IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Secret Garden - Theresa

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ariel Morgan

Ariel Morgan

Aantal berichten : 16


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Every now and again we get that feeling, and the great big void inside us opens up

BerichtOnderwerp: Secret Garden - Theresa   Secret Garden - Theresa Icon_minitimezo jan 03, 2016 1:15 pm

Ariel reed rustig rond op zijn skateboard door de tuinen van het school gebouw. Hij was hier een aantal dagen geleden binnen gekomen omdat zijn Pa verhuisde naar New York. Waarom Ariel perse mee moest was voor hem nog een raadsel. Zijn hele leven lang had hij op een kostschool gezeten en werd er niet naar hem omgekeken en nu moest hij ineens mee naar New York. Ariel had niet echt veel tegen gestrubbeld hij wist ook wel dat het geen enkele nut had bij zijn Pa om tegen te strubbelen want die zou alleen maar kwaad worden en dat zou alleen maar tegen Ariel werken uiteindelijk.

Ariel stopte en flipte zijn skateboard omhoog door op de achterkant te staan. Hij greep hem vast en liep verder over het gras. Het was niet heel erg koud vandaag buiten en Ariel vond het een prima idee om wat huiswerk in te halen in het gras. Gelukkig hoefde hij zich alleen in te lezen in een paar vakken en hoefde hij zich voor de rest geen zorgen te maken. De leraren hadden hem gezegd dat hij alle tijd zou krijgen om alles in te halen wat hij in moest halen. Hij ging zitten op zijn jas in het gras, pakte een van de boeken uit zijn tas en sloeg die open. Het eerste hoofdstuk ging over de oude kunst. Hoe de grieken tempels bouwde en daar hun kunstwerken in schilderden.
Ariel rekte zich even uit tussen het lezen door en keek op van het boek. Niet heel ver bij hem vandaan stond een meisje die nog al om zich heen keek volgens hem. Hij probeerde haar kijk richtingen te volgen en zag al snel dat er niemand anders was in de tuinen.
"Zoek je iets?" Vroeg Ariel.

& Theresa

_________________
Secret Garden - Theresa RRPkwwh
Terug naar boven Ga naar beneden
Theresa Littlewood

Administrator
Theresa Littlewood

Aantal berichten : 296


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: ⋙ 17 y/o
Relationship: ⋙ uh?

BerichtOnderwerp: Re: Secret Garden - Theresa   Secret Garden - Theresa Icon_minitimezo jan 03, 2016 3:12 pm

Met wat spullen in haar handen was ze de tuin ingelopen. Het was de bedoeling geweest om alleen de tuin over te steken, maar de dingen in haar hand kregen een heel eigen leven. Waar kwam die wind in hemelsnaam vandaan? De muziekbladen begonnen blij door elkaar te gaan. Behalve de papieren -wat er ook niet verschrikkelijk veel waren- had ze niks in haar hand. De witte winterjas maakte het echter niet makkelijker allemaal. De roodharige ging stilstaan en vouwde de papieren dubbel zodat ze ze met één hand kon vasthouden en haar jas beter dicht kon trekken. Toen dat goed ging wou ze doorlopen, maar 1 blaadje dacht dat het leuk was om te verdwijnen in de witte tuin. Oh nee. Ther was erg gesteld op haar muziekbladen. Deze muziek was notabene voor haar viool en dat was toch haar main instrument. Heel ver was het niet gebleven. Het bleef grappig genoeg hangen achter een boom. Het bleef ook op dezelfde hoogte dus ze hoefde niet eens te bukken. Met een verwarde blik haalde ze het blaadje van de boom en voegde het bij de rest. Kort trok ze haar mondhoek op en draaide zich daarna al om om weg te lopen. Toen hoorde ze een stem. Haar ogen schoten om zich heen en al snel zag ze iemand.Daar zag ze een jongen zitten. Eerder had ze hem niet gezien dacht ze. Ther was er inmiddels al een tijdje namelijk. Het rebelse blaadje zwaaide ze even kort door de lucht. "Nou ik heb het al gevonden", zei ze. Als de niet verlegen meid die ze was stapte ze wat dichterbij en keek hem aan. Nee ze herkende hem niet. "Wij hebben elkaar toch nog niet gesproken?", begon ze dus maar.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com
Ariel Morgan

Ariel Morgan

Aantal berichten : 16


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Every now and again we get that feeling, and the great big void inside us opens up

BerichtOnderwerp: Re: Secret Garden - Theresa   Secret Garden - Theresa Icon_minitimezo jan 03, 2016 4:00 pm

Ariel keek op naar het meisje wat om zich heen keek. En toen hij vroeg of ze iets zocht zwaaide ze met het blaadje in de lucht dat ze was kwijt geraakt maar alweer gevonden had. Gelukkig maar, Ariel had niet heel veel zin om op blaadjes jacht te gaan door de tuin heen. Al als hij daar mee kon helpen had hij het gedaan, vooral om een goeie eerste indruk achter te laten, wat altijd belangrijk was op dit soort scholen. "Wij hebben elkaar toch nog niet gesproken?" Een glimlach verscheen op het gezicht van de jongen en hij schudden lichtjes zijn hoofd. Hij klapte het boek dicht dat hij in zijn handen had en stond met een soepele beweging op van de grond. Hij stapte op het meisje af en stak zijn hand naar haar uit.
"Dat kan wel kloppen, ik ben Ariel Morgan." Zei hij vriendelijk, het Engelse accent dat hij geleerd had in London kwam nu een beetje naar voren. "Ik ben hier pas een aantal dagen geleden aan gekomen, jij bent ongeveer de eerste student die ik spreek." Zei Ariel met lach. Hij was een kat uit de boom kijker en vond het prima om de eerste dag even alles rustig uit te pakken en alle lessen op een rij te krijgen. Daardoor had hij nog maar weinig tijd gehad om andere studenten te spreken. Maar vandaag kwam daar verandering in en stuitte hij tegen die roodharige meisje.

