IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 ✎ Leraren en lessen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Allan Frair

Administrator
Allan Frair

Aantal berichten : 288


Student Sheet
Klas: Senior
Leeftijd: 17 years
Relationship: Alex my baee, my sunshine, my everything

BerichtOnderwerp: ✎ Leraren en lessen   ✎ Leraren en lessen Icon_minitimevr dec 04, 2015 7:56 pmLeraren
Op Atlantic high is het mogelijk om een leraar te bespelen. Je maakt topics aan voor jouw vak, 1 topic per les. Daar kunnen leerlingen binnen stromen. Na een bepaalde tijd is deze te laat, dit kun je evtw in je post zetten, maar we laten het grootste deel aan jou over.
Het bespelen van een docent is vooral voor de creatieve vakken. Aangezien wij begrijpen dat een wiskundedocent niet echt leuk is zijn de leraren van de algemene vakken NPC's, tenzij je dit echt leuk lijkt. Dan kun je je alsnog aanmelden.
Wil jij een leraar spelen? Vul dan het lijstje hieronder in (natuurlijk mag je er nog dingen bij zetten, maar dit is de basis), welke je een beetje als een sollicitatiebrief moet zien. Je krijgt dan een pb met het nieuws of je bent geaccepteerd of niet.

Code:

[b]> > IC < <[/b]
[b]Volledige naam[/b]
[b]Leeftijd[/b]
[b]Opleidingen[/b]
[b]Korte beschrijving[/b]
[b]Motivatie[/b]

[b]> > OOC < <[/b]
[b]Naam[/b]
[b]Leeftijd[/b]
[b]RPG Ervaring[/b]
[b]Motivatie[/b]
[b]Korte voorbeeldpost*[/b]

*Dit is om een indruk van jou en je karakter te krijgen, het hoeft dus echt niet lang te zijn.

Leraren regels
- Het is de bedoeling dat de relatie tussen leerling en docent zakelijk blijft. Probeer vriendschappen en/of relaties te vermijden. (Natuurlijk kun je in je aanmelding/een pb je idee voorleggen. Dan overlegt het team hier over.)
- Als leraar neem je een best grote taak op je. Het is daarom de bedoeling dat je minstens 4x per maand post. Tenzij er speciale omstandigheden zijn (laat dit in een pb weten) krijg je een paar waarschuwingen. Als we geen verandering zien wordt je van je taak ontheven.

Lessen
In principe ben je hier vrij in. Je mag praktijk of excursies, maar het is de bedoeling dat het grootste deel van de lessen in het lokaal plaatsvinden. Mocht je een excursie willen organiseren, stuur je een pb naar iemand van het team. Als je voorstel geaccepteerd is mag je een topic in het events gedeelte plaatsen. Daar kunnen leerlingen zich aanmelden.

Leraren
Kunst - Vrij
Muziek - Vrij
Drama - Dolores Sinclair
Gym - Vrij
Filosofie - Ezra Grimes
Andere - ?Laatst aangepast door Allan Frair op ma jan 11, 2016 4:14 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
Dolores Sinclair

Docent Drama
Dolores Sinclair

Aantal berichten : 127


Student Sheet
Klas: Leraar
Leeftijd: 22
Relationship: "Dolores, I live in fear: my love for you's so overpowering I'm afraid that I will disappear"

BerichtOnderwerp: Re: ✎ Leraren en lessen   ✎ Leraren en lessen Icon_minitimevr jan 01, 2016 5:35 pm


> > IC < <
Volledige naam Dolores Marilyn Sinclair
Leeftijd 22
Meldt zich aan voor Dramadocente
Opleidingen Arts aan Harvard + praktijkervaring (film- en toneelactrice)
Korte beschrijving Dolores is een vrolijke, zelfverzekerde jonge vrouw. Ze is gepassioneerd voor acteren en is vastberaden er haar werk van te maken.
Motivatie  Ze komt uit een rijk gezin waardoor ze een van de beste opleidingen heeft kunnen betalen: de kunstopleiding aan Harvard. Ze is een opkomend film- en toneelactrice maar helaas kan ze nog niet van die carriere leven, dus probeert ze nog op een andere manier geld te verdienen met acteren. Daarom meldt ze zich aan op de high school waar ze zelf ook is afgestudeerd.

> > OOC < <
Naam Lotje
Leeftijd 14
RPG Ervaring ong 2 jaar
Motivatie Dolores en de carriere dramadocente zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Haar faceclaim is Marilyn Monroe, die natuurlijk zelf ook een beroemde actrice is. Bij acteren komt vaak ook een zekere zelfverzekerdheid kijken, en dat is typerend voor Dolores. Bovendien hoort het docent-zijn heel erg bij haar: ik kan me haar niet als leerling voorstellen.  
Korte voorbeeldpost
Spoiler:
 

_________________
i know a man, he came from my home town
he wore his passion for his woman like a thorny crown
✎ Leraren en lessen Dolores
he said: "dolores, i live in fear
my love for you's so overpowering i'm afraid that i will disappear"

:.:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
✎ Leraren en lessen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Brochure :: Informatie-