IndexZoekenRegistrerenInloggen

  
Welkom
Ben je rijk? Heb je ambities? Dan is Atlantic High de school voor jou. Leerling zijn op deze chique private school is een privilege dat alleen is weggelegd voor de crème de la crème van onze samenleving. Je bent er omringd met advocaten-, professors- en bankierskinderen, mondiale adel, hoogbegaafden en supertalentjes. Atlantic High is een kostschool, dus je eet en overnacht er ook. Ze beschikt over allerlei clubs, zodat je je ontwikkeling ook voort kunt zetten buiten school. Vanuit haar zeer centrale ligging op Manhattan, New York City kom je makkelijk en snel in alle uithoeken van de New Yorkse binnenstad, maar ook op de campus zelf zijn genoeg activiteiten te vinden, zoals een bibliotheek, een beeldschone tuin en natuurlijk je eigen kamer.De enige voorwaarde voor je karakter is dat hij/zij genoeg geld heeft om de contributie te betalen, of een heel groot talent heeft waardoor hij/zij een studiebeurs krijgt. Bedenk een personage, zoek een uiterlijk en ga aan de slag!
Staff
Administrators
Allan Frair
Shay Kunai
Theresa Littlewood
Credits
© Atlantic High 2016. Dit forum staat onder leiding van het team. Informatie en regels zijn gemaakt door Allan Frair, Shay Kunai & Theresa Littlewood. De lay-out is codeert door Alex Buckley & Theresa Littlewood. Dit forum wordt ondersteund door actieforum. Alle plaatjes, codes en karakters zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming.

Algemeen

Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Brochure


Alle informatie, regels en updates vind je hier. Lees de informatietopics aub, dat heb je hard nodig, het Amerikaans systeem is heel anders dan het Nederlandse. Als je een beginner bent is het ook aan te raden om de regels te lezen
11 messages in 9 topics
Schoolfeest #1...
wo jan 13, 2016 6:50 pm
Allan Frair Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Helpdesk


Heb je vragen of opmerkingen? Dan ben je hier op het juiste adres! Ook kun je fouten melden of een discussie beginnen.
4 messages in 1 topics
[Stemmen] Mascot...
wo feb 10, 2016 5:06 pm
Quinn Wallace Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Klets hoekje


Alles buiten je personage kan je hier vinden.
657 messages in 3 topics
Algemeen chat to...
wo feb 10, 2016 5:07 pm
Quinn Wallace Laatste bericht bekijken
Algemeen Empty