netflix open en zijn condoomvoorraad gecheckt - voor de zekerheid, je weet maar nooit. Hij was helemaal klaar voor deze avond. Allan was ruim voor de afgesproken tijd klaar, en hij had nog eens heel rustig aan gedaan. Hij schopte zijn schoenen in een donker hoekje, deed wat oefeningen voor zijn enkels en kuiten, ging even naar de wc, las een bladzijde voor zijn boekverslag en was net door zijn games aan het kijken toen er een bonk op de deur klonk. Hij stond op, trok zijn gulp snel nog even dicht, trok zijn shirt recht en opende de deur. "Kom binnen," Zei de jongen terwijl hij met een wijds gebaar achteruit stapte. Toen ze binnen was sloot hij zachtjes de deur, en sprong boven op zijn 2 persoons bed, waar hij de afstandsbediening zocht. "We kunnen films kijken of gamen. En als het goed is ligt hier ergens ook nog monopoly," stelde hij voor. Het maakte hem eerlijk gezegd niet zo veel uit wat ze gingen doen, als ze er maar niet voor naar buiten hoefden. Man wat was het een pokkenweer. De regen sloeg tegen de ruiten, en harde windvlagen lieten de takken tegen het gebouw slaan. "Hier zijn mijn oortjes!" Riep hij uit terwijl hij een paar onder zijn kussen uit toverde, waar toevallig ook de afstandsbediening lag.

_________________
Meet Allan        
Your sickening desire 3590rht
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Alex Buckley

V.I.P
Alex Buckley

Aantal berichten : 36


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Come & get me Allan

BerichtOnderwerp: Re: Your sickening desire   Your sickening desire Icon_minitimema jan 04, 2016 6:44 pm

De deur werd geopend en daar stond Allan. Haar ogen gleden over hem heen, haast of ze hem even snel inspecteerde. Ze kwam tot de conclusie dat hij er goed uitzag deze avond, gelukkig maar. "Kom binnen." zei hij en Alex stapte over de drempel. "Hey liefje," ze boog een beetje naar voren en gaf hem een korte kus op zijn mond. Hij antwoordde verder niet, maar plofte meteen op zijn bed. Zelf bleef ze staan terwijl hij enkele optie noemde van dingen om te gaan doen. Monopoly of gamen? Wat dacht hij wel niet, dat ze zoiets leuk zou vinden? Ze keek een beetje teleurgesteld de kamer rond. Gamen was voor jongens en monopoly voor eehh.. arme mensen. "Monopoly is toch helemaal niet leuk met z'n tweeën gekkie," ze herstelde zich en keek de jongen lachend aan terwijl ze op de rand van het bed ging zitten. "Laten we een filmpje kijken." dan kon ze tenminste tegen hem aan kruipen. Ze schopte haar hakken uit en legde haar tasje weg waarna ze met haar benen languit op het bed ging zitten. Haar hoofd legde ze tegen Allans borst aan en tevreden verborg ze haar gezicht in zijn shirt, hij rook zo lekker. "Dit hebben we echt te lang niet gedaan, gewoon zo'n avondje samen zijn." sprak ze zachtjes en krulde een blonde pluk haar om haar vingers.
Terug naar boven Ga naar beneden
Allan Frair

Administrator
Allan Frair

Aantal berichten : 288


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Alex my baee, my sunshine, my everything

BerichtOnderwerp: Re: Your sickening desire   Your sickening desire Icon_minitimema jan 04, 2016 7:50 pm


Ze schopte haar hakken uit en nam plaats naast hem, gelukkig had hij zijn afstandsbediening kunnen vinden, want het werd een film. Terwijl hij zijn arm om haar heen sloeg opende hij Netflix. "Dit hebben we echt te lang niet gedaan, gewoon zo'n avondje samen zijn." Zei Alex, terwijl ze aan haar haar frunnikte. "Nee klopt." Zei hij, niet goed wetend of ze hier iets mee bedoelde. "Gelukkig is de rest er niet, nu zijn wij de baas." Oh kijk, het laadbalkje had plaats gemaakt voor een reeks series en films. "Welke doen we?"


_________________
Meet Allan        
Your sickening desire 3590rht
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Alex Buckley

V.I.P
Alex Buckley

Aantal berichten : 36


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Come & get me Allan

BerichtOnderwerp: Re: Your sickening desire   Your sickening desire Icon_minitimedi jan 05, 2016 9:21 pm

Alex keek een beetje afkeurend de kamer rond. Zo te zien had meneer nauwelijks moeite voor haar gedaan. Iets te drinken aanbieden ho maar. En waar waren de kaarsjes? Zo werd het toch geen romantische avond! En dat terwijl zij zoveel tijd in zichzelf had gestoken voor hem. Sowieso vond ze Allan een beetje stroef deze avond. Vond hij het wel leuk? Meteen begon ze zich af te vragen of ze iets fout had gedaan. Maar nee toch? Ging hij soms vreemd...? Dan werden jongens toch altijd afstandelijker? Ze schudde zachtjes haar hoofd heen en weer. Zoiets mocht ze niet denken, natuurlijk niet. Maar toch... het was bijvoorbeeld al een tijdje geleden dat ze het hadden-... en dat was niet hun style.

Allan legde een arm om haar heen, wat haar weer iets gerust stelde. Ze draaide zich iets naar hem toe en legde daarbij een hand op zijn borst terwijl ze haar hoofd naar zijn schouder verplaatste. "Welke doen we?" vroeg hij toen op het scherm de keuzes qua series en films waren verschenen. "Waar heb jij zin in?" antwoordde ze. "Ik vind alles wel best, als het maar niet zo'n saaie actiefilm wordt hoor!" ze bracht haar lippen naar zijn gezicht en gaf een klein kusje op zijn kin, net onder zijn mond. "Misschien iets romantisch?" haar stem klonk onschuldig, maar haar subtiele hints waren dat niet bepaald.

_________________
Your sickening desire Fd9grt
Terug naar boven Ga naar beneden
Allan Frair

Administrator
Allan Frair

Aantal berichten : 288


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Alex my baee, my sunshine, my everything

BerichtOnderwerp: Re: Your sickening desire   Your sickening desire Icon_minitimedi jan 05, 2016 9:46 pm


"Waar heb jij zin in?" Vroeg ze. Hij wilde net zijn mond om 'een actiefilm' te zeggen, toen Alex al duidelijk liet weten dat ze daar geen zin in had. Ze kuste hem net onder zijn mond, en uit ervaring wist hij dat dit niet voor niets was. "Misschien iets romantisch?" Oh jee.. Gingen ze weer twee uur naar een zwijmelfilm kijken. "Eh ja, is goed." antwoordde hij, al klonk het niet te enthousiast. Hij scrolde naar de romantische films, probeerde te bedenken wat die film ook al weer was waar zijn ex hem zo nodig mee naar toe had moeten slepen. Oh ja! The notebook. Wat een kleffe film, dat zou ze vast leuk vinden. Hij klikte hem aan. "Deze?"
Plotseling drong het tot Allan door dat er niet uit zag. De lampen waren volop aan, er was geen eten, de gordijnen stonden wagenwijd open. Snel krabbelde hij overeind om deze dicht te maken. "Wil je trouwens wat drinken? Eten?" Hij had nog een bak popcorn in het keukentje staan, misschien had ze die gezien en snakte ze wel naar wat gepofte mais. Hij had er zelf wel zin in.


_________________
Meet Allan        
Your sickening desire 3590rht
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Your sickening desire   Your sickening desire Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Your sickening desire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Kamers :: Jongens kamers-