IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.
Deel
 

 Informatie clubs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shay Kunai

Administrator
Shay Kunai

Aantal berichten : 286


Student Sheet
Klas: Junior
Leeftijd: 17 y/o
Relationship: I was already missing, before the night I left. Just me and my shadow, all of my regrets

BerichtOnderwerp: Informatie clubs   Informatie clubs Icon_minitimeza nov 28, 2015 6:00 pm

Op Atlantic High zijn er verschillende clubs te vinden. Een club is een groep mensen die gezamenlijk activiteiten beoefend na lestijd. De leerlingen worden door de school aangemoedigd om lid te worden van de clubs. Het maximale aantal clubs waarvan je lid kunt worden is twee. Voel je echter niet verplicht om als leerling lid te worden van een club. Er zijn een aantal clubs die worden beschouwd als teams en altijd zullen blijven bestaan, ongeacht het aantal leden. Verder is het geheel aan de leerlingen om clubs te maken, daar zitten natuurlijk wel regels aan verbonden.

Teams
Er zijn een aantal clubs die door de school tot officiële teams zijn benoemd. Deze teams hebben voorrang op andere clubs tot de faciliteiten en zullen wedstrijden houden tegen teams van andere scholen. Het american footballteam, , hockeyteam, de tennis club en de cheerleaders zijn benoemd tot teams.

Clubs
Het is voor iedereen vrij om zelf een club te maken zolang je maar aan een paar standaard dingen voldoet. De minimale eisen voor het opstarten van een club zijnvhier te vinden. Er kan voor allerlei soorten dingen een club aangemaakt worden. Dit kan voor sporten zijn waar geen team voor is of voor hobbies zoals lezen, schrijven, toneel etc.


_________________
Informatie clubs 21b2h4i
#DANOUK
Terug naar boven Ga naar beneden
https://atlantic-high.actieforum.com/
 
Informatie clubs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: IC :: Clubs-