IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Dolores Sinclair

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dolores Sinclair

Docent Drama
Dolores Sinclair

Aantal berichten : 127


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 22
Relationship: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Dolores Sinclair   Dolores Sinclair Icon_minitimevr jan 01, 2016 3:44 pm

Dolores Sinclair 24vmov9

GENERAL
full name dolores marilyn sinclair
gender
orientation straight
age 22
birthday 1st of february
origin nyc, new york, usa
grade teacher

FAMILY
mother sara johnson horne - ooc
father cecil sinclair - ooc
siblings mavis horne - ic

APPEARANCE
faceclaim marilyn monroe
height 1m67 (5"5')
build curvy
skin tone rosy pale
hair curly ; dyed blonde
eyes dark blue
clothing style posh though sexy

CHARACTERISTICS
flirty - spoiled - self-assured - funny - manipulative
(wordt uitgewerkt in rpg)

YOUTH
Dolores stamt af van de tak van de Engelse familie Sinclair die enkele generaties geleden naar Amerika is gemigreerd. Haar vader Cecil is een steenrijke investeerder van het familiegeld. Op 45-jarige leeftijd ontmoette hij de 21 jaar jongere Sara, de secretaresse van een van zijn zakenpartners. Ze trouwden een jaar later en kregen een dochtertje, dat hij Dolores noemde, naar een van zijn Engelse voorouders. Maar na drie jaar scheidden ze alweer, en haar vader was slim genoeg geweest om niet in gemeenschap van goederen te trouwen. Dus bijna net zo arm als ze voor het huwelijk was geweest, ging ze er ook weer uit. Dolores heeft het grootste deel van haar jeugd doorgebracht bij haar moeder. Haar vader betaalde wel alimentatie, maar zo minimaal mogelijk, ondanks zijn fortuin. Dat was niet vanwege Dolores, want van haar hield hij heel veel, maar omdat hij zijn ex-vrouw niets gunde.

Toen ze een jaar of vijf was, hertrouwde haar moeder met een kunstenaar. Twee jaar later kreeg ze er een halfzusje bij, Mavis. Ze hield veel van haar zusje, maar met haar stiefvader had ze niet zo'n sterke band. Niet dat ze hem niet mocht, of omdat ze jaloers of boos was, of omdat hij niet goed voor haar zorgde, maar op de een of andere manier is het er nooit zo van gekomen. Voor problemen ging ze naar haar moeder of een van haar vriendinnen. Aan haar vader zelf had ze niet veel in haar opvoeding.

Desondanks kwam ze vaak bij hem langs. Ze kreeg veel cadeautjes, maar ze sprak haar vader niet veel. Hij was altijd wel aan het werk, of aan het onderhandelen met collega's. Meestal was ze maar kort bij hem, en hoewel ze een eigen kamer had bleef ze er nooit slapen. Maar op latere leeftijd, de leeftijd dat ze alleen thuis kon blijven, was ze vaker in haar vaders huis. Ze kon er doen wat ze wilde, niet alleen omdat er niemand was om haar te controleren maar ook omdat ze een onbeperkte geldstroom tot haar beschikking had. Zo is haar losbandige mindset tot stand gekomen. Ze had altijd al de vrijheid tot alles.

En zodra ze de high schoolleeftijd had bereikt, ging ze naar de chique kostschool Atlantic High. Aanvankelijk sliep ze er ook, maar al snel hadden ze haar kamer opgezegd omdat ze er toch nooit sliep: haar vaders appartement was er heel dichtbij. Gedurende haar schooltijd zag ze beide haar moeder en haar vader amper meer. Haar vader werkte langer dan ooit en haar moeder woonde te ver van school af. Ze genoot van haar zelfstandigheid - tenminste, zelfstandig met het geld van pappie. Ze was buitengewoon populair onder zowel de leerlingen als de staf. Ze heeft altijd precies geweten hoe zich te gedragen tegen wie.

CAREER HISTORY
Op haar elfde werd bij een paar oefenlessen drama op middle school vastgesteld dat ze een natuurtalent was. Ze had van zichzelf al de zelfverzekerdheid die benodigd was op een podium, en ze kon goed observeren wat haar een snelle leerling maakte die de kleinste details in zich kon opslaan en mee kon nemen in haar optreden. Ze wilde meteen op toneel, wat mocht. Haar moeder stond erop dat zij het betaalde en niet weer haar vader. Cultuur was haar specialiteit sinds ze met een kunstenaar was getrouwd en haar kinderen cultuur bijbrengen zag ze als haar missie. Dolores ging naar de toneelschool en kreeg al gauw rollen aangeboden in toneelstukken.

Op haar vijftiende kreeg ze haar eerste filmrol, gelijk een best grote. Haar specialiteit verschoof steeds meer van toneel naar film. In de tussentijd ging ze naar de Artsopleiding op Harvard - toch maar weer met papa's geld - waar ze haar performance geperfectioneerd heeft. Haar carriere is nog steeds groeiend, en ze is goed op weg een filmster te worden, maar helaas is ze er nu nog niet. Ze heeft een baan op haar oude high school, waar haar eigen halfzusje ook naartoe zou gaan, genomen, omdat ze wist dat op een gegeven punt de geldkraan toch ook weer dicht zou gaan en ze dan wel voor zichzelf moest kunnen zorgen. Deep down wist ze dat dat niet waar was, want zij was de rechtmatige erfgenaam dus uiteindelijk zou al het geld toch wel bij haar belanden, maar het voelde goed om werk te hebben. Bovendien voelde ze zich op Atlantic thuis. De sfeer en de mensen waren net als waarmee ze was opgegroeid. De leerlingen zijn erg gesteld op haar en zij op hen, en hun onderlinge omgang met haar is natuurlijk; bijna als vrienden.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dolores Sinclair
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: IC :: Voorstellen :: Personages-