_________________
Secret Garden - Theresa RRPkwwh
Terug naar boven Ga naar beneden
Theresa Littlewood

Administrator
Theresa Littlewood

Aantal berichten : 296


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: ⋙ 17 y/o
Relationship: ⋙ uh?

BerichtOnderwerp: Re: Secret Garden - Theresa   Secret Garden - Theresa Icon_minitimezo jan 03, 2016 6:01 pm

Een glimlach verscheen bij de ander. Altijd een goed teken. Ther kreeg ook een glimlach op haar gezicht en schudde zijn hand. Hij stemde in met haar uitspraak en gaf zijn naam. Een Engels accent viel gelijk op. Zag ze soms vaker hier. Plus ze was wel een paar keer naar Engeland geweest met haar ouder, dus ze kon het gelijk herkennen. Zij had het standaard accent eigenlijk. Misschien iets vrolijker dan anderen, maar dat was nooit slecht toch? "Ik ben hier pas een aantal dagen geleden aan gekomen, jij bent ongeveer de eerste student die ik spreek." De roodharige trok haar wenkbrauw op. Kijk ze had het gewoon goed. Haar hand liet ze weer zakken. "Oh leuk!", zei ze op haar vrolijke maar ergens toch rustige manier. "Nou ik hoop dat het een beetje bevalt dan." De eerste dagen waren even inkomen. Ja, ze had er al ervaring mee. "Ik neem aan dat je de grote rondleiding al hebt gehad dan?" De school was verschrikkelijk groot. Een nieuweling zou er binnen 2 seconden in verdwalen.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com
Ariel Morgan

Ariel Morgan

Aantal berichten : 16


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Every now and again we get that feeling, and the great big void inside us opens up

BerichtOnderwerp: Re: Secret Garden - Theresa   Secret Garden - Theresa Icon_minitimema jan 04, 2016 10:39 pm

Ariel was al heel blij dat hij meteen vriendelijk ontvangen werd door het meisje. Het beviel hem al veel beter dan zijn oude kostschool waar het letterlijk ieder voor zich was. Hij beantwoorden haar vriendelijke woorden met een glimlach een knikje.
"Zeker, het is echt een prachtige school." Zei hij. Zijn pa had er zeker niet over gelogen toen hij zei dat deze school nog mooier was dan zijn oude school. Maar toch voelde hij zich nog niet helemaal thuis. "Ik neem aan dat je de grote rondleiding al hebt gehad dan?" Ariel knikte opnieuw. Ze zijn wel tien keer met hem door die school gelopen en 's avonds bestudeerde hij de gehele plattegrond om niet te verdwalen door de grote gangen.
"Meerdere keren, dat mag ook wel. Ben ook al meerdere keren verdwaald geraakt." Zei hij lachend. "Mijn eerste schooldag ging zeker niet als gepland, bij de meeste lessen was ik te laat en sommige lokalen had ik pas aan het einde van de les gevonden." Nee Ariel en kaart lezen was misschien geen goed idee. Maar ooit zou hij het wel uit zijn hoofd leren en wist hij net zoals alle andere leerlingen precies waar hij moest zijn. Op andere scholen heeft hij het ook geleerd uiteindelijk.

_________________
Secret Garden - Theresa RRPkwwh
Terug naar boven Ga naar beneden
Theresa Littlewood

Administrator
Theresa Littlewood

Aantal berichten : 296


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: ⋙ 17 y/o
Relationship: ⋙ uh?

BerichtOnderwerp: Re: Secret Garden - Theresa   Secret Garden - Theresa Icon_minitimewo jan 13, 2016 9:32 pm

Ben ook al meerdere keren verdwaald geraakt." Een grijns kwam op haar gezicht. "Is heel erg normaal. De school is echt verschrikkelijk groot." Kort keek het meisje om zich heen. Ja, het was heel anders dan de school waar ze eerst op had gezeten. Ariel was nieuw, dus ze snapte helemaal dat hij problemen had met het gebouw. Zij, als iemand die hier al een tijdje zat, had er nog problemen mee. "Oh mijn naam is Theresa Littlewood trouwens", zei ze met een glimlach. Ze wou haar hand uitsteken, maar de wind besloot wat anders. Zodra ze haar arm ook maar een beetje opgetild had vloog het muziekpapier weg. Vijf pagina's waren het, maar zo leken het er ineens vijftig. "Goed gedaan Ther", zei ze met een dom knikje naar zichzelf. "Ik moet maar eens op speurtocht gaan naar die blaadjes." Ze waren serieus overal heen. Waar kwam de wind dan wel niet vandaan? Uugh.

_________________
I've got a little confession
I don't know what I'm doing
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Secret Garden - Theresa   Secret Garden - Theresa Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Secret Garden - Theresa
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: School :: Schooltuin-