IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Aanvragen clubs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Aanvragen clubs   Aanvragen clubs Icon_minitimevr jan 01, 2016 4:32 pm

Voor het aanvragen van een club moeten een paar simpele stappen worden ondergaan. Als de stappen niet goed worden opgevolgd is er een grote kans dat de club niet word geaccepteerd. Eerst moet je even checken of het soort club dat je wil maken niet al bestaat. Als de club namelijk al bestaat of er een club is die er enorm veel op lijkt zal de aanvraag niet worden geaccepteerd. Zorg dat je voldoet aan de eisen en stuur dan een pm met een duidelijke beschrijving plus de leden naar Shay Kunai. In de beschrijving moet minstens staan: de naam van de club, het doel van de club en activiteiten die gedaan zouden kunnen worden. Je zal zo snel mogelijk te horen krijgen of je club geaccepteerd word of wat er nog moet gebeuren voor de club geaccepteerd kan worden.


_________________
Aanvragen clubs 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
 
Aanvragen clubs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: IC :: Clubs-